נפלו קטיושות מאחורי הבית שלי

נפלו קטיושות מאחורי הבית שלי

יש פה שריפה מטורפת אתם אל מבינים את הגובה של האש זה מגיע עוד שנייה לכביש הראשי כל האזור פה הפציצו ואני חשבתי שדמיינתי את הבומים ואז ראיתי תאש המטורפת שמתפשטת במהירות אני מקווה שלא יפנו אתנו אני יותר מפחדת מזה מאשר שיירו עלינו עוד קטיושות

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיוו אדוההה../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר

אנחנו לא שמענו. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יוסי בא ואמר לנו. יש ענני עשן מטורפים! עכשיו יש שם מטוסים שמכבים את זה. צילמתי כמה תמונות אני אשים אחר כך.P:

sweet stav

New member
תקראו את זה../images/Emo7.gif

זה קשור לכול המלחמה הזאת.. לכול תושבי ת"א-חולון יאו איזה פחד
!! הוא ממש חתיכת פסיכופט הנסראללה הזה!!! 500 טילים לעבר ת"א

תראי לפחו הקוף הזה מתחשב

כן חמודים יש לכם שעה להתפנות מהבית שלכם כי.. אממ אנחנו קצת הולכים להפציץ ככה ש... תעופו אם הוא יפציץ את תל אביב חבל.. חבל על סוריה חבל על המוח המטונף של נסראללה שיתפזר לחלקיקים חבל על אחמדינג'וק שיחטוף בומבה לפנים המכוערות שלו בום!!!!!!

sweet stav

New member
../images/Emo6.gif

חחח יש לך גישה חיובית לכול הדברים האלה אני מזה לחוצה מזה
יש לך גישה כמו אבא שלי אני אומרת לו "יוו תקשיב הם הולכים להפציץ את ת"א 500 טילים ואיי איפה ניהיה מה נעשה?" והוא כזה באמא של השנטי "אל תדאגי בזמן שהם יפציצו אנחנו ניהיה בבריכה למטה"
ואני ממש לחוצה מזה ולא מבינה מה קורה כן יפציצו בת"א לא יפציצו וכול זה...
ובאמת חבל על הזבל הקטן הזה שקוראים לו נסראללה...
והנסראללה הזה ממש מתומטם על כול השכל???. רגע בואו נראה מהשעה שנותרה לכם נשארו לכם 15 דקות אנחנו סופרים על השעון אז עוד 15 דקות בדיוק אנחנו נפציץ אותכם..ורק שתדעו שאנחנו מתחשבים בכם!!!כולה 500 טילים!!!
הם ממש חתיכת פסיכופתים מהלכים!

sweet shir

New member
יאבלה!!!!!! אני גרה צפון לתל אביב.

למרות שנראה לי שהוא סתם מזבל בשכל....

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifאדוה../images/Emo201.gif

שה' יעזור ובאמת יהיה בסדר

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifוכן באמת הוא סתם זקן

מזיוף שבנאום הקודם שלו האף שלו התארך בכמה סנטרמנרים (קראתי בynat) שלובש חיתול אל הראש.

../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifY ../images/Emo201.gif

אופפ הלוואי שתיגמר המלחמה הזאת... ואני גם מרחמת על לבנון...כי האזרחים שם לא רוצים מלחמה, וסתם אנשים תמימים נהרגים
הלוואיי שייגמרר כבר

למעלה