נפלה עלינו ידיעה כרעם ביום בהיר

• פותח הנושא eml
  • פורסם בתאריך

eml

New member
נפלה עלינו ידיעה כרעם ביום בהיר

נודע לנו לפני כשבוע שיש לנו עוברים על קלאב-פווט דו צדדי. אנחנו בשבוע 22/3. קראנו כבר את כל המאמרים ויש לנו שתי שאלות: 1. האם ידוע לכם על מקרים שהיה נראה רק קלאבפוט ובסוף היו מומים רציניים אחרים? 2. איך זה לחיות עם ילד עם קלאב פוט? תודה

Adoushi

New member
שלום לכם וברוכים הבאים

לגבי השאלות: 1. לא ידוע לי, וזה נדיר שזה חלק ממום רציני אחר, איך שאר הממצאים בסקרה? הכל תקין חוץ מקלאב פוט? 2. אם מתכוננים נכון ומטפלים נכון, לחיות עם ילד שנולד עם ק"פ זה כמו כל ילד אחר. צריך קצת מאמץ בחודשים הראשונים. אבל מנסיון אישי, זה לא משהו קשה במיוחד ושוכחים מהר את החודשים הראשונים. קראתם על שיטת פונזטי? כשכתבתם עוברים, הכוונה לתואמים? בתאומים זה יכול להיות קלאב פוט תנוחתי בלבד. אשמח לייעץ בכל נושא איהאב

גם לנו זה קרה

הגעת למקום הנכון, גם לנו נפלה אותה ידיעה ומאד פחדנו יש כאן המון הורים מאד נחמדים ועוזרים שיוכלו להסביר לך. גילינו כי השד לא נורא כ"כ. אתם יכולים לקרוא באתר של אושרי היום אני בשבוע 17 עברתי היום דיקור מי שפיר כדי לוודא שאין מומים אחרים אם כל הבדיקות יהיו תקינות - אני מאמינה שאין מה לדאוג בכל אופן תגלו כאן המון כאלו שמבינים ויש להם ילדים שנולדו עם קלאב פוט והכל אצלם בסדר אל תדאגו - אנחנו יחד!!!!!!!!!

ועוד דבר

רחלי ואייל כתבו לך כאן, ותוכל לקרא את הבהלה בהודעתם הראשונה. 1600 סופרביטל כתב הודעה דומה לרחלי ואייל לפני כמה ימים אחרי שלפני פחות משבוע קודם לכן היה מבולבל כמותם... כך שהשד באמת לא נורא. נכון שזה מסובך עם תאומים אך זה לא משהו בילתי אפשרי. בהתחלה תצטרכו בין כה וכה קצת יותר עזרה והייתי ממליצה להביא מישהו שלישי לבית החולים להחלפת הגבסים. רחלי ואייל המון בהצלחה בבדיקה.

ברוכים הבאים

בדף הזה ובדף מספר שתיים "תגלו" שלוש הודעות מהורים בהריון. זה מדהים 4 זוגות בפחות משבועיים, ואתם עם תאומים
חיבוק| אני מסכימה אם כל מה שאיהאב כתב. שמחה שאתם קוראים, אין לכך תחליף, (אין אפשרות לקרא את כל המאמרים- תאמינו לי כל כמה ימים אני מגלה חומר חדש
) אשמח אם תכנסו לאתר של אושרי, כתובת בחתימה שלי. הוא בעברית ויענה לכם על עוד כמה שאלות. לגבי הזמן שצריך להיות עם הילדים, בגדול בשלושה חודשים הראשונים צריך להיות בהתחלה כל שבוע בבית החולים כדי להחליף גבסים ואח"כ כל שלושה שבועות. מגיל 3 חודשים יש לתינוקות נעליים מיוחדות וצריך איזה שבוע להתרגל ולתרגל איך לשים אותן. מעבר לכך אין שום בעיה לשים את התינוק אצל מטפלת, משפחתון... חייבת להיות מישהיא מעולה בידיוק כמו שהיא צריכה להיות מעולה לולא הק"פ. כאן בפורום נוכל לעזור לכם למצא אורטופד טוב שנמצא קרוב אליכם. אם תרצו תוכלו לשלוח לי מסר ואשלח לכם את מספר הטלפון שלי. בשאלה "איך לחיות עם ילד עם ק"פ" עוד לא נתקלתי. התשובה שלי תהיה ללא ספק- כמו לחיות עם כל ילד אחר. אושר אחד גדול. עידית

