נפלו על הראש

נפלו על הראש../images/Emo70.gif

אני באמת באמת לא מבין את הלך מחשבתם של התסריטאים ושאר החבר'ה... למה לסיים את הפרק עם ויקטור וניקי
נכון שזה היה רגע שיא, אבל הייתי מחליף ושם אותו לפני טוני-טרישה, ולא אחרי
אחרי הכל, כבר שנים שיש את ויקטור וניקי במהמורות שלהם, ואולי זה מעניין יותר צופים אבל מה שקרה עם טרישה וטוני היה הרבה יותר ראוי לסגור את התוכנית. חוצמזה שאני המום ומזועזע
הייתי בטוח שטרישה תרצח את טוני בכוונה תחילה, אבל לא!!!!!!!!!!!! זו היתה טעות לא מכוונת!!!!!!!!!! טרישה אמנם היתה לא בסדר כל הזמן, אבל כאן אי אפשר להאשים אותה על רצח!!! אם תשימו לב, טוני הגיע במהירות ולא הסתכל שיש מכונית.... טרישה בסדר, טרישה לא רוצחת

ועוד משהו

אם עושים אותה משוגעת, שילכו על זה עד הסוף! למה לשים ספק? אם אני הייתי התסריטאי, הייתי מפגיש את טוני וטרישה בדירת מייגן, ובונה שם את האם-אם אמא של העימותים שרק אפשר לחלום עליהם... ואח"כ, טרישה היתה עוקבת אחרי טוני ודורסת אותו במכוון. אני מרגיש פספוס גדול, גם אתם

sergew2

New member
תראה...

גם לפי דעתי היה צריך לסיים את הפרק עם תקרית טוני-טרישה (ולא עם ויקטור-ניקי כי למרות שהקטע שלהם גם מותח, התאונה הייתה יותר מעניינת), אבל ת'אמת מה זה משנה לך אם יסיימו את הפרק עם השפם ואישתו
או עם טוני והמשוגעת
כל עוד סיימו את הפרק, הוא היה מעניין, יש למה לחכות אז לי לא משנה במה מסיימים או שלא????

אור2221

New member
כן יקירי

אבל שים לב - מנקודת מבט של מי אנחנו רואים את מה שקרה? של טריש נכון? תפיסת המציאות שלה די משובשת, זה שהיא חושבת שהיא בסדר, לא אומר שהיא באמת בסדר. ודי לחכימא ברמיזא... וויקטור וניקי הם קלאסים לסיום פרק.

אני לא בטוח אם הבנתי למה שהתכוונת

את רוצה להגיד שהתאונה לא היתה כמו שאנחנו הצופים ראינו אותה
שלא כך היו באמת פני הדברים
או שמא מדובר פה במשהו אחר.......?

Lopezit

New member
שאלה ../images/Emo58.gif(?)

זאת רק אני או שטרישה מאוהבת בטוני????

גם אני נשארתי מבולבלת../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שטרישה תדרוס את טוני בכוונה תחילה ובעצם בפרק זה היה נראה באמת כמו תאונה מצערת ואפילו היה נראה שטרישה באמת המומה ומצטערת, אבל!!! באמת שלא הראו לנו את הרגע שטרישה במכונית, האם היא הסתכלה למראה לפני שהיא "טסה" וראתה את טוני?. ובכלל בכל אשמה מייגן הקרציה! לא הספיק לך שאת עומדת להתחתן עם גבר חלומותייך?! היית חייבת להזמין את אחותך שמעדיפה את בעלך מרוח על הכביש מאשר תחת החופה איתך? אני מצטערת מאוד מייגן דניסון אבל ככה לא בונים חופה... אה... חומה!!!

