נפל בחלקי הכבוד להיות ראשונה =]

RossandRachel

New member
נפל בחלקי הכבוד להיות ראשונה =]

אולי כי זה יום לפני....אבל לא אכפת לי כי מחר אין לי זמן... מחר, ה- 23.11.05 יומולדת לאביטל לבני המקסימה הלוא היא אלה מ"מרי לו". אזזזז...אני וטל כבר ברכנו אותה אז אממ כל מה שאני יכולה להגיד (בשם שתינו כמובן) זה שוב, המון המון מזל-טוב רק בריאות אושר ועושר והמון אהבה ולעולם אל תפסיקי לחייך, לשמוח ולהיות מי שאת- מישהי שכולם אוהבים ומעריכים!! תהני כמה שאפשר ותמשיכי להפתיע בכשרון יוצא מן הכלל. עלי והצליחי ותזכרי שאת כוכבת- על!! (כמו השיר...) אהה...ואם נצטט את גבריאל: אל תפסיקי לחלום (או משהו בסגנון...)

RossandRachel

New member
אוי, רציתי להוסיף תמונה נחמדה

של חברים המן הסתם, אבל קשור לנושא

אההה מומולדת חגיגה!!../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

אביטלוש: בסרט של מרילו בארה"ב היה קטע שאמרת "אני מפחדת שיבוא היום שאני אפסיק להגשים את החלומות שלי...." אז אני מאחלת לך שלרגע לא תפסיקי לחלום ושכל חלומותייך יתגשמו
כי אם מאמינים-חלומות מתגשמים!! ומי כמוך יודעת
המון אושר,עושר,יושר,כושר, אהבה ובריאות, בהצלחה בהמשך הדרך, עד 120 שנה, אוהבת המוןןןן ומאחלת רק טוב
-יערה רגב-

אני התכוונתי לכתוב ברכה בדיוק בחצות

אבל אני יקדים בשעה ועשר דקות
אביטלוש מקסימה מתוקה מדהימה שלי אני רוצה לאחל לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שתמיד תהיי מאושרת ושיהיה לך רק את הכי טוב בעולם
ושיהיה לך המון
בכל אשר תעשי וכמובן המון אושר ובריאות
מאחלת בהמון אהבה ומכל ה
רעות

miri a

New member
../images/Emo49.gif...

המון מזל טוב לאביטל.. אחרי "היכרות" כבר די ארוכה אני מאחלת יום הולדת שמח, שתמיד הכל ייסתדר לטובה ועם חיוך על הפנים. הרבה בריאות, קריירה משגשגת, אושר ,אהבה וכמובן הגשמה עצמית והגשמת חלומות בהווה ובעתיד! מירי.

mary lou

New member
הגשמה עצמית ../images/Emo9.gif אהבתי מירי,

אם יש דבר שמתאים לאחל לאביטל זה הגשמה עצמית
אני מצטרפת לברכה הזו...

למעלה