נפלה החלטה

נפלה החלטה

מהלידה עברו 5 שבועות. אוטוטו תם משכב לידה. בינתיים ירדו כבר 13 ק"ג- והוד שמנמנותי שוקלת 101. לפני שבועיים נתקלתי בטעות בכל החוברות מ"שומרי משקל" וגיליתי שיש לי עוד שוברים ל-8 מפגשים. לא יודעת אם הם בתוקף. לפני יומיים קיבלתי מכתב משומרי משקל על הרשמה חינם... אתמול חברה שלי טלפנה שהיא נרשמה לקבוצה של שני בבוקר בגדרה, ואולי נעשה זאת יחד? אז זהו. שני הבא אני הולכת בבוקר לברר אם התלושים שלי עוד שווים משהו (אין לי עכשיו 700 ש"ח לשלם מחדש), ואם כן, אולי הצמיג הרפוי שנשאר בבטן יתחיל לרדת... בינתיים אני עוד במגמת ירידה טבעית בגלל ההנקה, והתקווה היא שהמפגשים יתנו לי תנופה נוספת להזיז את עצמי.... ולסיום- תמונה מלפני 11 שנים שלי ושל הבעל, בזמנו שקלתי 70- והלוואי ויכולתי לחזור לזה היום....

הדר לצ

New member
מאחלת לך המון הצלחה ../images/Emo140.gif

(וגם לי). אתמול סוף כל סוף הלכתי גם אני לדיאטנית. נתנה לי תפריט לא קל, אבל אני מקווה להצליח. אנחנו נוסעים לסופשבוע בצפון, אז אני אתחיל ביום ראשון.
לשתינו!!

בהצלחה היידי!

גם אני רוצה כבר להרזות... אבל הבנתי שאסור לעשות דיאטה בגלל ההנקה נכון?

מותר אבל...

דיאטה הרבה יותר מאוזנת, עם דגש על תזונה בריאה וכל אבות המזון. בואי נגיד שזה יותר אכילה נכונה מאשר דיאטת הרזיה.

אפרת12

New member
../images/Emo50.gif יקירתי../images/Emo70.gif

וגם
... לא איחלתי בפורום השכן - אני לוקחת לעצמי את החירות לעשות זאת פה
ריגשת אותי עד מאוד

משוש30

New member
בהצלחה אבל אם את עדיין מניקה

אז אל תעשי דברים דראסטיים
ואיזו תמונה יפה...

lulyK

New member
איזו תמונה יפה,

יש בה משהו כל כך ישראלי.....<המדים, אולי? כאילו?> מאחלת לך שתצליחי לשמר את המוטיווציה והמשקל העודף פשוט ינשור.

אנידס

New member
סחתיין על המוטיבציה, אבל אולי כדאי

עכשיו כל עוד את מניקה ומלא להתייעץ עם דיאטנית מומחית בנושא? בכל מקרה בהצלחה ואיזה זוג מתוק אתם.

תודה!

יש לשומרי משקל תכנית למניקות, וגם להריוניות. אם התלושים שיש לי לא בתוקף, אז אני אפנה לתזונאית מקופ"ח.

אנידס

New member
מעולה, המון בהצלחה ../images/Emo45.gif

(תוכלי להלוות לי קצת מהמרץ שלך?)

ornaok

New member
בהצלחה היידי!

תמונה מקסימה! גם אני כל הזמן מדברת על לחזור לדיאטה. אני כבר כמה חודשים תקועה על אוטו משקל, אחרי שירדתי 15 ק"ג. יש לי לפחות עוד 10-12 כדי לחזור למשהו שדומה למי שהייתי קודם. את כל הבגדים שלי מידות 36 ו38 נתתי לגיסתי והיא חוגגת עליהם(מלתחה שלמה של בגדי יוםיום, שמלות ובגדים אלגנטים ממיטב הפירמות) ואני ממש שמחתי שקניתי מכנס 44(!!) לפני כמה שבועות

ornaok

New member
תקועה על אוטו משקל=טעות פרוידאנית

אתמול בלילה נתקענו עם האוטו... וזו לא הפעם הראשונה(או השניה או השלישית...)

למעלה