נפל לי על הראש יום חופש

ו שתי

New member
נפל לי על הראש יום חופש

מחר, בלי נ', בלי אלה, רק אני לעצמי.מהבוקר המאוחר עד הערב המוקדם. המלצות לסרטים בצהרים? אזהרות?

עמית@

New member
לישון לישון לישון, לקום, ללכת לאכול

לחזור לישון (אולי באמת סרט באמצע) ואח"כ לשבת בבית קפה.. איזה כיף לך
סרטים לא ראיתי כבר שנים שנים אז אין לי המלצות..

Lali d

New member
../images/Emo91.gif

"מחול הפגיונות"- רק אם את מחובבי הז'אנר של סרטים סיניים עם גיבורים חצי מעופפים (סטייל "נמר,דרקון", "גיבור")

גורבי

New member
כמה המלצות (בת"א)

מצד אחד, "אושן 12": סרט יומית אידאלי. כל גברברי הוליווד המסוקסים, קת'רין זיטה בשיאה וג'וליה גם (אבל אותה אני לא אוהבת, אז היא בסוף). העלילה לא ממש חשובה וגם לא ממש קוהרנטית, אבל הסרט כיפי ביותר. ומצד שני, התערוכה של סיגלית לנדאו בהלנה רובינשטיין, "הפיתרון האינסופי". היינו היום - אני אהבתי מאוד, אני חושבת ששותפתי לחוויה פחות (נכון?) - היי, אני נשמעת כמו מבקר המסעדות של הארץ
. חונק ומטלטל ומעיק, וגם מכמיר לב ויפה להפליא. נראה לי שאחזור לשם שוב, מה גם שהכניסה חינם
ומצד שלישי, אם יהיה יום יפה כמו היום, לשוטט, לעצור לאיזה בראנץ' שווה, ולהמשיך לשוטט.

בלינקה

New member
נכון?

נהניתי יותר מלהרגיש שוב בת תרבות, ופחות מהתערוכה עצמה. אם כי, היא בהחלט הטרידה אותי, כל שניתן לומר שהיתה לה השפעה. ולהמלצות שלי: לישון עד מאוחר, לקחת חברה ללא ילד לקפה, לראות יומית (בריג'יט ג'ונס 2 מדבר אליך?), ולחזור לשנ"צ.

גורבי

New member
לא יודעת - גם אני הופתעתי.

ראית את התערוכה הקודמת שלה? ואם כבר תערוכות בת"א, גם אורי רייזמן (במוזיאון) מאוד ראוי, בצורה שונה לחלוטין כמובן.

לא את הקודמת אבל עבודות קודמות.

אורי רייזמן ובשבילי גם צילום של שמחה שירמן ורלי אברהמי. הפרט השולי - להגיע ליום בתל אביב לראות את כל אלה, אבל זה יקרה בקרוב.

עמית@

New member
חינם: בגלל תרומה ביתן הלנה

רובנשטיין יהיה פתוח לקהל חינם במשך שנה.

mummy

New member
שאלה קצת מופרעת אולי

אני נורא רוצה ללכת לתערוכה הזו, האם זה מופרעות מצידי להגיע לשם עם איתמר? יש אפשרות כזו בכלל? יש טעם? יתנו לו להכנס? האם בעשותי כן, אני אעולל לו נזק בלתי הפיך??? ... נו, הבנת את השאלה, לא?

mummy

New member
מנסיון? נמקי, פרטי, הדגימי, והסבירי

אם בא לך כמובן... פשוט את ובלינקה עכשיו בלבלתן אותי לגמרי. אני צריכה עוד מישהי שתטה את הכף

בלינקה

New member
הוא לא ירוץ וינסה לגעת בהכל?

כולל לקפוץ על סרט הוידאו שרץ על הרצפה? חוצמזה, שלדעתי יש שם כמה דברים ממש מטרידים ויזואלית (ולא רק ויזואלית) אם הוא כבר מבין קצת בגוף האדם (למשל שראש אמור להיות מחובר לצואר).

mummy

New member
אין לי מושג...

כשהיינו איתו בחו"ל היינו בדי הרבה מוזיאונים וגלריות. הוא היה ברוב הזמן בעגלה, ודווקא לא השתעמם מאד מהר. כמובן שלא מדובר בסיורי עומק שכוללים השתתפות בשיח גלריה ושהות של שעות ארוכות במתחם... בכל זאת תינוק בן שנה וחמש, ועוד "פעלתן" כמו שאומרים.

בלינקה

New member
אנחנו עוד לא בשנה וחמש

ואני לא ממש יודעת מה הייתי עושה עם בן שנה וחמש, אבל בת שלוש שאני מכירה לא הייתי מכניסה לשם.

עמית@

New member
תמר הולכת לתערוכות מגיל 0

פתיחות, נעילות, מה שלא תרצי, היא היתה בכל סוג של תערוכה מיצב או מיצג
לא ראיתי שהתערוכות או תמר ניזוקו באיזהשהוא אופן..

yaelia

New member
עכשיו אני מקנאה שלא באתי גם../images/Emo5.gif

מקווה שאחרי כל התחלואים אני אהיה פנויה יותר לבילויים. לנו אף פעם לא היתה שום בעיה עם לקחת את הללי לתערוכות ומוזיאונים. גם הוא לא הביע מורת רוח.

rona25

New member
שופינג כמובן

יש עכשיו sale בכל החנויות להתפנק עם ארוחת בוקר שווה באיזה בית קפה, עם עיתון לישון צהריים, הצגה יומית ובכלל חסר אפשרויות? מקנאה בך!!!

ו שתי

New member
תודות על ההמלצות!

ואת התערוכה ככה או ככה נפקוד בשבוע הקרוב.

למעלה