נפלתי במדרגות ציבוריות ואיבדתי הכרה

נפלתי במדרגות ציבוריות ואיבדתי הכרה

שלום נפלתי במדרגותליד ביתי ואיבדתי הכרה השכן מצא אותי על הרצפה הזמין אמבולנס ופוניתי לביה"ח ומאז אני במעקב של רופא ראש כי אני סובל מחוסר איזון סחרחורות וכאבי גב והראש מתפוצץ כל הזמן המדרגות ליד ביתי הם במצב רעוע מאוד מאוד ואפילו הפקח שראה אותי אמר לי תתבע כי הם לא מוכנים לסדר וזה מאוד מאוד מסוכן יש לציין שזה גם היה בשעת ערב מאוחרת והתאורה שם לא עבדה ולא עובדת עד היום ישנם תלונות של תושבים מתועדות של כמה שנים לגבי המכשול וגם שלי ולציין שכימעט כל העיר עצמה מטופחת טיפטופ חוץ מהרחוב הזה שאלתי העם יש לי פה תיק נגדם ובמידה וכן איזה סוג עו"ד לקחת ואייך אפשר לדעתשהוא "תותח"-ית"

ehaisraeliadv

New member
ככל הנראה פוטרת מהעבודה ?

מה זה ככל הנראה ? או שפוטרת או שלא. בכל מקרה זה נושא שישפיע על שיעור הנזק שנגרם לך והפיצוי שיושג ככל שתוגש תביעה. בהצלחה. אלי הישראלי, עו"ד

ehaisraeliadv

New member
נפילה בשטח עירוני

חשוב מאד לתעד בצילומים את המפגע ולהשיג עותקים של התלונות שהוגשו לעירייה בנושא במדרגות בעבר (ככל שאפשר). האם הפקח ראה אותך בעת הנפילה ? האם יש עדים לקרות הנפילה עצמה (זה יכול רק לעזור). אם אכן יוכח שישנו מפגע שהעירייה ידעה עליו או הייתה צריכה לדעת, ייתכן ויש לך עילה לתביעה נגדם בשל הנזקים שנגרמו לך. שיעור הנזק תלוי בשאלה אם אתה עובד והאם נעדרת מהעבודה כתוצאה מהאירוע, אם יש נכות זמנית או צמיתה חס וחלילה וכאב והסבל שנגרמו לך שהם בדרך כלל נגזרת של הנכות. העו"ד שאתה צריך זה עו"ד שמתמחה בנזיקין. לשאלה איך אפשר לדעת אם זה עו"ד תותח אין לי ממש תשובה. אתה יכול לנסות לחפש בגוגל על עוה"ד ולראות מה כותבים עליו, אתה יכול לקבל המלצות מחברים שכבר טופלו אצל עו"ד ואתה יכול לגשת לפגישה ולהתרשם בעצמך. אלי הישראלי, עו"ד

יש עדים שמצאו אותי חסר הכרה

יש תיעוד למפגעים ורישומים בעיריה על המפגע השאלה שלי היא כזאת גם אני בעל נכות לא פיזית אך כבר שנה וחצי חזרתי לעבוד בתהליך שיקום למרות שנקבע לי אובדן כושר עבודה של 75% ולפני כחודש התחלתי את העבודה החדשה לגבי פיטורין היא המנהלת טוענת שבמידה ואין אישור של בריא לגמרי לא חוזר לעבוד ונכנסתי לשם דרך כוחאדם והרופא טוען שהוא לא יכול לתת לי אישור כזה עד שאסיים בטיפולים של נורולוג כי מצאו בעיה של חוסר איזון ובחילות שלא חולפת זה יכול לפגוע לי בתיק הנכות? ואני חייב לציין שהרשלנות של העיריה קימת כבר 3 שנים לגבי המדרגות למרות שיש תקציב ורחובות אחרים בטיפוח אני גר במקום שהעיריה שלנו לא בגירעון ומשקעים המון כלפי חוץ ותלונות נשלחו כבר במשך שנים

נפילה במדרגות

מפנייתך עולה, כי נפלת במדרגות של ביתך - אם כך יכול להיות שעילת התביעה שלך היא נגד ועד הבית (חברת הביטוח שמבטחת את ועד הבית) - לכן כדאי שתבדוק אם המדרגות מוגדרות כשטח ציבורי או שטח פרטי השייך לבניין מגורייך. באיזה מסגרת נקבעו לך 75% אובדן כושר עבודה? כאשר נפלת במדרגות, בדרך לאן היית ומאיפה? ככל שחזרת מעבודה או היית בדרך לעבודה - מדובר בתאונת עבודה. באיזה עבודה עסקת לפני התאונה ובאיזה עבודה אתה מועסק כיום? האם הייתה ירידה בתנאי העסקתך? לצורך תביעה, עלייך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום, אשר יפנה אותך למומחים רלוואנטיים, לצורך הערכת הנכות הרפואית שנגרמה לך עקב הנפילה - עצם העובדה, כי לא נשברו לך עצמות גפיים, לא אומר שלא נגרמה לך נכות. הבעיות שאתה מתאר עלולות להצביעה על קיומה של נכות רפואית (נוירולוגית) וכאבי הגב (נכות רפואית אורטופדית), אך רק מומחה רפואי רלוואנטי יכול לכתוב חוות דעת רפואית. ככל שמצבך הרפואי בגין התאונה אינו מאפשר לך לעסוק בעבודתך כמקודם ומקשה על תפקודך היום יומי, יש בכך להשפיע על גובה נכותך התיפקודית, שעלולה להיות גבוהה מנכותך הרפואית. הנכות התפקודית משפיעה על היקף הפיצויים. חשוב שתשכור שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום נזקי גוף, אשר יוכל לתת לך ייעוץ פרטני יותר, לבדוק את שאלת האחריות ולהפנות אותך למומחים הרלוואנטיים.

למעלה