נפלתי בהרגשה טוטאלית

נפלתי בהרגשה טוטאלית../images/Emo7.gif

בע"ה שבוע טוב נו שיהיה.. אני לא מרגישה טוב פיזית אני חולה בשפעת אני חלשה ולחץ דם גבוה התעצבנתי היום ולכן לא הלכתי לN/A וכשאני עצבנית אני לא מסוגלת ללכת כלומר לא פותחת את השבוע בהחלמה לא רוצה יותר כרגע להתקרב לחדרים עד להודעה חדשה לא מרגישה טוב בקיצור

צונו123

New member
../images/Emo201.gifאלין יקרה, הרגשה ניתנת לשיפור

לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב

במיוחד למענך, אלין של הים,

אחד הסיפורים האהובים עלי ביותר (ושעזר לי ולאחרים לא מעט פעמים...): טבעת המלך שלמה שלמה המלך היה, כזכור, חכם. כבר כשהיה ילד קטן נהג לשבת בחצר המלך דוד אביו, ולהקשיב קשב רב כשהמלך שפט את העם. יום אחד שמע דוד על צורף אמן המתפאר בכישוריו ואשר - לדברי האזרחים - טוען: "כדוד במלכותו – אני באמנותי". דוד (שהיה ג´ינג´י וקצת רתחן) החליט ללמד את הצורף החצוף לקח. הוא הזמינו לחצרו, גער בו על גאוותו וציווה עליו: "מכיוון שלדבריך לא ייפלא ממך דבר בתחום הצורפות, אמנותך, הכן לי עד מחר בבוקר טבעת אשר כל הרואה אותה – ישתנה מצב רוחו באשר הוא מקצה לקצה!" נבהל הצורף האומלל מאד, והמלך הוסיף ללא רחם: "אם חלילה לא תצליח לעמוד במשימה, עונש כבד יוטל עליך בגלל דברי הרהב ומשום שהעזת לשאת את עיניך אל המלך כאל מקור להשוואה". הצורף היה אומלל ומבוהל מאד. תכשיטיו נודעו ביפים ברחבי הממלכה, אבל דרישתו של המלך היתה דמיונית ממש. הוא יצא מלפני דוד חסר אונים ומיואש. שלמה, שהיה עדיין נער, ראה את מצוקת הצורף המסכן ולבו המה מרחמים. הוא פנה אל האיש העצוב שיצא מלפני אביו, ולחש משפטים אחדים באזניו. מיד אורו עיניו של הצורף ופניו לבשו חיוך זוהר. למחרת השכים האמן, כמצווה עליו, אל חצר המלך. דוד ישב על כס המלכות ופניו חמורות. הצורף היה עייף ויגע. כל הלילה שקד על מלאכתו. הוא התיך ויצק, ליטש ומירק, הבריק והשקיע ולבסוף הניח את התכשיט המוגמר בקופסה. כשנכנס הצורף ציווה דוד לקרבו לפניו ודרש לראות תוצאות... הצורף פתח את הקופסה הפשוטה שבידו ובתוכה נתגלתה טבעת זהב יפהפיה: חלקה כמשי מובחר, נוצצת כאור יום, זוהרת בעמקות הגוון וכל פרטיה מושלמים. היתה זו טבעת פשוטה לחלוטין בצורתה ועליה חרותות שלוש מלים: גם – זה – יעבור !

