נפל הפור לחילופין -שמחת עניים

• פותח הנושא beam
  • פורסם בתאריך

beam

New member
נפל הפור לחילופין -שמחת עניים

1500 רוכשי הכרטיסים נצלו את הבונוס והצביעו. ``הנבחרים`` יעבירו את השבת בנועם - הוולוו נשאר. מעכשו דממת טלפונים רפי אלול לא יתקשר ל 144 לודא כתובות, ניסים זוילי ישתוק ולא ינתח את המצב לפחות בשנתיים הקרובות, אלי דיין יתקן לעיתים מזומנות את הכיפה וימלמל החמצתי את ההזדמנות פשוט חוסר מזל...אלוהים גדול .רק אחת תצא במחול- דליה אפילו בחלומותיה הפרועים לא העיזה לחשוב על משרד המסחר והתעשיה היא השתלמה בחשבון ליסודי א-ה ,אבל דווקא אלה שהחשבון לא חזק אצלם מזיזים אפס לפה ואפס לשם הקופה אצלם תמיד מתפוצצת, ``צריך פיס בחיים`` זו לא סיסמה זו עובדה. מי צריך שר בכלל ,עובדה בממשלת ברק התנהלו המשרדים ללא שר הכל דפק הגיע שר הכל נדפק. מערכה שניה בקרוב מאד.

איזה שיטות? חנון שמאלני, איזה???

חלול, אני רגילה שאינך מבין את שלשונך מעיפה לחלל האוויר, יש נתקים קשים, שיבושי מנגנון מדאיגים, ושוב, אתה מעיף משפט שאין לך מושג על מה. תן לי דוגמא לשיטת מאפייה. גם בזה אני אוכל להדביר אותך. הלוואי.הגיע הזמן.

hreuven2

New member
תראה כמה רע הסובב אותך

פשוט תתאבד ותפסיק לסבול וגם תמיד תהיה צעיר בלבנו

hreuven2

New member
הבחירה לפורים

צדק רב בדבריך,מאידך האגף המרכזי והימני מחזק כוחו במפלגת נעבודה וזה בהחלט סימן טוב לבאות. כל השמאל שלא התמודד ידע היטב לחשב את סיכוייו האפסיים. מסתבר שמרכז מפלגת העבודה הרבה יותר לאומי ממה שניסו להטעות אותנו ומנסים עדיין כושלים כביילין

למעלה