אלין../images/Emo24.gif
את יודעת.. היה לי חודש ממש לא קל, ואני רק בתחילת דרך.. רק להיום, חודש ועשרים ושמונה יום...
איך שעליתי על ניקיון, אבא של בן הזוג שלי נפטר... ישתבתי איתו שבעה במקום שאני יודעת שלא אוהבים אותי, יענו.. אם היו יכולים, היו מוחקים אותי לגמרי, אבל.. ישבתי - כי אני חיה איתו לא איתם! הסתובבתי שם בבית כמו רוח רפאים, בזמן שגרושתו מסתובבת כמו סינדרלה, עם הילדים שלהם, שכל רגע באים אל בן הזוג שלי ופתאום מבקשים ממנו לחזור לאמא שלהם - ואני שומעת הכל, יענו לא רואים אותי ממטר. גם האמא שלו, גם האחים והאחיות שלו, וגם חברי המשפחה מסביב, שבאים ולוחצים לו יד, ועל הדרך גם לגרושתו ולאמא שלו, כאילו אני אויר... זה היה השבוע הראשון של הניקיון... אח"כ, ביקשתי במרכז יום לצאת שישבת, לראות את הבת שלי ואת אמא שלי, אחרי שלא ראיתי אותם מפסח שעבר.. כן, עוד מעט שנה... ולא נתנו לי אישור לעזוב את העיר! כמה בכיתי, צרחתי, השתוללתי.. שום דבר לא עזר, לא יצאתי! בחדרים - יש הרבה מאד כאלה שלא אוהבים אותי, גם במרכז יום, חלק מהקבוצה לא הכי מפרגנים.. קיצר.. הכי קל לי זה בעצם ליפול בהרגשה, לתת לעצמי לשקוע שם, לוותר לעצמי ולבעוט בהכל, כאילו... מה כבר יכול להיות, לא? אבל!!!! לא מוותרת לעצמי נשמה, בשום אופן, כי עם כל הקושי, וקשה לאללה, לאף אחד לא באמת איכפת ממני חוץ ממני עצמי, כאילו, אף אחד לא באמת ידאג לי כמו שאני דואגת לעצמי. אז אני הולכת לחדרים - בשבילי! אני נמצאת במרכז יום - בשבילי! אני עושה את מה שצריך לעשות - בשבילי! קודם כל בשבילי... בדיוק כמוך - קודם בשבילך
ואח"כ כולם... כשאנחנו אוהבות את עצמנו - שום דבר לא יכול להפיל אותנו באמת, לא מחלה, לא חברים, לא זרים, לא אף אחד... רק אנחנו מחליטות איך להרגיש, ואני בוחרת בחיים - בוחרת להרגיש טוב - למרות כל הקשיים. כשתצטרכי - תוכלי למצוא פה כתף וחיבוק, שחררי ותשחררי, נמשיך לאהוב אותך בדיוק כמו שאת, עם כל מה שאת מכילה. אז תחליטי להרגיש טוב, תגידי לעצמך שמגיע לך להרגיש טוב, ותראי איך באורח פלא ההרגשה משתנה מקצה אל קצה. מנסיון שלי, אמנם דל וקצר, זה פשוט עובד. קבלי
אוהבת.