נפל לי האסימון לגבי למה נשים נהגות גרועות וביצ'יות בכביש
שנגיד בחיים לא יתנו לך לעבור כשאתה יוצא מצומת
אז ככה
ב3 שנים האחרונות לא היה לי רכב + הייתי בשלילה ארוכה (שנגמרת עוד חודש)
אז יצא לי לסוע עם הרבה בחורות (צריך לרכוש בשביל זה איפוק מסויים)
והבנתי משהו בסיסי שמסביר למה כל הצורת נהיגה ומחשבת נהיגה שלהן כפי שהיא
קודם כל צריך להבין חוק אחר
וזה שבכל מקום שיש בו תחרות מסויימת (גלויה או נסתרת) דומיננטיות תמיד תדרוס את שאר ה"מתחרים" בדרך לפסגה (היכן שלא תוצב)
עכשיו המין הדומיננטי זה גברים, לנשים חסר את הדומיננטיות הזו
בקיצור אחרי שעברנו על זה נבין עוד משהו חשוב, דומיננטיות היא מפלסת דרך
היא לא מחכה שיפלסו לה, והיא לא מתהלכת במצב של המתנה ורק מגיבה למשתנים
היא קובעת אותם !
פורצת דרך
וזה חשוב להבין (מהמון סיבות מאוד חיוניות לחיי אדם, אבל כרגע נתמקד בנשים נוהגות)
כי עכשיו ננסה לנתח סיטואציה שבחורה (קרי חוסר דומיננטיות) מגיעה לצומת וכולם על הכביש ממשיכים בשלהם, והיא רוצה להכנס
גבר (דומיננטיות) תתקדם לאט אך בנחישות ברורה ומורגשת לכל נהג שבא מהכיוון השני על הכוונות הברורות של הרכב הזה להתמזג עכשיו!
לא אחר כך, עכשיו !
מה שקורה זה שהנהג שרואה אותך יוצא כך סוג של מחויב לעצור כדי לא לסכן את עצמו, כי יש פה רכב שרוצה לצאת עכשיו ומבין איך עושים את זה
וזה גם מקובל עליו מהסיבה שברור שזה הולך להיות זריז ובלי הפתעות, זורם כמו שאומרים
אז זה לא ממש השתחוות לסמכות שלו, כך שכל אגו יכול להכיל את זה
לעומת זאת
נשים, תעצור בקו, ותחכה שם רגע, ותתקדם לאט,ותעצור באיזו נקודה שהיא לא באמת מפריעה, ותסתכל ותסתכל מי יתן לה ובמשחק שנקרא כביש, אין דבר כזה סתם לעכב את התנועה
בטח שלעצור את הזרימה שלה, אז בודדים האנשים שיעצרו סתם ככה לרכב שעומד בצד כולו בחששות, עוד לא התקדם בכלל לפיק של הכביש, עכשיו- לא עכשיו-עכשיו-לא עכשיו......
עד שמישהו כבר יעצור לה בחסד, יקח לה 20 שניות להבין ולעכל את זה, ואז להתחיל לסוע ורק אז להבין שצריך גם לסובב את ההגה לכיוון הרצוי, וזה במקרה הטוב
במקרה הפחות טוב, היא תחכה את מה שעושים לה אחרים (הגברים) ותדמיין שהם פשוט מתפרצים בלי חשבון, ותעשה זאת גם (רחמנא ליצלן)
הן לא מבינות את השפה של הדומיננטיות, אין להן הכר איתה (לכן גם אישה רוצה גבר וגבר רוצה אישה, כל אחד רוצה את מה שאין בו)
ועכשיו נסעתם פעם עם בחורה והגעתם איתה לצומת שיש לה עצור ויש תנועה בכביש
זה פחד חייה, כולה בסטרס
וזה בפועל הופך להיות סכנת חיים בשבילה או בשביל שאר הרכבים
לכן אם הן יראו אותך יוצא מצומת הן בכוונה יאיצו אפילו אם זה לסכן חיים, העיקר שלא תעבור, דווקא !