eml

New member
כן - אשמח לשוחח עם מי שרוצה ומוכן

אני ב-052-4-879222

טאניוש

New member
שלום ../images/Emo24.gif

אם היו מומים רציניים אחרים חלילה היו רואים אותם בסקירה. לגבי שאלה שנייה-אני בשבוע 19 להריון ועל שאלה כזאת ממש לא חשבתי... ילד עם קלאב פוט הוא כמו כל ילד אחר (אולי יותר יפה וחכם
) אז איך זה לחיות עם ילד? אל תדאגו,אתם לא לבד. יהיו לכם ילדים מושלמים! תאומים,נכון? מאיפה אתם בארץ?

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אם קראתם את ההודעות של ההורים לעתיד שכתבו כאן ואת התגובות שלנו אז בטח כבר קצת נרגעתם וראיתם שהשד לא רק שלא נורא אלא הוא אפילו מתוק להפליא ובריא להפליא.

וואו, חצי יום לא הייתי פה ו...

אני רואה שיש עוד "ברוכים הבאים" אז במאת, ברוך הבא לפורום המקסים והתומך הזה, ואני בהחלטת אוביקטיבית
לא אוסיף בדברים רק אומר ואאחל דבר ראשון שהכל יהיה בסדר, ויהיה בסדר. אני שמחה שקראתם הכל ואתם "מוכנים" לפחות נפשית ללידת התאומים/ות כמובן שבפועל הכל אחרת. כולנו קיבלנו את הידיעה על הקלאב פוט בתדהמה מסוימת, במיוחד הרבה לפני שנפתח הפורום (אנחנו לדוגמא) ממיטב ידיעותיי בנושא, אם כל הבדיקות יוצאות במשך ההריון תקינות, אז הסבירות נמוכה למומים אחרים, טפו טפו טפו, עשיתם מי שפיר?, זה כדאי ומרגיע. ואיך לחיות עם ילד קלאב פוט, תסתכלו על התמונות בגלריות...
לא באמת, זה בתחילה מתיש הביקורים התכופים בבית החולים או במרפאה, אבל לאחר מכן זה הופך לשגרה ותכיפות הביקורים יורדת, ולפתע אתם נכנסים למן שגרה כזו של טיפול בלי שתרגישו שזה משהו חריג, יתקנו אותי חברי הפורום האחרים. שיהיה בהצלחה, ואנחנו פה נ.ב לא קשור, שלחתי לכם מסר בנושא. אורית

רחליקה1

New member
חבריה ברוכים הבאים,אש"ת, חייבים

מפגש, להזכירך, את כתבתנו לענייני מפגשים... לילה טוב ורגוע לכולם.

tgdr

New member
הכל עובר.....

"איזה כיף לכם"..... לנו לא היה "התענוג" לדעת מראש את מין העובר ועל מומים אפשריים. אנחנו פשוט נכנסו ללידה ובחדר לידה המילד הוציא אותי מהחדר (כן, לפני 28 שנה בסורוקה ב"ש ניתן היה כבר להיות נוכח בלידה) קרא לעד רופא או שניים (תחשבו על זה... אני בחוץ כוסס צפורניים עד המרפקים ולא יודע מה קורה ואז מבשרים לי את הבשורה: ק"פ בשתי הרגלים !!!!. ומכאן הסיפור של ריצות, ברורים (לא היה אינטרנט, לא היה פורום נפלא כזה!!!), גבסים, ואחרי שלושה חודשים פחות או יותר מודיעים לנו צריך ניתוח!!!!. אמרנו עד כאן, לא ניתוח ולא בטיח!!!. התייעצנו עם חברים משפחה וכו' הפנו אותנו לאורטופד בהדסה ירושלים לפרופ' מייקין(פרוטקצייה כמובן!) והוא אמר אין ניתוח!!! ואומנם לא היה ניתוח בננו הופקד בידיו האמונות שלו ושל מתמחה שלו בשם ד'ר יוסיפוביץ (היום הוא רופא אורטופד בקפלן או אסף הרופא) עד זמן מה עם גבסים ונעלים הפוכות + סד והיום (הילד) בריא ושלם וללא כל פגם כאילו לא היה. תעבדו קשה והכל יגמר בטוב. אל תרחמו על הילד והוא יודה לכם בעתיד על העבודה הקשה שלכם. יהיה טוב. רפי

למעלה