Charmed24

New member
../images/Emo61.gif CRUSH ../images/Emo73.gif

כמה זמן כבר חכינו לפרק הזה.... אפילו השקיעו בצילומי חוץ, ובהתנגשות די מרשימה. אל תדאגו, בפלאשבקים הרבה יותר מאוחרים, נראה את טרישה רואה במראה את טוני מגיע ודופקת גז עצבני. אבל אפשר להבין לבד... הרי כשמתחילים רוורס, לא נוסעים בכזאת מהירות, וראיתם איזה בום היה שם... אני שמח שמייגן המתוקה לא לבד שם אצל השופט, ושרון ונינה שם כדי לנחם אותה. אני רואה בויקטוריה אשמה בעקיפין, שהכריחה את ראיין להוציא את טרישה מהשגחתו לבוא לעוד ישיבה משעממת בבראש & סאסי. נמאס כבר מכל הגברברים האלה שחונפים לויקי מנופחת הלחיים והשפתיים הזו את הפלאשבק המיתולוגי של ויקטור שקנה מתנות לניקי, וניקי עושה עליו אוונטות, כבר הראו כ"כ הרבה פעמים. כבר לפני 12 שנה אהבו לדוש בו. חבל שלא מראים קטעים אחרים, כי לא חסרים. עם כל הכבוד לה שניקי וויקטור הם הסטארים של הסדרה, וטוני ומייגן שוליים יותר, אפשר היה לתת להם את הפינאלה הפעם. זה ממש לא היה במקום, אבל אני אוהב את ניקי בוורוד אז אני סולח בענייני הינדוס הפרק, מוזר שהטריחו את קתרין הזקנה רק בשביל 5 דק' בהתחלה, ולא סידרו לה איזו מק-צ'יקן להמשך, וכנ"ל לגבי ניל, שנשאר מיותם מאוליביה הפעם. ולמה כ"כ הרבה זמן מסך על לארי והפקיד המדכא הזה? סה"כ אחלה פרק, אחד המעניינים יותר וטעוני-אקשן של כל התקופה האחרונה!

sergew2

New member
מסכים!!!

זה באמת אחד הפרקים הכי אחוזי אקשן שהיו לנו בזמן האחרון ולכן אין להתלונן!!!

חיכיתי לפרק הזה לא מעט זמן

שנה זה לא מעט זמן נכון? ומה שיש לי לומר עליו (ואני לא הראשונה שאגיד את זה) זה שהפרק היה חזק במיוחד! שלוש שעות וקצת אחרי שהפרק שודר ואני עדיין נסערת, ואני בטוחה שגם מי שלא היה מאוהדי טוני מרגיש כמוני ופשוט ריחם עליו היום. אני חייבת לציין את המשחק של מייגן שיודעת להעביר רגשות בצורה אמינה ולא מדוקלמת, כשהיא שמחה היא קורנת ומעבירה את זה לצופים וכשהיא בוכה היא מרגשת כ"כ שקרו לא מעט פעמים שגם לי זלגו דמעות על הלחיים
. מה אני יכולה להוסיף אחרי פרק טעון שכזה? למרות שאני לא מאוהדי טוני האהבה של מייגן אליו והצער שיבוא בהמשך גרמו לי להיות עצובה
אז אני עצובה....גם עכשיו.

אם אתה רומז שטריש התכוונה לפגוע

בטוני, ולכן דפקה רוורס כה עצבני, איך אתה מסביר את העובדה שהיא הייתה כ"כ המומה מכך שפגעה במישהו, ועוד הופתעה לגלות שמדובר בטוני בכבודו ובעצמו? נראה לי שבפגיעה עצמה לא ניתן להאשים את טרישה, אבל השאלה היא - מה קורה עכשיו? האם טרישה'לה תתקשר ל-911? האם היא תנסה להציל את הגיס המיועד?... כאן יתבררו הטירוף והרוע של טרישה, ונראה לי שהסוף די צפוי...

