נפלתם קורבן להונאה? שרשרו לכאן

../images/Emo122.gifהונאה בסלקום

שלום רציתי לשתף אתכם במקרה שלקרה לי בחברת סלקום ביום שרציתי לשדרג את המכשיר הפלאפון שלי . יום אחד החלטתי לשדרג את הפלא פון שיש ברשותי {חברת סלקום} הגעתי למרכז יחד עם אחותי וטיפלה בנו פקידה משירות הלקוחות היא הציעה לי מכשיר הכל היה בסדר רק ליוותה אותי במהלך כל העיסקה חוסר אמון טוב אחותי רצתה לקנות לי את המכשיר במתנה הסכמתי לביצוע העיסקה. הנציגה ביקשה את הכרטיס האשראי ממנו יתבצע החיוב של המכשיר וניתן לה כרטיס "ויזה " הנציגה מקלדיה נתונים וליבי לא שקט עדיין אותה נציגה משדרת לי משהו לא אמין לאחר חמש דקות אמרתי לה תבטלי הכל הסתכלה עליי ובטילה הראתה לי במחשב שהכל מבוטל .. עובר חודש ואני מקבלת חשבונית לש סלקום הביתה {אני לקוחת טוקמן} אמרתי מה לי ושסלקום ישלחו לי חשבונית ..אני פותחת את המעטפה ורואה חיוב בסך 35 שקלים עבור דמי מנויי חודשיים מיד התקשרתי לחברת סלקום ואני שואלת אותם מאין זה צצ... אני מץתסכלת בשורה שכתוב "החיוב יחוייב בכרטיס אשראי" ישרכאט } ואני אורמצת לנציג אייך ישרכאט אם נתנו לה ויזה מתסבר שאותה נציגה חביבה לא ביטלה את פעולת החיוב וחייבה בכרטיס .. את אבא שלי שבכלל לא היה נוכח בפגישה ולא ידע על זה כלום ...עשיתי בירורים בסלקום נסיו להשתיק אותי עם עיסקה לשדרוג טלפון ולא הסכמתי להצעתם עכשי הייתי רוצה לשאול האם זה יתכן והגיוני שיקרה דבר כזה בחברה כה גדולה אבקש את תשומת ליבכם אגב כבר השארתי הודעה לגבי המקרה ולא חזרתם אליי אבקש את תשומת ליבכם המלאה שדבר כזה לא ישנה ללקחות אחרים ורבים ... תודה גאיה

orisharf

New member
הונאה - זכייה בלוטו הספרדי

קיבלתי מכתב מספרד, בו הודעה על כך שזכיתי בלוטו הספרדי בסכום של כמה מאות אלפי יורו. אבל אף פעם לא השתתפתי בכזאת הגרלה. המכתב עושה רושם מאוד אמין, על דף כרומו עם חותמת רשמית של הלוטו, כתובת מדויקת וכד'. האם מישהו מכיר ניסיון לעוקץ כזה ?

הכסף שנגנב

הסיפור שלי הוא כזה קרוב לשנתיים וחצי קצת אחרי שיחרורי מהצבא עליי לציין שאני נכה צהל הגעתי למכללת eps בתל אביב במגדלי עזריאלי שם התעניינתי לגבי לימודים הוחתמתי על טופס שנקרא הסכם אחיד שמחייב לשלם את הכסף בכל מחיר אחרת תוגש תביעה דרך העורך דין של המכללה שילמתי את הכסף לא מרצוני מתוך פחד של תביעה הקפאתי את לימודיי כאשר באתי לבטל את הלימודים ולקבל את כספי בחזרה נתקלתי בניתוקים טלפונים במסכת שקרים שנמשכת עד היום קרוב לשנתיים וחצי והתעלמות מוחלטת ממצבי הרפואי שלא מאפשר לי ואף אוסר עליי לשבת מול מסך מחשב וכל זאת אחרי שהצגתי להם אישורים רפואיים ולמרות זאת הם הציעו לי ללמוד וממשיכים להחזיק את כספי בניגוד לרצוני וזאת לאחר שהסתבר שבמשך שנתיים התלמידים המצטיינים טסים לחוץ לארץ על חשבוני ועל חשבון אחרים שבית הספר גנב את כספם כיום הגשתי תביעה בבית משפט ופגשתי אדם שבקשר עם קבוצה גדולה של אנשים שעברו סיפור דומה האם ככה מתייחסים לאנשים שתרמו נלחמו ואף נפצעו בשביל המדינה? לתגובות [email protected] בתודה גיא דואק