זה בגלל שככה הן מרגישות שעושים להן
ובכלל כל הנהיגה שלהן הססנית ופחות משתפת פעולה עם הזרימה הטבעית של הכביש
הכללים שברורים לרוב ה"שחקנים" על הכביש, לא ברורים להן בכלל
בשבילהן מדובר ברוב המקרים בכאוס ואקראיות אין סופית שפוט כל אחד עושה מה שבזין שלו ושכולם מאנייקים חולרות
(לא שזה רחוק מהמציאות) אבל למין הגברי דווקא זה פחות כך, כי הוא מבין את השפה שמדוברת שם, השפה המשותפת
קל לו יותר להשתלב
אני קורא לשפה הזו דומיננטיות
שנגיד בחיים לא יתנו לך לעבור כשאתה יוצא מצומת
אז ככה
ב3 שנים האחרונות לא היה לי רכב + הייתי בשלילה ארוכה (שנגמרת עוד חודש)
אז יצא לי לסוע עם הרבה בחורות (צריך לרכוש בשביל זה איפוק מסויים)
והבנתי משהו בסיסי שמסביר למה כל הצורת נהיגה ומחשבת נהיגה שלהן כפי שהיא
קודם כל צריך להבין חוק אחר
וזה שבכל מקום שיש בו תחרות מסויימת (גלויה או נסתרת) דומיננטיות תמיד תדרוס את שאר ה"מתחרים" בדרך לפסגה (היכן שלא תוצב)
עכשיו המין הדומיננטי זה גברים, לנשים חסר את הדומיננטיות הזו
בקיצור אחרי שעברנו על זה נבין עוד משהו חשוב, דומיננטיות היא מפלסת דרך
היא לא מחכה שיפלסו לה, והיא לא מתהלכת במצב של המתנה ורק מגיבה למשתנים
היא קובעת אותם !
פורצת דרך
וזה חשוב להבין (מהמון סיבות מאוד חיוניות לחיי אדם, אבל כרגע נתמקד בנשים נוהגות)
כי עכשיו ננסה לנתח סיטואציה שבחורה (קרי חוסר דומיננטיות) מגיעה לצומת וכולם על הכביש ממשיכים בשלהם, והיא רוצה להכנס
גבר (דומיננטיות) תתקדם לאט אך בנחישות ברורה ומורגשת לכל נהג שבא מהכיוון השני על הכוונות הברורות של הרכב הזה להתמזג עכשיו!
לא אחר כך, עכשיו !
מה שקורה זה שהנהג שרואה אותך יוצא כך סוג של מחויב לעצור כדי לא לסכן את עצמו, כי יש פה רכב שרוצה לצאת עכשיו ומבין איך עושים את זה
וזה גם מקובל עליו מהסיבה שברור שזה הולך להיות זריז ובלי הפתעות, זורם כמו שאומרים
אז זה לא ממש השתחוות לסמכות שלו, כך שכל אגו יכול להכיל את זה
לעומת זאת
נשים, תעצור בקו, ותחכה שם רגע, ותתקדם לאט,ותעצור באיזו נקודה שהיא לא באמת מפריעה, ותסתכל ותסתכל מי יתן לה ובמשחק שנקרא כביש, אין דבר כזה סתם לעכב את התנועה
בטח שלעצור את הזרימה שלה, אז בודדים האנשים שיעצרו סתם ככה לרכב שעומד בצד כולו בחששות, עוד לא התקדם בכלל לפיק של הכביש, עכשיו- לא עכשיו-עכשיו-לא עכשיו......
עד שמישהו כבר יעצור לה בחסד, יקח לה 20 שניות להבין ולעכל את זה, ואז להתחיל לסוע ורק אז להבין שצריך גם לסובב את ההגה לכיוון הרצוי, וזה במקרה הטוב
במקרה הפחות טוב, היא תחכה את מה שעושים לה אחרים (הגברים) ותדמיין שהם פשוט מתפרצים בלי חשבון, ותעשה זאת גם (רחמנא ליצלן)
הן לא מבינות את השפה של הדומיננטיות, אין להן הכר איתה (לכן גם אישה רוצה גבר וגבר רוצה אישה, כל אחד רוצה את מה שאין בו)
ועכשיו נסעתם פעם עם בחורה והגעתם איתה לצומת שיש לה עצור ויש תנועה בכביש
זה פחד חייה, כולה בסטרס
וזה בפועל הופך להיות סכנת חיים בשבילה או בשביל שאר הרכבים
לכן אם הן יראו אותך יוצא מצומת הן בכוונה יאיצו אפילו אם זה לסכן חיים, העיקר שלא תעבור, דווקא !
זה בגלל שככה הן מרגישות שעושים להן
ובכלל כל הנהיגה שלהן הססנית ופחות משתפת פעולה עם הזרימה הטבעית של הכביש
הכללים שברורים לרוב ה"שחקנים" על הכביש, לא ברורים להן בכלל
בשבילהן מדובר ברוב המקרים בכאוס ואקראיות אין סופית שפוט כל אחד עושה מה שבזין שלו ושכולם מאנייקים חולרות
(לא שזה רחוק מהמציאות) אבל למין הגברי דווקא זה פחות כך, כי הוא מבין את השפה שמדוברת שם, השפה המשותפת
קל לו יותר להשתלב
אני קורא לשפה הזו דומיננטיות