טרישה וטוני - העימות ../images/Emo67.gif

התסריטאים לא נתנו לנו עימות, אך אל דאגה! הצהובון נותן גם נותן. תהנו
טרישה וטוני – הסיפור שלא סופר "מייגן!" צעקותיה של טרישה הדהדו בבית דניסון. "מאג! את כאן?" טרישה ציפתה לתשובה, וכשלא נשמע קול הניחה את ידה השמאלית על פיה. 'אוקיי לא להילחץ. אני אעצור את החתונה. היא לא תתחתן, לא להילחץ טרישה' חשבה לעצמה, אם כי היה מאוחר לעצור את התקף החרדה. "מה לעשות? מה לעשות?" אמרה בקול, אף על פי העובדה שרק השולחן והספה יכלו לשמוע אותה. טרישה היתה היסטרית, והזיזה את ראשה קדימה ואחורה בצורה מוזרה שכזו, תוהה מה הצעד הבא שעליה לנקוט. "מייגאאאאאאן, לא! אסור לך להתחתן. טוני... טוני" אמרה את שמו והתחילה למרר בבכי "טוני יהרוס לך את החיים! הוא לא הבן אדם המתאים בשבילך! הוא עושה צרות... אני חייבת לעצור את החתונה!" ובעודה מסיימת לומר משפט זה, נחו עיניה על פיסת נייר שבה היה כתוב את מקום החתונה. "זהו זה! אני חייבת למהר!" טרישה לקחה את מעילה ועמדה לצאת כשלפתע שמעה את מנעול הדלת מרשרש, מישהו פתח את הדלת... באינסטינקט הראשוני מיהרה טרישה לרוץ במדרגות אל עבר הקומה השנייה, והציצה מלמעלה. 'מי זה יכול להיות?' תהתה בליבה 'יכול להיות שמאג התפכחה והחליטה לבטל את החתונה?' בשקט בשקט, וב"מהירות" שלא היתה מביישת תחרות ריצה עם חילזון ירדה מדרגה מדרגה. 'אה' טרישה לא האמינה ועצרה את נשימתה. היא ראתה את טוני בסלון הדניסון. "הנה זה, איך שכחתי" מלמל לעצמו טוני "הטבעת הזאת תהיה שייכת בקרוב לאישה היפה בעולם". טוני פתח את הקופסא, והסתכל על הטבעת. "מייגן שלי, היום אנחנו יוצאים לעידן חדש. דרך חדשה לפנינו, עולם שלם מחכה לנו, עולם שנחקור ונגלה ביחד". אמר וחייך. "כשהגיהנום ייקפא!!!" צעקה טרישה. טוני הסתובב והיה בהלם ואלם מוחלט. הוא פשוט עמד עם פה פעור ולא זז. "איך יכולת לעשות את זה לאחותי? לא אמרתי לך להתרחק ממנה? אבא שלי גם לא הזהיר אותך מספיק? שיהיה לך ברור דבר אחד – חתונה לא תהיה כאן!!!" אמרה, כולה סוערת גועשת ושוצפת. "טרישה, מה לעזאזל...?" אבל טרישה לא נתנה לטוני לסיים את המשפט וקטעה אותו "מה חשבת, שאני אעמוד מנגד ואתן לאחותי לעשות את הטעות הכי גדולה של החיים שלה? להתחתן עם... עם... שרץ שכמוך!" טוני נאנח ועיקם את פרצופו. "טרישה, באמת שאני לא מבין מה קורה איתך ולמה את נגדי". טוני הציץ בשעונו "מצטער, אבל באמת שאין לי זמן למריבות השטותיות הללו. אני גם כך מאחר, מייגן מחכה לי בחופה". טוני ניסה להתחמק מטרישה ולעקוף אותה אך היא חסמה אותו והופיעה מולו כשניסה להימלט. "לא תהיה שום חופה!!" אמרה, חורקת שיניים "איך יכולת לעולל לי את זה? בגללך הנישואים שלי עם ריאן עלו על שרטון, בגללך הקשר ביני ומייגן לא יחזור להיות לעולם כמו שהיה! אני שונאת אותך!!" צרחה תוך כדי ניגוב דמעותיה. "טרישה, אני באמת..." "ולא, לא יכולת להקשיב לי. היית חייב להמשיך בקשר המגוחך הזה" אמרה. טרישה היתה עצבנית. עיניה זזו ממקום למקום, היא לא היתה ממוקדת ובוודאי שלא היה לה ראש להקשיב להסבריו של טוני. "טרישה!" טוני צעק את שמה והניח ידו על סנטרה "תסתכלי עליי!" אמר, הפעם בקול רגוע ושקט, עד כמה שיכל (וזה