נפלא

alona..

New member
נפלא

חיכיתי מספיק זמן. זה נכון, אתם יודעים, צריך לתת זמן לדברים חדשים, בדר``כ לא נאהב כל שינוי כלשהו שמשפיע עלינו, רק מכיוון שהורגלנו למשהו מסויים. בנוסף, כל הערה שמועלת ישר לאחר השינוי הופכת אוטומטית כביכול לקטנונית וקנטרנית, כי לא נתנו צ`אנס, וישר קיטרנו. אני לא באמת מאמינה בזה, יש תלונות שיש להן בסיס מוצק, בין אם נכתבו ישר לאחר השינוי ובין אם נכתבו לאחר שהות מסויימת, ועדיין, זה הופך לקטנוני אם התלונות מועלות ישר לאחר השינוי. אז חיכיתי, יודעת שאולי מבחינתכם לא מספיק, אבל אישית אני מרגישה שהתרגלתי, והכרתי את הממשק החדש, על כל יתרונותיו, ובצר לי- גם שפע חסרונותיו. בעניין ההודעות שקופצות למעלה עם כל הוספת תגובה, שוב, לדעתי זה מיותר, אם לא בכל הפורומים בכלל, בטוח שבחלק מן הפורומים, בפרט. יש הודעות שגוררות אחריהן שובל תגובות ארוך ממש, ופשוט דוחקות הודעות חדשות לעמודים אחרים, מחוסר מקום בדף. זה לא צריך להיות כך, אנשים כותבים, וחלק ממהות הפורום זה התגובות. לא פעם, אמרת אתה, דקל, שקראת תגובות שהיו לטעמך מוצלחות יותר מההודעות. ולא כולם סורקים את שלושת או ארבעת דפי הפורום האחרונים, כך שנוצר מצב שבו הרבה הודעות חדשות מתפספסות. זה חבל.. בעניין הצבע של מנהלי הפורומים, נפלא! לא צוחקת, פשוט שינוי מדהים. מה שקצת צבע יכול לעולל.. אם קודם הפורום נראה קודר משהו בצבע הנזלת שהודבק למנהלי הפורומים, וצבע החום, מדכא משהו, שהודבק לקבצים מצורפים. עכשיו השינוי מבורך, אחלה צבעים, שמוסיפים קצת עניין לעין. מה גם שהוספתם הדגשה, בשמו של כל משתמש, אישית. רעיון נפלא. ודבר אחרון, שבאמת ובתמים מצער אותי.. לפני יותר מחמישה חודשים התחלתי לנדנד לך, דקל, בעניין הארכיון. חיפשתי בנרות הודעה ספציפית, והנחתי לך, כשהבטחת שקום יקום לו ארכיון שכולל את כל ההסטוריה של הפורומים! אין לי יותר מידי מה לאמר, חוץ מזה, שבאמת איכזבתם.. אוקיי, תציבו עובדה מוגמרת: ``הארכיון לא מכיל את כל ההסטוריה של הפורומים, מיום הקמתם``, לא תהיה לנו ברירה, אלא לקבל את זה. אחרי הכל, אנחנו בסה``כ הגולשים, לא מחליטי ההחלטות. אם לא טוב לנו, אנחנו יכולים לקום וללכת, כל החלטה אחרת, היא בידכם. וזה בסדר, זה לגיטימי. אז למה ליצור ציפיות, ולמשוך את מי שבאמת חשוב לו העניין, מה המטרה? יום של שוקולד ואור, אלונה.

רותי ב.

New member
דקל, חשבתי שאולי לא קראת את

ההודעה הזו, אז החלטתי להעלות אותה שוב, בעיקר בגלל נושא הארכיון, ואיזה 30 דפים מינימום שהלכו לאיבוד. זוכר מה אמרת לי אז, לפני איזה ארבעה חודשים, דקל??? )-:

למעלה