נפלאות האורגזמה הגברית

Liroy25

New member
נפלאות האורגזמה הגברית

כשנפרדתי מהאקס של הנסיך, אחד הדברים שציינתי בפניו הוא שבמשך חודש וחצי, היינו מזדיינים בערך 3 פעמים בשבוע ואפילו פעם אחת לא היתה לי אורגזמה! התשובה שקיבלתי בתמורה היתה דומה לאייקון נטול הכרומוזום
. האם בכל פעם שגבר גומר או באמת גומר?

campari

New member
בהסתמך על הנסיון שלך...

כנראה שלא.
ואם כבר העלית פה את העניין, אז נראה שהזדיינתם כ-18 פאמים ולא גמרת אפילו פעם אחת!!! טוב שזרקת אותו, אני אומר. וזה רק מחדד את הטענה שלי שעדיף תמיד להתחיל מזיון ולהתקדם משם, ולא להתאהב ואז לבדוק את ההתאמה במיטה... הוראות הבטיחות נכתבו אולי בדם, אבל עצות האהבה של קמפארי נכתבו ב... (טוב, לא חשוב).

Liroy25

New member
במקרהספציפי הזה בלבד

אני בהחלט מסכים איתך. לו הייתי יודע מראש לקראת מה אני נכנס הייתי חושב פעמיים אם שווה לי. אין ספק שלמצוא מישהו שיש לו ראש קצת פחות שגרתי במיטה זאת לא משימה קלה.

xanadu

New member
אכן הגיע הזמן לנפץ את המיתוס הזה

הנשים האלה, חמסו לנו את האורגזמה ומה איתנו?

.m

New member
אתה יכול להשפריץ ולחשוב שגמרת ../images/Emo6.gif

assafcohen1

New member
לא בדיוק מסכים

חבר שלי ואני לא בדיוק מתאימים מינית (אני אוהב מין, הוא לא), ובכל זאת לא הייתי מחליף אותו בשום גבר אחר.

נתן.ל

New member
בתשובה לשאלה האחרונה

לא גבר שגומר לא בהכרח הגיע גם לאורגזמה. גמירה גברית ונשית הן שונות, אבל התחושות דומות. רק שרוב הנשים לא מפרישות שום דבר(יוצא דופן) בזמן הגמירה ואילו גבר כן. אבל גבר יכול לגמור גם בלי להגיע לאורגזמה
בלי להנות.

Liroy25

New member
לגבי ההפרשות של נשים

ב"סקס בעיר הגדולה" דווקא טענו אחרת. בסצינה הלסבית של סמנתה עם הציירת נאמר שם שכשנשים ממש מגורות הן מפרישות ולעיתים אף משפריצות. (סחה לירוי על הידע...)

נתן.ל

New member
נשים מפרישות ללא קשר לגמירה

מה חשבת, שמשחר הימים השתמשו בוזלין כדי להביא ילדים לעולם. יכול מאד להיות שיש נשים המפרישות יותר כאשר הן ממש מגורות או אף גומרות חזק. אז מה ? זה לא כאילו הגבר תמיד נמצא באיזור המתאים על מנת לוודא שזה המצב.

.m

New member
על אורגזמות, השפרצות, נשים וגברים

קודם כל יש הבדל בין שפיכה (פליטת נוזל הזרע) לבין אורגזמה. בד"כ (אלא אם אתה עוסק בסקס טנטרי) האורגזמה והשפיכה כמעט חופפות (הבדל של כ-10 שניות בממוצע), לכן מרבית הגברים כלל לא מודעים לעובדה שמדובר בשני תהליכים שונים. וכן, גם גברים הם מולטי-אורגזמתים. תרגיל למציאת האורגמה, והפרדתה מהשפיכה: (ניתן לביצוע גם אם בן/בת זוג) דרג את ההנאה שלך בסולם של 1-10, כש-10 זה השיא. כשאתה מענג את עצמך, ומרגיש שהגעת לאיזור ה- 7, תוריד את הקצב והעוצמה. תמשיך, והפעם תן לעצמך לעלות עד 8, ותוריד שוב את העוצמה והקצב. חזור על השלבים עד הגעה ל-10. כמובן שלא אמורה להיות שפיכה בשום שלב. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר להתאפק, פשוט תפסיק את התרגיל. כמו כל דבר, גם פה מדובר באמון. אם תרגל את זה מספיק פעמים, תלמד למצוא את הנקודה המדוייקת בה אתה חווה אורגזמה.
וכן, גם לנשים יש פליטת נוזלים במהלך הסקס, מעבר ללובריקציה הטבעית שיש כשהן מגורות. למעשה, מחקרים שנערכו בשנים האחרונות טוענים שמדובר בנוזל שדומה מאוד בהרכבו לנוזל הזרע של הגבר. וכל הדיון הזה מזכיר לי סיפור: יש לי חבר קרוב (סטרייט! תאמינו או לא), שמסגרת שלל כיבושיו, פמפם איזו בתולה. היא גמרה, הוא עדיין היה בתהליכים, כשלפתע היא מתאבנת לגמרי ואומרת לו "אוי, אני כ"כ מצטערת...", הוא כמובן עצר הכל, הביט אל תוך עיניה ושאל בדאגה "מה קרה?", הבחורה המסכנה לא ידעה איפה לקבור את עצמה ובסוף מלמלה "אני... אני חושבת ש... שברח לי...", לקח לו כמה שניות להבין על מה היא מדברת, ולהצליח שלא לפרוץ בצחוק. לזכותו יאמר שהוא עצר הכל, ישב והסביר לה שגם לנשים יש פליטות. שזה בסדר. זה נוראמלי. ולא, היא לא השתינה עליו. עצוב, כמה בורות עדיין קיימת...
mai

EyeSeeYou

New member
וידוי: מביך עוד יותר

נסו "לפמפם" (כדברי השובניסטית הנשית של הפורום - מאי) בחורה כשהיא...מקבל את החודשי שלה...ואני לא מדבר על משכורת. אם יש חוויה יותר מזעזעת מלראות את הזין שלך (עם קונדום כמובן) עטוף בגוון חום (עיין ערך "חום, צבע" בלקסיקון) היא הרי החוויה להוציא אותו ולגלות אותו עטוף בצבע אדום..... (במיוחד כשזה קורה כשאתה עדיין לא בעל ניסיון רב בגיל 15 ופתאום נדמה לך שיש איזה מלכודת נשכנית בתוך הוגינה שלה שלא אהבה את העובדה שבאת לבקר מבפנים) בנוגע להסבר של מאי, הדרך הטובה ביותר לתאר אורגזמה היא סוג של מחדל שרירים. לשניה נדמה כאילו פעילות השרירים נפסקת (זו גם הסיבה מדוע חלק מהאנשים ירגישו התכווצות לאחר סקס). ובאותו הקשר, לפני כשנתיים פורסם מחקר שהראה כי תגובת הגוף לפיהוק או התעטשות מזכירה מאוד אורגזמה בשל אותו חידלון שרירים לשניה.

.m

New member
../images/Emo12.gif לגמור מאפצ´י?

פלא שהשפן הקטן שכח לסגור הדלת?
mai (אני כתבתי את זה?
)

למעלה