s a a r s

New member
ניופאן עבודה בעיינים

יש לי מגבר מצוין שבמשך שנתיים עשה עבודה נהדרת ללא כל בעיות אבל פתאום באמצע הסרט שמתי לב שמשהו קרה לסנטר שלי, משהו קרה לעוצמה שלו. אני בודק כיול של הרמקולים הכול נראה בסדר. אני בודק ,ואפילו מגביר את הערוץ של הסנטר להכי גבוה ומשהו לא בסדר בקושי שומעים אותו. כמובן שהחלפתי את הכבל של הרמקול מהסנטר למגבר עדיין הבעיה ישנה . לקחתי את הסנטר חיברתי אותו לערוץ אחר הכול בסדר, הבאתי סנטר אחר חיברתי חזרה לערוץ של הסנטר כלום הערוץ דפוק! ועכשיו התחיל הסרט אני מתקשר לניופאן ביקשו פרטים על המגבר לוודא כמובן שהוא באחריות ואז אמרו לי (אני חי בחיפה) לשים אותו ב- "א.ר אלקטרוניקה" וניופאן יאספו אותו משם. בכל הסרט הזה רק מילים טובות על "א.ר אלקטרוניקה(מטירת-הכרמל) ועל ראובן מנהל המעבדה שאם לא הוא לא היה מגבר שירות מצויין . המגבר מגיע לניופאן וכמובן מתקשרים ישר אחרי יום ואומרים שאני הוזה הכל תקין ? סבבה שלחו אותו חזרה ונחשו מה אותו הדבר ,ספק אם בדקו אותו בכלל. למחרת העמסתי אותו שמתי אותו ב א.ר אלקטרוניקה לאחר מספר ימים (די הרבה ימים) התקשרו אלי מניופאן ואמרו שהם לא יודעם מה אני רוצה הכול עובד. עכשיו כבר ביקשתי אחרי במעבדה . אז כמובן שאם אני יצטרך לכתוב לכם על מה שעברתי שם אחד לאחד אני צריך חודש לתעד. נתנו לי בחורה בשם אורלי ומאיה ועוד איזה 10 בנות נחמדות שכולם היו אחראיות של משהו. אחרי זה דיברתי עם אלי אחראי מעבדה אמר שהכול בסדר. והוא שלח חזרה את המגבר לחיפה אבל הפעם כבר לי לא היה נעים אז נתתי אותו לחבר שיבדוק בלי להגיד לו מה הבעיה. נחשו מה למחרת החבר שלי אומר שיש לי בעיה בסנטר עוצמה שלו מאוד חלשה, חה חה . שאלתי אותו אתה בטוח 100% בטוח בדקתי החלפתי שניתי כלום לא תקין. סבבה חזרה ל א.ר אלקטרוניקה (עד עכשיו לידיעה בלבד עברו 42 יום אני בלי מגבר) ומשם לניופאן ואני מעכשיו מדבר רק עם מנהל שלא קיים בניופאן. אורלי ומאיה שהתחזו אמרו לי שהם הכתובת ואם אני רוצה מנהל אז אין רק בצורה שירותית . ואם אני רוצה רק בפקס. אבל שימו לב יש תפנית המהנדס של המעבדה בשם דויד יתקשר אלי כשמגבר יהיה לידו והוא המוהנדס יבדוק אותו (כל מה שחזרתי ואמרתי להם לפחות 20 פעם חברו למגבר 5 רמקולים די וי די אם יש,ולשים סרט דולבי דיגיטל ואו די טי אס והם ישר ישימו לב לבעיה. אפילו הצעתי שאני אגיע במיוחד מחיפה אליהם לאשדוד כי אני לא הוזה וגם לא חבר שלי . דויד המוהנדס אומר הכל תקין ואפילו אומר לי שהוא ועוד 3 טכנאים שמעו שהסנטר עובד. סבבה המגבר חוזר וכמובן יש אישור שוב נבדק ונמצא תקין אבל הפעם לא תאמינו באתי עם רמקולים למעבדה, ונחשו שוב מה לא בסדר . נשלח שוב לניופאן אבל הפעם כשהוא הגיע לשם(עד לפה עברו חודשיים) מתקשרים אלי מהמעבדה ואומרים לי שהוא לא עובד?????????????????? המגבר אולי בן שנתיים אבל היה בלי שריטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ומצולם) אלי משהעבדה אומר לי שהסנטר היה אל none ובגלל זה הוא לא עובד חכם גאון האלי הזה אני שמתי אותו על none . ועוד דיברתי איתו 30 פעם ואמרתי לו שזו לא הבעיה . מזל שהקלטתי את השיחה כשהוא אמר לי תראה הפעם המגבר הגיע כשהוא לא עובד בסופו של סרט אימה זה בשם ניופאן אני מסיר את עטיפת הפצפצים ממנו בבית ולנגד עייני מתגלה מבגבר שעכשיו לאחר בדיקה עובד אבל כל הצד הימיני שלו מעוך ושרוט .(כמובם עם אישור של ניופאן נמצא תקין אבל פתאום נוספה שורה מצב בינוני) ואאלה לפחות עובד יום טוב לכול מי שהיה לו סבלנות לקרוא עד הסוף