../images/Emo51.gifאבל עיזבו אתן לא תבינו זה מסובך אצלי -

בע"ה כל המצב הנה נפתח שבוע איזה שבוע? בלי אנ איי בלי כלום? סעמק החיים האלו רק יום נקי יש לי לא יותר מזה.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ה ת פ י ל י ן . איש אחד לא כ"כ דתי(מבית דתי אבל לא כ"כ שומר מצוות).יו ם אחד הוא חושב על זה שהוא יגיד לאבא שלושהוא יקים עסק בארה"ב ובכסף שאבא שלו ייתן לו הוא יכייף. יום אחרי זה הוא מציע את זה לאבא שלו ואומר לו שהוא רותצה להקים עסק בארה"ב של דברי קודש ושהוא צריך לפחות 30,000 $ בשביל זה.המשפחה היא משפחה ממוצעת(בכסף)והם לא סתם יוציאו כסף.לבסוף אבא שלו מסכים ואומר לו אז זה שהוא נותן לו את זה רק בתנאי שישמור על:שבת,תפילין וכשר.הבן אומר לו שברור שהוא יקיים את זה. מגיע היום שהוא טס והוא שואל את אבא שלו איך הוא יעביר לו את הכסף??אז אבא שלו אמר לו שבארה"ב הוא יפתח יפתח חשבון בנק ואז ככה הוא יעביר לו את הכסף.לפני שהוא טס אבא שלו כמובן . נפרד ממנו ומזכיר לו לשמור על שבת כשר ותפילין הבן מגיע בשלום לארה"ב ומתקשר לאבא שלו ושוב אבא שלו מזכיר לו לשמור על שבת כשר ותפילין. הבן יום אח"כ קם והולך לפתוח חשבון בנק.הוא מתקשר אל אבא שלו בשמחה שפתח חשבון בנק ושהוא יכול להעביר לו את הכסף.אבא שלו גם שמח ועוד פעם מזכיר לו לשמור על שבת כשר ותפילין. ככה עוברי שבוע שכל יום הבן מתקשר אל האבא ושואל אותו איפה הכסף?וכל פעם אותה התשובה שהכל יהיה בסדר רק לא לשכוח על שבת כשר ותפילין. אחרי שבוע כבר נמעס לבן והוא מתקשר לאבא שלו צועק עליו בגלל הכסף שהוא עדיין לא העביר ובזה נגמר הקשר שלהם. באותו הרגע שהוא ניתק את הקשר בין הבית לא היה לו גרוש ומכל דבר שחסך הוא שמר את זה כדי לעלות לארץ.יום אחד זה הגיע והיה לו מספיק כסף כדי לעלות לארץ הוא הגיע הביתה וכמובן כולם שמחו וכו...אחרי כמה זמן הבן שואל את אביו איפה הכסף?אז אבא שלו אומר לו לתת לו את התפילן,האבא פתח את התפילין וכל הכסף היה שם. באותו הרגע הבן עזב את הבית ועד עכשיו לא חזר אליו. את המסר אתם בטח כבר מבינים....

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ב ו ק ר ט ו ב ! ! ! ושבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם שיהייה שבוע רק עם בשורות טובות .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif תחזית אסטרולוגית שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 13/01/2008 - 20/01/2008 גדי השבוע תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. בעיה אשר קשורה באנשים קרובים יכולה להיפתר היום על ידי שיחה. אתם קולטים היום אנשים אחרים על ידי חוש שישי. החל מיום שלישי עושים לכם עיניים? אל תתפלאו. תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, מומלץ לשמור יותר על הבריאות כרגע, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. הודעות שיגיעו היום אשר קשורות למשפחה יהיו משמחות. לנוח - זו מילת המפתח היום. נסו לעקב או לבטל את העיסוקים אשר מלחיצים אתכם, ליום יומיים הקרובים. אל תופתעו אם תקבלו מתנה השבוע מאחד מבני המשפחה. דלי השבוע עדיף לא להוציא כספים כרגע. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות.החל מיום שלישי אתם קולטים אנשים אחרים על ידי חוש שישי. לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. שמתם לב שאנשים מקשיבים לכם? היכולת התקשורתית שלכם במיטבה ואתם יכולים לנצל זאת. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות נעים צפוי לכם, נסו להעביר אותו בקלילות. נסו לשחרר את הלחצים בעיסוק בתחביב כלשהו, זה זמן טוב ליצור דברים. אתם יותר רכושנים כלפי אחרים מבחינה רגשית וקשה לכם לא לריב איתם. דגים השבוע אנשים יחושו בצורך שלכם להתקרב רגשית ויאהבו את זה. הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. מילים שכיחות היום: התלהבות, אנרגטיות, יוזמה, התחדשות.החל מיום שלישי תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. דווקא השבוע זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. הארנק יהיה בשימוש השבוע. היזהרו משליפות יתר של סכומים גדולים. יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. נדמה לכם שאנשים מציצים לכוון הכיס שלכם? יכול להיות שזה נכון. טלה השבוע התעסקות בדברים איזו טריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. החל מיום שלישי לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות., נסו להעביר אותו בקלילות. קיימת נטייה גבוהה יותר לריב עם אנשים קרובים. נסו להיות מאופקים. הימנעו מנסיעות לא דחופות ומיצירת מפגשים חשובים בעבודה. אנשים יחושו בצורך שלכם להתקרב רגשית ויאהבו את זה. השבוע אתם על הסוס שחקו אותה. שור השבוע חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. תוכלו ליצור מפנה חיובי בכל מה שקשור לתחום אותו אתם מייצגים. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים.החל מיום שלישי היזהרו מהנטייה להעיק על אחרים בגלל הצורך שלכם בתמיכה רגשית. היום מוסיף רגישות רבה לתגובותיכם, אתם תרגישו פגיעים ואמוציונאליים באופן בולט. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח.הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. מילים שכיחות השבוע: התלהבות, אנרגטיות, יוזמה, התחדשות. זהירות הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. עדיף לא להוציא כספים כרגע. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. תאומים השבוע ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה.החל מיום שלישי זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם השבוע וניתן לנצלו להעמקת קשר קיים. סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. התעסקות בדברים איזו טריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. מוכנים לתת מעצמכם? השבוע זה זמן נפלא לכך. נסו לנצל זאת לחיזוק הקשר עם חברים וקרובים.

