"נפל לי האסימון..."

אסביר מדוע לא...

משרדי השידוך השונים והשדכנים הם בעלי מאגרי מועמדים מצומצמים ביותר לדעתי,למרות שהם מציגים את מרכולתם כמגוונת.שנית,אין להם שם מי יודע מה,וסכומי העמלות שהם לוקחים מכובדים ביותר.
למרות זאת,יכול גם לקרות בפוקס שיש התאמה מוצלחת מתוך התאמה אישית מצידם.חוץ מזה שיש סטיגמה לאפשרות זו...

גם בראליטי יש נקודות אמיתיות...

בעל עין בוחנת תהליכים אישיים יכול להבחין מה הוא משחק ומה אמת.
ניתן לראות היכן יש אנטרקציה בין בני הזוג והיכן לא.בתוכנית הנ"ל בסוף כל דייט השניים צריכים להחליט אם ממשיכים או לא,אז היה גם מקרה של לא,ואכן הייתה קורלציה בים חוסר ההתאמה בדייט לבין התוצאה בסוף.
כך שלא כל העולם במה...!

אני מנהל את חיי ע"פ דרכי...

אני מציע לך לצפות בתוכנית שהייתה אתמול "דייט ראשון" מערוץ 2 ולהתרשם.איש אתה בעל הבחנות אנושיות דקות תוכל להביןם את כוונתי היכן הקשר בין ריאליטי למציאות,והיכן לא.

"נפל לי האסימון..."

לאחר צפייה בתוכנית "דייט ראשון" בערוץ 2 ניתחתי מדוע יש הצלחות בחלק גדול מהתוכנית בהן יש חיבור מוצלח בין השניים:
מסקנתי - בשל ההכנה המקיפה שערכו עורכי התוכנית כעבודת הכנה לתוכנית עצמה, הם בנו פרופיל מדויק על כל משתתף ומשתתפת + שאיפותיהם את מי היו רוצים לפגוש(מראהו, גילו ,תכונותיו האישיות, סגנון לבושו וכו' ואז הם חיברו "פאזל נתונים" מובנה שהרכיב תמונה המשלבת את החיבור הטוב ביותר מכל צד, ואז גם איתרו את המקביל/מקבילה שיובאו לדייט התוכנית.
התוצאה בחלק מהדייטים היה שגם הגברים וגם הנשים ציינו במהלך התוכנית איזה בול פגיעה היה מבחינתם לפגוש את בן המין השני "בדיוק כפי שהם רוצים...!
כעת ,לאן זה מביא אותנו, אלה שמחפשים ורוצים זוגיות ? זה מביא אותנו למבוי סתום, כי אין מסגרת הדואגת לכל הפרוצדורה שציינתי קודם לקראת זיווגים מוצלחים ! לא אתרי ההיכרויות, לא הספין דייט, כנראה גם לא השדכנים, אז איפה / איך כן אפשר ? מה דעתכם ?

סיגלית 2014

New member
מנהל
במקומך לא הייתי בונה

על "ההצלחות בחלק גדול מהתוכניות". אולי אכן יש הצלחות, איני יודעת, אך לא הייתי בונה עליהם.
האמת, שכל מי שתשאל ימליץ לך מה עבד עבורו.
אצלי למשל זה היה שידוך ממכר (שכן של ההורים שלי) שהכיר אותי ואותו והיה לו הרושם שזה יכול לעבוד. שניים מאחי התחתנו באותה צורה.
אח שלישי הכיר את אשתו באתר היכרויות (ומדובר לפני בערך 18 שנה).

לדעתי, אם מצא חן בעיניך הקונספט של תוכניות היכרויות בטלויזיה, למה לא ללכת על זה? למה לא לנסות? אפילו רק כדי לכייף, לחוות עוד דרך להכיר.

בהצלחה.

יפה שהצליח לכם !

לשידוך מוצלח חשוב משהו שקרוב אליך ומכיר אותך היטב ,ויודע מה אתה מחפש.
בסיבוב הראשון שלי אחותי שדכה,וזה לא הצליח בהמשך.בני גם שודך וזה הצליח...!
כך שהכל יכול לקרות.
לא אלך לתוכנית טלוויזיונית,אך נוש האיתור מאוד מורכב וקשה באמצעות אתרי ההיכרויות.

למעלה