נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

רדאעי

New member
אנו דורשים שתפצו את התימנים

ואם לא אנו נעשה הפגאנות עם אוטובוסים מראש עין ועד בני עיי"ש כולל מושבי פרוזדור נתבא"ג 2000 חדיד ברקת ואחיעזר. שתעו לכם אנו לא נוותר על זכותינו לאכול ג'אחנון גם בזמן שהאתר נופל וקם, אנו לא ניכנע להאקרים הפולשים למטריקס הסחוג ולסיס ולא נרתע כהו זה. באם לא תענו לדרישותינו עד מחר בבוקר אחרי אלמאטאר ולמא כולנו ננעל מגפיים וככפות ונגיע לרמת גן לאכול סביח ומשם המדריך יקח אותנו למשרדכם שברחוב זה וזה בקומה זו וזו אנחנו יודעים הכל, שתדעו לכם. ואפילו אם תפילו את האתר בכוונה אנו נגיע עם לפטופ וצוראתקום ביפנים לא סולאח לקום ולא מוחאל יא מקסורי נאמוס, תתביישו לכם ככה להשאיר אותנו יתומים? כל רגע שגיאת השרת??? תפטרו את הממזר הזה ותקחו את הילד של לולוווי הוא עובד בחווה עם הרבה שרתים שלא נופלים. אנו דורשים פיצוי הוגן. וזהו...ממחר שהשרת לא יגיע יותר לעבודה. מנו ווא ליםםםםםםםםםםם

רדאעי

New member
תזוזו הסידה אחים יקרים השרת נופל

איך זה הם
לא קושרים אותו לעץ הלימון שלא יפול או יברח?? הם באמת מאג'אנין לגמארי לגאמרי.

רדאעי

New member
שאלוהים יעזור לכם להקימו במהרה

כנראה מסכין יירחים וחלאש אבל חבל על הפרנסה שילו ... לפחות שיגיד להם שהיה לו הרבה הרבה בחילות...ויביא פתק מאחלה שיהיה בריא.

the ror

New member
../images/Emo6.gif, חחחח, קרעת אותי...אחרי זה אני

אשכרה אתפלא אם הם לא יתחילו לחפש את השרת...רק מהפחד שלא תגיע אליהם...חחחח

רדאעי

New member
אהההה הם מגאווים שלא יהיו תאגאלות

עאדום מגאווים יעני לא בדוחים ולא יודעים, מסכינים בטח קשה להם, לכן אחים יקרים מחר לא להגיע להפגנות. אבל לא לוותר על הסביח והג'חנון

רדאעי

New member
ברוך השם האתר עומד וניסב

תודה לאל. אבל בכל זאת תקשרו אותו חזק חזק שלא יפול עוד פעם מכיוון שהרבה תלויים עליו והם נופלים חזק ומתחילים להתקשר בטלפונים ואומרים מילים לא יפות וגסות על השרת הסורר באמת לא יפה, יש חוט שימשון חזק מאוד מאוד בחנות של שרעבי את מעודה בע"מ. הכי תקשרו אותו כמו את העיזה של מרחום

אריליו

New member
מזכיר לי סיפור..

על עיזה של איזה זקן אחד. אני לא זוכרת איך הוא הולך אבל זוכרת שתמיד כסבתא היתה מספרת אותו היא היתה שרה "שייבה כארף שללה שירים יעאלף.."

שושי 13

New member
בקר טוב - התעוררתי מהצחוק כאן

וואלה צחקתי משו - גדול אתה יא רדאעי אבל תשמע משו, אתה חייב לנקד את מה שאתה כותב, אני לא מצליחה להבין הכל, אני מבינה שאתה דוברת תימנית הא?

למעלה