נפל לי המחשב בעקבות הפסקת החשמל של

E D G Y

New member
נפל לי המחשב בעקבות הפסקת החשמל של

אתמול אז עכשיו אני עושה גיחות לאינטרנט קפה.... שלחתי את המחשב לתיקון ושידרוג ואם ירצה השם (חחח...) ביום שישי כבר יהיה לי מחשב משודרג.... בינתיים לא נוח במיוחד, אבל מעניין לראות איך אני מסתדרת בלי מחשב. זה נורא מוזר כי אני רגילה כל הזמן להתעסק בו... נראה לי שבעיקר בתזמון הנוכחי זה ברכה שאין לי מחשב... היום היה לי קל להמנע ממנו. מחר כנראה אפגש איתו בלילה (לא יודעת עדיין אם באמת יבוא לי, נראה...) מרגישה יותר טוב. חזרתי לעניינים (ז"א האתר, גברים חדשים וכו'...)

E D G Y

New member
אחי בסדר גמור....אני קצת פחות....

זהו, סגרתי את הסיפור עם תומר. הוא הגזים לגמרי.. פגע בי מאוד והונה אותי, נתן מסרים כפולים וזלזל. היינו אמורים להפגש הערב (אחרי ציפיה של 5 ימים) ולא שמעתי ממנו כלום מאתמול בצהריים, כשהודעתי לו שלא אוכל להפגש (אתמול). דיברנו על זה שלא רק אני אזום, שאני מצפה ממנו גם יוזמות... היום קבעתי לעצמי דד ליין עד תשע בערב, שאם לא אשמע ממנו עד אז, אסגור את העסק. כמובן שלא שמעתי ממנו... כתבתי לו סמס: "עכשיו באמת התייאשתי ממך. אולי זו היתה הכוונה שלך.. יש גבול זה לא רק שם של תנועה." ןלא תאמינו לטמטום הזה. הוא ענה לי בסמס שהוא במסיבת אירוסין של חבר. שמחת זקנתי.... מה, הוא לא ידע על זה קודם?? בטח לא קבעו את המסיבה היום.... פשוט אידיוט. אכזבה גדולה מאוד... ANOTHER ONE BITES THE DUST....

Betterfly

New member
We lobe you EDGY

בשבילנו תמיד תהיי מבריקה, חזקה ואמיצה... מדהימה שכמוך.

יפה לך אדג'י

אני יודעת שיקח זמן עד שתרגישי כמה כוח היית צריכה כדי לעשות את הדבר הנכון הזה. אני מבטיחה לך שחוץ מכאב לב והטרפה עצמית לא חיכה לך הרבה עם האיש הזה.

למעלה