נפלאות השוק.

Sonata Of Tears

New member
נפלאות השוק.

מכיוון שאימי בים המוות (אוי זה כל כך פואטי!) וביתי ריק מאדם (טוב יש פה שתי כלבים..) הזמנתי שתי חברות שלי להערב, כל זה גרם לי להרגיש כל כך ..אישה!:) חח אז החלתתי שאני צריכה לעשות סידורים היום כמו שאמא עושה ביום שישי , אז הלכתי לי לשוק לעשות קניות,ולא שהיה לי מה לקנות, באתי אם מעיל ארוך וצעיף , יש לי שיער קצר, אבל פנים נשיות ועם קצת איפור, הלכתי לי בין הבאסטות וראיתי דוכן עוגיות ,והמוכר צעק "עוגיות לשבת עוגיות לשבת!" ואני כמובן כאישה בוגרת צריכה לדאוג שלאורחים יהיה משהו מתוק (חיחיחי), אז הלכתי לי לקנות עוגיות כמו שאמא תמיד קונה,ונסיתי את מזלי ודיברתי אל המוכר בלשון נקבה (וזה לא דבר שאני עושה כמעט, רק עם חברות אני עושה את זה) ,בכל מקרה, קניתי עוגיות ואז המוכר נתן לי עוגיה כזאת גדולה ואמר לי "מתנה ממני כי את חמודה" !הייתי בשוק!(כן ...הייתי בשוק,אבל כאלו..*שוק!!* . הוא גם אמר שאני חמודה (לא חמוד! חמודה!!!!) , וגם נתן לי עוגיה :) וזה כל כך מחמם את הלב!! חזרתי לי מאושרת בדילוגים (והסתכלתי טוב שלא רואים -פדיחות) הביתה הא! ובדרך אני חושבת שראיתי את כביסה שחורה,אבל הן היו נורא זקנות ,פשוט היו מלא בנות שהפגינו על הכיבוש והן לבשו שחור, בכל מקרה,הרגשתי שאני מוקפת בחיבוקים חח:)

דיווה1

New member
sonata קבלי חיבוק מתוקה../images/Emo24.gif

איזה כייף לשמוע סיפורים כאלו אני מאחלת לך שרק ירבו חוויות כאלו המשך דרך צלחה מתוקה סוף שבוע רגוע ונפלא

קודם כל

קודם כל מזל טוףףףף
זה עוד צעד להיות אישה ולחיות בחופש... בכל אופן בהצלחה, בקשר לבחורות השחורות שעומדות בקינג גורג יכולת לראות גם את חברינו.... אורי...

אורי 0

New member
איזה יופי! ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif../images/Emo34.gif

(ואיזה כיף שיש לך חברות כאלה!) אני באמת עומד שם לפעמים (היום לא הייתי, תמיד אפשר למסור ד"ש) - אבל אלו נשים בשחור, לא כביסה - אותה מכבסים לפעמים ב"סלון מזל" או ב"בר מזל" (סמטה אלמונית 7).

למעלה