נפלו הנוצות מרוב קור

אתה בטוח שזה מהקור?

אולי הן משירות לקראת הטלת ביצים? ואיך המקום שהן נמצאות? יש מקומות מחסה? יש חציר או משהו כזה בשביל להתכרבל? לא צריך יותר מזה, התרנגולות שלי מסתדרות ואצלנו קררררררר

קור.....

בתחילת הסתיו או באמצעו תרנגולות משירות נוצות וצומחות נוצות חדשות כי הן צריכות אותן כדי להתחמם בחורף!! לכן אם בוא נגיד עכשיו התרנגולות שלך משירות נוצות או שאתה נותן מזון לקוי או לא מספיק או שפשוט עכשיו הן מתחילות להשיר נוצות למרות שתופעה זו חלה אצלי בחודשיים שעברו לכן אצלי כרגע אין נשירה! חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד לתת לתרנגולות אוכל עשיר בחלבונים !! אם יש אפשרות להוספת ירקות או עשבים + תולעים או כול מקור חלבון אחר מאוד מומלץ! בתרנגולות בלדי זה פחות אקטואלי לגבי ההוספה המופרזת של חלבונים אך בעופות נוי כגון פסיונים מאוד חשוב אחרת לא תמצאו שום דבר בעונת הרביה - כוונה להטלה אני אישית כרגע מפציץ באוכל עשיר + תולעים מהגינה וחרקים ובאביב התרנגולות שלי פשוט מטילות ללא הפסקה אם הלול לא מוגן זה בעיה מאוד גדולה ויכולה לגרום לנשירה נוצות ומחלות ועוד משהו אם בכול מקרה תרצה לחמם הכי טוב לשים מנורה או כול מקור אור אחר שיחמם

udi500

New member
נפלו נוצות מרוב קור

מת לחמם אותן - המליצו לי על נורות של "שווארמות" שמחממים איתן צ'יפסים, אבל לא ידעתי אם צוחקים עלי ואיפה משיגים מנורות ? תודה

kerengil

New member
יש מנורות מיוחדות

תנורי חימום למיניהם מאוד מסוכנים בלול כי הנוצות עשויות להשרף אם יתקרבו יותר מידי. יש נורות מיוחדות שמתברגות כמו נורה רגילה אבל לא מפיצות אור אלא חום. גם אני שוקלת להכניס נורה כזו ללול מפאת הקור, אני לא יודעת היכן ניתן לקנות, אפשר לשאול אצל "שיף את ריבובסקי" באיזור השרון. ולא נראה לי שכוונת המשורר היתה שבאמת נשרו הנוצות, אלא מטאפורית...

udi500

New member
נשרו הנוצות מרוב קור

סוף סוף צדיקה בסדום... מצאתי נורות כאלו של 250 וואט, אבל מחפש נורות של 500 וואט כי להספק של 3,000 וואט לא נראה לי להרכיב 12 מנורות של 250... חיפשתי ולא מצאתי, ובנתיים מוכר את הנוצות שנפלו בקור ל"אחים פריד"....

למעלה