היללוש23

New member
הונאה על ידי חברת נהיגה "שניידר"

שלום לא קיבלתי כסף על כמה חודשים שעבדתי שם אשמח אם תיצרו עימי קשר אני ועוד כמה מורי נהיגה +תלמידים מרומים קשה 0522704125 דוד אין לי עם מי לדבר שם

michalnadaf

New member
קבלת SMS ב10 ש"ח-לא יודע...

שלום! דבר מטריד אותי ורצוי לפרסם זזאת ישנן חברות פרטיות שהתחברו לרשתות סלולרי אחת החברות הנה חברת יוניסל החברה מציעה שירותים שכביכול נראים שעולים פרוטות כמו 10 אג' להודעה וכ' החברה גובה על כל שירות מינמלי בין 5 ל30 ש"ח לעיתים מודיעה על כך במענה קולי אך כמובן בצורה דיפלומטית ולא ברורה! למשל הודעת טקסט ל6969 עולה 5 ש"ח ואת זה אף אחת לא יודע , בנוסף חשוב שתשימו לב אם אתם מקבלים הודעות מידע יזומות מהחברה כיוון שהם מחברים את הלקוחות מרביתם לא יודעים על החיבור לשירות זה ופתאום מחויבים בסוף החודש ב40 ,50, ש"ח ויותר (תלוי במס' ההודעות שהתקבלו. חשוב לציין כי לחברות הסוללריות אין כל יד בעניין הן לא מרוויחות את עלות ההון שאתם משלמים . חלק מהחברות הן תטיס ,יוניסל -שימו לב מאיזה מס' מתקבלת ההודעה ולפי זה תשאלו את החברה הסוללרית שלכם כמה הון השקעתם בהודעה שאתם בכלל לא מעוניינים . שלכם - השונאת גנבים!!!

דנו בבלוף הזה הרבה פעמים

אתה יכול להציג את הדף של הלוטו . ואל תיכתוב שאין לך סורק . זה טוב לחברה שיזהרו

orisharf

New member
יש קול ויש עונה - תודה.

מצטער על העיכוב בתגובה, אבל אני לחוץ עכשיו בלימודים (סטודנט...) פעם הבאה שאני אהיה בעבודה אני אסרוק את המכתב... אשמח אם תפנה אותי להודעות שקשורות לנושא.

ליפני מס' חודשים הראו כתבה בתוכנית

על אדם שהיתפתה . ושלח כסף עבור לקבל את הזכייה . אים שלחתה היפסדדה . מעניין איך עלו על השם שלך ושלחו לך מיכתב ? . ציין ושלח צילום של המיכתב . שנראה שאמת בדברך

meravsabag

New member
הונאה בסלקום- תגובה

לדעתי ובאמת בתמים אני חושבת שפשוט הנציגה טעתה ואין זו הונאה או רמאות אם אינה חוזרת על עצמה בתדירות ובכמות רבה של לקוחות, אך עם זאת אני מבינה לליבך כי בכל זאת הרגשת שרימו אותך ואכן נפלה טעות גם לי נפלה טעות דומה בחבברת משקפיים ידועה אך כשעליתי על הנושא החזירו לי את כספי ואכן ביטלו את העיסקה. מקווה שמנהל סלקום באזור מגורייך יעשה את אותו התיקון והכסף שכבר נלקח יוחזר. נשמח לשמוע התקדמות.

