נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

דורית41

New member
אוי ואבוי,תפוז..

ההתנצלות מתקבלת,תקלות עלולות לקרות,אני רק מקווה שזה לא כרוך בפסק זמן של 3 חודשים של הפורום כמו שכפה על עצמו הנשוא שלנו......

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

איזה מזל שלא הייתה הופעה השבוע... תארו לכן שהייתה הופעה במוצ"ש ובשישי הפורום היה מושבת??? מה היה עולה בגורל שרשורי הלוגיסטיקה???

kapit5

New member
../images/Emo10.gif מאוכזבת קשות

קיוויתי שאכן בעיקבות ההשבתה אתמול יתוקנו כל התקלות.ניכנסתי עכשיו ולמרות שבבוקר היה בסדר ,עכשיו שוב הכל עולה מאוד לאט,ממש מריטת עצבים.לוקח המון זמן עד שהדפים מיתחלפים עד כדי ייאוש וחוסר חשק להמשיך. לצוות הטכני של תפוז אנשים- לתשומת ליבכם!!!

Nova5

New member
מצטרפת אליך, כפית!

אם ישנה תביעה ייצוגית נגד נשוא הפורום על איזשהו ארב שישי אחד - בעיקר כל התלונות נשמעות כך: "אוי אוי אווווי! כל כך רצינו אותך , ג'קו, כל כך קווינו לשמוע אותך ולראות אותך, שאף ידענו שאמרת לכל המדינה שאתה לוקח פסק זמן - פשוט היינו מטומטמים ולא האמנו לאמת הכואבת! וחיכינו לך שעות בלי אוויר וגוף במטרוק, ומועדון המסכן בנה כל הערב שלו מ23 עד 6 בבוקר רק על הופעה של רבע שעה - ובמשך כל הלילה לא מחר אף כרטיס כניסה ואף משקה "- חחח, שיספרו על זה למישהו תמים יותר: מאות אנשים שמשתוקקים לזרוק את עצמם לאיזשהו חור, לרקוד ולשתות ממש עצרו את עצמם לפני הדלת של מטרוק כששמעו שג'קו לא יגיע...אני מניחה שאם היו 10 כאלו - אז כבר הגזמתי במספרים. טדי - איפה תודה על הקו ההגנה?! בעצם במקום תודה אסתפק בהופעה מזורזת של הנשוא לפני הפורום... אז איפה היינו, אם ישנה תביעה נגד ג'קו, אז מגיע לנו פי אלף להתלונן על נזק נפשי ואף פיזי שאנחנו מרגישים על בשרנו בגלל האיטיות של תפוז, שלא נדבר על ניתוק של אתמול.

דורית41

New member
חזרתי לתפקידי...

עכשיו אני מתפקדת....פשוט הייתי עסוקה בגולש ורמבוסט לילדים למחר.....(אם את לא יודעת מה זה-ראי ערך שישים שניות של מוני על מאכלים הולנדיים,אלא שבמקרה של הורמבוסט של טירת צבי.....). נובוש,נתבקשתי להעיר לך על שגגת הכתיב אבל היות ועלית על השגגה לבד,את זכאית!

Karina85

New member
../images/Emo8.gif

יפה אמרת, אחותי... טוב, אני יוצאת לשתות משהו... אולי אני אכנס כשאני אחזור, תלוי מה יהיה מצבי...
בכל אופן - שיהיה לכולם שבוע מצוין!!!

למעלה