היה קשה, כי גם הוא היה נסער) "אני באמת חושב שאת צריכה לקבל עזרה מקצועית". "אוווווו" צעקה, שיניה משקשקות זו בזו. היא הזיזה את ראשה בצורה חדה כדי להתחמק מאחיזתו של טוני. טרישה לא הצליחה, טוני גבר עליה, כשלפתע שיחרר את לפיתתו והיא, שלא ציפתה לכך, איבדה את שיווי המשקל ונפלה על הרצפה . "או או או" ייבבה "תראה מה עשית לי! לא מספיק שאתה מתנכל אליי, אתה גם מפיל אותי לרצפה?" טוני לא האמין למשמע אוזניו "מתנכל אלייך? גברתי, את נפלת על הראש. משהו באמת לא בסדר איתך". טוני הציץ פעם נוספת בשעונו "אני מסתלק מכאן. מייגן תהיה גברת ויסקרדי בסוף היום הזה, ולא תוכלי לעשות שום דבר כדי שיעצור אותנו". טרישה הסתכלה במבט של כלב מתחנן אל טוני. היא עדיין היתה שרועה על הרצפה. אפילו הגבות שלה רעדו מעלה-מטה. טוני הושיט את ידו, במטרה לעזור לה לקום. טרישה זחלה על הרצפה והתקרבה לעברו. היא הניחה את ידה על ידו, אבל לא קמה. משם היא המשיכה למשש אותו, ועלתה לעבר הזרוע. לאחר מכן שוב ירדה לעבר כף ידו, התקרבה יותר... ועוד קצת... קירבה את פיה ובצעד מפתיע ולא צפוי נשכה את ידו. "אהו!" טוני תפס את ידו, ותהה אם הוא נמצא בסיוט. "מה לעזאזל?!" טוני לא הבין מה פשר מעשיה. "הנשיקה בקולונייד לא אמרה לך כלום? איך אתה יכול להיות כזה עיוור? טוני..." אמרה וחזרה לשכב על הרצפה, כמו אישה מוכה שלא יודעת מנוח. "אני אתקשר לריאן, זה יוצא מכלל שליטה" אמר והוציא את הפלאפון מכיס מעילו "קדימה, תענה, תענה! אישתך בצרות!" חשש טוני. "הלו?" ענה ריאן "הלו?" אבל קול לא נשמע מן העבר השני. מסתבר שטרישה קמה, חטפה את הפלאפון של טוני וסגרה אותו "טרישה, זו את?" שאל ריאן מודאג "טרישה? הלו?! לעזאזל!" רטן... "הפעם הגזמת!" צעק טוני על טרישה. טוני התקרב לטרישה, ודרש בחזרה את הפלאפון שלו. "נראה לך באמת שתקבל אותו?" טוני היה אובד עיצות. "טרישה, מייגן מאושרת איתי. זה לא מה שאת רוצה, שהיא תהיה מאושרת? מסתבר שאני זה שמסב לה את האושר הזה. מתי תקלטי את זה?" "אתה רוצה את הפלאפון שלך? הנה הוא, בוא תיקח!" טוני צחק צחוק שכולו עצב "אני אמצא כבר טלפון אחר כדי לדווח עלייך" אמר, והלך לעבר הטלפון שבסלון הדניסון. "בסדר, קח, ניצחת אוקיי??" אמרה והגישה לו את הפלאפון. "אתה פגעת בי, טוני. אתה פגעת בי". ולפני שטוני הבין מה קורה טרישה מיהרה להכניס את לשונה ללשונו. טוני קטע אותה "את כזאת פאתטית. יש לך המון בעיות, תתמודדי איתן!" טרישה סטרה לו וניסתה לחנוק אותו, אבל טוני הדף אותה והיא נפלה, והפעם – למרחק הרבה יותר רחוק. טרישה איבדה את הכרתה. 'אני אטפל בה אח"כ' חשב 'עכשיו יש לי חתונה להגיע אלייה. מייגן במקום הראשון ואני לא אתן לה לחכות...' טוני יצא החוצה "מטורפת" הניד את ראשו כלא מאמין. התקרב לאופנעו ומיהר לתדלק אותו. מה שהוא לא ידע היה שטרישה פקחה את עינייה, שם בבית הדניסון. "אמרתי שלא תהיה חתונה וכך יהיה!" אמרה בשקט מפחיד שכזה. "חתונה לא תהיה" חזרה על עצמה וחייכה חיוך מרושע. הסוף

dviridit

New member
מה אתה אומר? מחר אראה אתה הכל.

לא בהייתע בבית היום בבית אלא במקום הרבה שמח עם בת דודה שלי שהתחתנה לא מזמן וראיתי סרט וידאו של החתונה והיה פיצוץ.

למעלה