zht

New member
מגבש קבוצה לנטישת סלקום

שלום רב, בימים אלו, ולאחר כמעט שלוש שנים של נסיון מר עם סלקום ולמרות העובדה כי בעוד כחצי שנה חבילת ההתקשרות שלי עם החברה הנ"ל מגיעה לקיצה, החלטתי לגבש קבוצת לקוחות אשר תעבור כקבוצה לחברה אחרת. למרות היותי לקוח עסקי ("מועדף") של סלקום, אני מוצא צורך לדרוש בשמי ובשם המצטרפים אליי את המגיע לנו משום אוזלת ידה של המועצה לצרכנות. מוזמנים ליצור קשר במייל הרצ"ב לצורך המשך טיפול. [email protected]

איבגי1

New member
אכן זה קורה בסלקום

סלקום היא חברה וותיקה מאוד. אבל את הלקוחות הם מרמים ממש אבל ממש! גם את חבר שלי רימו כככה, נתנו לו מכשיר "במתנה" כן כן במתנה לאחר שהחליפו לו ואמרו שזה חינם לגמרי הוא רק חתם על כמה טפסים וכו' אבל הם התחילו להוריד לו כל חודש דמי מנוי למרות שלא השתמש בקו. כמו כן אני גם לקות וותחק של חברת פרטנר תקשורת, לעולם לא קראה לי דבר כזה. לאחר ששידרגתי את המכשיר שלי למכשיר דור 3 ולאחר 4 ימים עשיתי ביטול עסקה לא הורידו לי שקל אחד מהורעת קבע, אני ממליץ בחום על חברת פרטנר !

YegerMyster

New member
אמנון לוי היקר ישלי בעיה עם חברת HP

אז ככה אני בחור בן 17.5 שעבד קשה בהובלות, בישביל לחסוך שקל ושקל עד שהצלחתי לממן את המחשב הזה שכל כך רציתי. לאחר השגת הכסף, פניתי לאחד מאתרי המכרזים ברשת הצעתי וזכיתי. זכיתי במחשב נייד של HP במכירה פומבית, דרך האינטרנט כעבור כחודשיים לאחר קבלת המחשב, הכונן הקשיח התחיל לעשות לי בעיות. ניסיתי לפנות למעבדת השירות של HP ("מארס אינפורמיישן") אך בכל פעם שניסתי לפנות אליהם חזרתי עם אותה תשובה ביד "המחשב נמצא תקין לחלוטין" כשאני מגיע הביתה המחשב חוזר לעשות בעיות זה מסכים כחולים, זה תקיעות, כיבויי-פתע של המחשב, רעשים מהכונן הקשיח ולפעמים המחשב גם לא עולה בכלל ביום חמישי האחרון (20/01/05), השארתי את המחשב בחנות שרכשתי דרכה ("נתי סאקל" - הספק מהמכירה פומבית) אחד הטכנאים ראה שאכן יש בעיה, בדקנו לפי המספר תקלה באתר מיקרוסופט וקיבלתנו אותה תשובה. בעיית חומרה - כונן קשיח. הטכנאי הדפיס לי את מה שקיבלנו באתר של מיקרוסופט וגם התקשרו למעבדה והודיעו להם שאני צריך להגיע שייקבלו וייטפלו בי באותו הרגע. נסעתי לשם כעבור 5 דקות כבר הייתי בפנים דבר ראשון השיחת טלפון שהייתה מהחנות בכלל לא הייתה עם המעבדה, במעבדה המציאו לי תקלות אחרות ורצו שהמחשב יישאר אצליהם למשך שבוע אני לא הייתי מוכן לזה מכוון שהמחשב כבר היה אצליהם שבוע וכשקיבלתי אותו קיבלתי עם אותה תשובה "המחשב נמצא תקין לחלוטין". חזרתי לחנות ושם אמרו לי "אדוני אל תדאג תשאיר לנו את המחשב תעבור את הסוף שבוע בלי מחשב יום ראשון שני הוא אצלך" היום (יום רביעי ה- 26/01/05), התקשרנו לחנות וביררנו מה עם המחשב? גילתי כי המחשב בכלל זרוק אצלהם בחנות והמעבדה לא רוצה לתקן בפרוש ככה אמר העובד בחנות "המעבדה לא רוצים לתקן" כמובן שבאותו רגע חטפתי עצבים ועוגמת הנפש שלי גברה אף היא אמרתי להם, לשלוח לי את המחשב חזרה. כרגע אני עומד בחוסר מעש וללא ידע מה עליי לעשות, אני מאוכזב מאוד. דבר ראשון מהמחשב שקיבלתי כנראה "חתול בשק" ועוד מחברה כל כך גדולה שנחשבת בינלאומית ומצויינת והשירות שלהם ככה לא רוצים לטפל במחשב של בחור בן 17.5 שפנה אליהם כמה פעמים לקבלת עזרה ללא הצלחה אמנון לוי אם אתה יכול לעזור לי, לייעץ לי ואף לעשות בנידון זה יהיה מעולה. תודה רבה לך, זיו אזל (במקרה שתרצו ליצור קשר: 0505-111-001)