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif תחזית אסטרולוגית שבועית-המשך ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 13/01/2008 - 20/01/2008 סרטן השבוע אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות.החל מיום שלישי ימים אלו חשובים לקריירה שלכם, מצבים שתיצרו כעת יקבעו את תוצאותיהם של תהליכים חשובים בתחום. זמן טוב צפוי לכם בתחום הקריירה. יתאים לסכם נושאים עם מעבידים ושותפים. תתכן עזרה כספית שתסמל שינוי משמעותי. זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם אריה השבוע יהיה לכם קל יותר לריב עם אנשים ולכן עליכם להישמר. מומלץ לא להיכנע למצבים של רכושניות עודפת. זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב היום וכדאי לנסות ולא להתפרץ.החל מיום שלישי קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. השבוע תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות טוב מצפה לכם, אתם יותר קנאים ועשויים להתנהג בילדותיות. נסו להיות בוגרים יותר ולהבין שהרגישות שלכם מוקצנת. יש לכם נטייה לרכושנות רגשית וזה עלול לסבך אתכם ביחסים עם הקרובים אליכם. בתולה השבוע ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים.החל מיום שלישי זמן מתאים לטיפול בענייני כספים, רכוש ומשא ומתן בדבר שיפור תנאי עבודתכם במישור הכספי. גישה חיובית תעזור מאוד לעניין. אתם עשויים להרגיש חיוניות ואופטימיות בפתרון בעיות כלכליות. הרגשות שלכם מוקצנים ובאופן כללי הנכם מרגישים יותר. אתם נמשכים על ידי אנשים יוצאי דופן. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות מוצלח, נסו לזרום איתו. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. מאזניים השבוע אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. אתם הרבה יותר ביקורתיים וזה יכול לגרום לחיכוכים עם אחרים או לתת להם להרגיש דחויים.החל מיום שלישי התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. הרגשות שלכם מקוצנים היום ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות נחמד צפוי לכם, היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. היכולת שלכם להיפתח לאופקים חדשים טובה. עקרב השבוע פועל לטובתכם במישור הרומנטי. אתם יכולים להפעיל את המגנט הפנימי שלכם ולמשוך את בני המין השני. זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? היום האנרגיות מצוינות לכך. אין לכם ילדים? היום זה בהחלט זמן טוב להתחיל לחשוב על כך.החל מיום שלישי תקבלו יותר תשומת לב בעבודה ואתם יכולים להרשים אחרים בביצועים שלכם. זה הזמן לעשות את הניקוי הכללי אותו דחיתם. שבוע טוב לכל אותם שינויים אשר רציתם שיקרו בעבודה. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. קשת השבוע היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים.החל מיום שלישי ילדים עשויים להביא הרבה יותר נחת מהרגיל.המזל פועל לטובתכם במישור הרומנטי. אתם יכולים להפעיל את המגנט הפנימי שלכם ולמשוך את בני המין השני. תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן טוב פחות צפוי לכם, נסו לזרום איתו. אתם נוטים להיות יותר רכושנים וקנאים בקשר למערכות היחסים שלכם. יחסים רגישים ובלתי יציבים עלולים להסתיים. ביחסים טובים ייתכנו מצבי פרידה זמניים או חיכוכים. שבוע טוב .

