נפלאות המוצץ

ריטה1

New member
נפלאות המוצץ

שי גילתה את המוצץ, ואמא שלה גילתה את השלווה. כששי נולדה היא לא הסכימה לשום מוצץ אולי בגלל שהיה לה פה פיצפון והיא לא הצליחה להחזיק אותו בפה. לא התיאשתי ומדי פעם ניסיתי לתת לה מוצץ, וראו איזה פלא בגיל 4 חודשים (פחות שבוע) היא גילתה את נפלאות המוצץ, כנראה בגלל השלב הזה שבו היא דוחפת הכל לפה. ברגע שמתחילה היבבנות של "אני מתה לישון, אבל לא ממש מצליחה" נכנס המוצץ לפה, והעניים נעצמות בשניה, מה שמצחיק שברגע שהיא רק רואה את המוצץ היא כבר עושה תנועת מציצה בשפתיים, היא אפילו נרדמת על הגב עם המוצץ, שזה כבר הישג גדול. הידד למוצץ!!

איזו מתוקה, אלוהים ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שיווו, פשוט מדהימה. ריטה, אילו מוצצים ניסית? סיליקון או גומי? שגיא לא אוהב את השקופים (זה הסיליקון? כבר לא זוכרת...) אז לנו יש את האטומים.

ריטה1

New member
הסיליקון

בהתחלה חמותי קנתה לה את הגומי, כי הם יותר קטנים ולאפרוחית היה פה פיצפון כמו של אבא שלה, אבל היא כנראה לא ממש אהבה את הטעם, חוץ מזה יש להם את הידית הזו שהיא מושכת אותה ומעיפה אותו מהפה.

אכן הידד../images/Emo45.gif והילדה ממש סוכריה!

אני מקנאה!
יובל הפסיק למצוץ
בערך בגיל 4 חודשים ומאז לא חוזר אליו, למרות שאני מציעה לו אותו הרבה פעמים, ניסיתי את כל הסוגים הקיימים. הוא דווקא אוהב לשחק איתו ותמיד מושך לעומר את המוצץ מהפה, אבל לא להירגע איתו.

ligo

New member
הוי, איזו מתוקונת../images/Emo99.gif

גם מאי נרדמת עם מוצץ

היא באמת באמת מקסימה פשושה../images/Emo70.gif

אני פשוט המומה מכמה שהיא יפה ומתוקה
לאכול את המלאכית

yaelhul

New member
איזו בוביקה היא עם הפקק בפה !

יובל ועומר שלי נרגעים היטב עם מוצץ עוד מהפגיה, אבל היום מחזיקים אותו הרבה יותר טוב. אם המציצות חזקות מאד אנחנו יודעים שהם עוד רעבים, ואם הם עייפים העיניים שלהם מתהפכות אחורה ברגע שהמוצץ נכנס לפה. מתה לסרוק כבר תמונות בשבילכם. יעל

קרנושה

New member
סוכריה אמיתית!

מדהימה! מה הסיכוי שאף לא אחד מתוך השלושה שלי לא ירצה מוצץ? נכון קלוש? אף לא אחד! אצלנו ליהיא מוצצת אצבע (רק כשהיא ממש ממש עייפה) ליאור מחוברת לכרית בעזרתה היא מדגדגת את אפה (לא נרדמת לעולם בלעדיה) מתי מחובר גם הוא לכרית....כמו של ליאור אך בניגוד אליה הוא מוצץ את הקצה של הכרית (מגעיל ביותר!!)...לדעתי אם הייתי מתמידה כמוך ריטה....מתי היה מחובר כיום למוצץ...כעת ממרומי גיל שנה ו10 חודשים...נראה לי מאוחר מידיי....לצערי!

למעלה