המנייק

New member
אחי תלך עם זה לקולבוטק ../images/Emo46.gif

כולם מנסים לעבוד על הילדים (נערים ) אל תוותר להם גם אם זה יצטרך קצת צעקות

עצב בלב

New member
אמנון..הבנקים הוצל"פ..די אין לי כח

בס"ד שלום רב לכולם אני פונה אלייכם בבקשת הקשבה/סיוע/ עזרה אז ככה אני גבר בשנות ה32 לחיי נשוי מזה שנתיים חי עם אישתי ואבא שלה בדירה קטנה מושכרת בצפון הארץ! אביה של אישתי הוא איש חולה מאוד. שהוא חי מהפנסיה בלבד. יש תקופות שאני עובד ויש לא! בגלל המיתון הקשה ששורר בעיר שאני נמצא בה. אני ואישתי עוברים תקופה קשה בחיינו. ועתידים לעבור עוד! לפני שנתיים פינוי את הוריה של אישתי מהדירה שלהם בת"א. (דמי מפתח) חמתי נפטרה עברנו להתגורר פה בצפון. המצב הדרדר מיום ליום וניהיה קשה יותר מיום האתמול. החובות שורצים עלינו מרגע לרגע.אין לנו כל עזרה משום גורם. רק צרות ונטל החיים זה השלבים שלנו בחיים. עוד מעט מתנקים לנו את החשמל והמים. אפילו לעשות קניות אנו לא יכולים. המקרר ריק הכל אזל לנו. אין לנו תקווה לחיים. אי אפשר אפילו לקנות כיכר לחם/ או חלב. כולי בושה שאני רושם... אבל זה הגורל שלנו. אני חיים מהיד לפה. מתחת לקן העוני. אפילו סיוע או עזרה אין לנו. את המים מחר כנראה ינתקו לנו ואנו נשאר בלי כלום בבית. :(קשה לי אני בדכאון עמוקקקקק לא יודע מה אני יעשה לא יודע לאן לפנות קשה לי לחיות ככה... למה זה קורה לנו למה? אפילו המשפחה שלי לא יכולה לעזור לי בגלל מצבם הזעום והקשה שהם נמצאים בו. חובות מכל מקום שוב פעם הוצל"פ שוב פעם בנקים. מוגבלים בכל בנק. אני כמה חודשים לא ראיתי מה זה ארוחה טובה וחמה..:( פשוט נמאס לנו נמאס לנו מכל המצב הקשה הזה עד מתי??? מה אני מבקששש? מה אני רוצה? חיים טובים לחיות כמו בן אדם לחיות ולחיות בכבוד.. למה אנו סובלים בחיים? יש נטל בחיים נטל קשה מאוד. אני לא יכול לעמוד בהוצאות הקשים שכ"ד וכ"ו. זה קשה לי אני חי ללא תקווה חיי ללא אושר. אנו עוברים תקופה מאוד קשה עם הרבה כאב וסבל עם הרבה צער. אני בכל אופן לא יודע עד מתי זה ימשך עד מתי נסבול ככה בחיים. מחר בטח כבר לא יהיה לנו חשמל ומים בבית. יש כל מיני דברים שאני בכל אופן לא יכול להלחם בהם.. מה אני יעשה?:( למי אני יפנה? תמיד ידעתי שנולדתי ב לי מזל תמיד ידעתי שהגורל מתאכזר אלינו ותמיד אנו נחייה ככה עד שנמות מהסבל שאני חי בו ומכל צרה שבא אלינו אוכל בסיסי אין לנו בבית ואני כולי בושה אוכל את עצמי...:( קניות כמו בני אדם אני לא עושה... לחם בבית זה בשבילי הסטייק של השבת וחלב זה מעדן שחייבים להשאיר לכמה ימים שלא יגמר.. מאין יבוא או שתבוא העזרה מאין... עד מתי נחייה ככה עד מתי...? תודה על תשומת הלב(אפשר לשלוח לי מסר אישי) בתודה רבה ובאהבה ממני אלייכם

mike sp

New member
אתה מוזמן לפנות למערכת התוכנית

במייל: [email protected] בנוסף, ניתן לפנות לאחד מהעמותות במאמר.

למעלה