אלין../images/Emo24.gif

את יודעת.. היה לי חודש ממש לא קל, ואני רק בתחילת דרך.. רק להיום, חודש ועשרים ושמונה יום...
איך שעליתי על ניקיון, אבא של בן הזוג שלי נפטר... ישתבתי איתו שבעה במקום שאני יודעת שלא אוהבים אותי, יענו.. אם היו יכולים, היו מוחקים אותי לגמרי, אבל.. ישבתי - כי אני חיה איתו לא איתם! הסתובבתי שם בבית כמו רוח רפאים, בזמן שגרושתו מסתובבת כמו סינדרלה, עם הילדים שלהם, שכל רגע באים אל בן הזוג שלי ופתאום מבקשים ממנו לחזור לאמא שלהם - ואני שומעת הכל, יענו לא רואים אותי ממטר. גם האמא שלו, גם האחים והאחיות שלו, וגם חברי המשפחה מסביב, שבאים ולוחצים לו יד, ועל הדרך גם לגרושתו ולאמא שלו, כאילו אני אויר... זה היה השבוע הראשון של הניקיון... אח"כ, ביקשתי במרכז יום לצאת שישבת, לראות את הבת שלי ואת אמא שלי, אחרי שלא ראיתי אותם מפסח שעבר.. כן, עוד מעט שנה... ולא נתנו לי אישור לעזוב את העיר! כמה בכיתי, צרחתי, השתוללתי.. שום דבר לא עזר, לא יצאתי! בחדרים - יש הרבה מאד כאלה שלא אוהבים אותי, גם במרכז יום, חלק מהקבוצה לא הכי מפרגנים.. קיצר.. הכי קל לי זה בעצם ליפול בהרגשה, לתת לעצמי לשקוע שם, לוותר לעצמי ולבעוט בהכל, כאילו... מה כבר יכול להיות, לא? אבל!!!! לא מוותרת לעצמי נשמה, בשום אופן, כי עם כל הקושי, וקשה לאללה, לאף אחד לא באמת איכפת ממני חוץ ממני עצמי, כאילו, אף אחד לא באמת ידאג לי כמו שאני דואגת לעצמי. אז אני הולכת לחדרים - בשבילי! אני נמצאת במרכז יום - בשבילי! אני עושה את מה שצריך לעשות - בשבילי! קודם כל בשבילי... בדיוק כמוך - קודם בשבילך
ואח"כ כולם... כשאנחנו אוהבות את עצמנו - שום דבר לא יכול להפיל אותנו באמת, לא מחלה, לא חברים, לא זרים, לא אף אחד... רק אנחנו מחליטות איך להרגיש, ואני בוחרת בחיים - בוחרת להרגיש טוב - למרות כל הקשיים. כשתצטרכי - תוכלי למצוא פה כתף וחיבוק, שחררי ותשחררי, נמשיך לאהוב אותך בדיוק כמו שאת, עם כל מה שאת מכילה. אז תחליטי להרגיש טוב, תגידי לעצמך שמגיע לך להרגיש טוב, ותראי איך באורח פלא ההרגשה משתנה מקצה אל קצה. מנסיון שלי, אמנם דל וקצר, זה פשוט עובד. קבלי
אוהבת.

תודה בוחרת נשה על השיתוף שלך

בע"ה אני אישית מאוד אוהבת אותך מבלי להכיר אותך אישית כלל.

למעלה