נפלאות נאפה.

נפלאות נאפה.

שלום, אני טלי והייתי באיה נאפה שנה שעברה בתאריכים 18.8-25.8, שבוע מטורף, שנחקק לי היטב בראש..!! חגגתי שם יומולדת 17 בלילה האחרון, הכרתי אירים, בריטים, סקוטים, הכל מהכל. ח'ברה נהדרים מישראל שאיתם אני עדיין שומרת על קשר. השנה, הייתי בקפריסין, אבל הפעם, עבדתי במכירת תמונות שמן, בגלל שהבוס ממש אהב אותי הוא לקח אותי באחד הלילות לסיבוב נוסף בנאפה, בכארשוואש האגדי ובפאב הוליווד. פשוט התגעגעתי. הנה קצת תמונות לאווירה...

בבית קפה/ מסעדה

בסקוואר...ליד מעבר החצייה שמוביל לתאי הטלפון... אוכלת, יושבת ונהנת מהבריזה.. לא רוצה שזה ייגמר...

blondi sheep

New member
פשוט.. צרממורתתת

כל דבר שקשור לנאפה מעביר בי כזאת צמרמורת מטורפת של נוסטלגיה שפשוט בא לבכות :)

...

תמונות מדהימות, חחחחחחח רואים שנהנת...איזה כיףףףף לך,אני גם רוצה לעבוד בקפריסין :(

דנדן182

New member
איך השגת את העבודה??

גם אנחנו חשבנו לעבוד שם אבל זה מלא סידורים של שינה ואיך להשיג את זה

אז ככה..

אמא של חברה טובה שלי, יוצאת עם האבא של הבוס של כל העסק הזה... "מכירת תמונות שמן". הוא הציע לנו לעבוד, בהתחלה דובר על אנגליה, וכששמעתי על קפריסין נדלקתי לגמרי, ישר חשבתי על איה נאפה.. ובכלל..טיסה זולה וסבבה. אז זהו, כל מה שהיינו צריכות לעשות זה לקנות כרטיס טיסה ולהגיע לשם. הם אספו אותנו. אנחנו שילמנו על הלינה. ישנו במלון זול בלימסול, סביר, לא משהו מתפרק. 5 פאונד ללילה. חדר עולה 15, היינו 3 בחדר אז התחלקנו בינינו. היינו קמים ב-8 בבוקר, מתארגנים, מסדרים פולדרים ויוצאים לדרך... 9-1 היינו עוברים בין החנויות. מ1-4 יש סייאסטה, הפסקה, מנוחה לקפריסאים המסריחים האלה.....4-6 היינו ממשיכים לעבור בחנויות. 7-9 היינו עוברים בשכונות מגורים. עבודה דיי מעייפת, היא נפרשת על יום שלם אבל לא מרגיש ככה. בסוף בערב, חוזרים למלון, מתקלחים, מתייפיפים והולכים לשתות את הבירה... סופ"ש מגיע, שטויות, כייף כייף, אפילו ביקור בנאפה יצא לי. היה מצויין!! הנה תמונה מקפריסין השנה...

דנדן182

New member
חחח..

לפי התמונה יש שם אנשים עשירים, איך הלך לכם מכרתם הרבה??? וסחטיין... כשהיינו בקפריסין וראינו שכזה כיף שם אבל מצד שני הכל יקר אז חשבנו גם לעבוד שם ולגור כמה שבועות... ואני מדגיש ח-ש-ב-נ-ו.. לא עשינו עם זה כלום זה רק היה נראה כמו פנטזיה. דיברנו על זה ולא יותר. כיף לך שהצלחת להשיג את העבודה ועוד קיבלת ביקור בנאפה אז בכלל סבבה.. אנחנו אולי נחזור לשם בעתיד ואולי גם נצליח להשיג עבודה... כרגע.. יש לי צבא על הראש עוד שבועיים, איה נאפה תזכר כחוויה אדירה. כמו לכל מי שהיה שם.

למעלה