נפצעתי בתאונה מחרידה אתמול

בלקר

New member
נפצעתי בתאונה מחרידה אתמול

ניסתי לסגור מגירה(וגם הצלחתי) אבל בתהליך שברתי ציפורן, טלא בצורה שמפריאה רק לכוסיות, אלה בצורה שמפריעה גם לגברים העשויים ללא חת, כמוני. החלק של הציפורן שנישבר היה פעם בתוך הבשר שלי(שזה המקום הטבעי שלו) אבל לאחר שהוא נישבאר הוא נעקר משם. ולפני שעה עוד פעם ניפצעתי. הפעם סופגניה וטוסטר אובן היו מעורבים בפציעה שלי. ניסתי לחמם סופגניהת והצלחתי קצת מעל יותר מידי. קיבלתי כבייה במפרק של אחת האצבות שלי. נקווה שהמשך השבועה יעבור אלי בצורה יותר בטוחה.

גם לי קרה מקרה דומה

רק שאצלי כיסא גלגלים היה מעורב בתקרית והציפורן של הבוהן שלי(שאגב כחולה/שחורה לגמרי כרגע) תלויה על "חוט" דק ואמורה לצאת ממקומה לגמרי... המעניין הוא שכרגע זה לא כואב בכלל... (אולי בגלל שהתקרית עצמה הייתה לפני חודש+[למעשה חודש+חודשיים ]) אבל היא לא רוצה לצאת-זה די מציק....

יווו תגידו הגומל...

מסוכן מסוכן שם בחוץ...וציון ברוך צבע לבלונד -מה קורה לעולם הזה????

בלקר

New member
מה זה קצת מעל יותר מידי?

וואו כשאני קורא את ההודעות שלי אני תמיד מתרשם מהחדשנות שבה אני משתמש בשפה העברית, ומשלוב המושגים המתוחכם שלי. אגב לפני 10 דקות ניסתי לחברת את הטלווזיה לחשמל והתחשמלתי, מה שהזכיר לי שלא התלוננתי בכלל על התעונה שפתחה את כל הרצף המדהים של השבוע הזה. הייתי ביום שלישי בשעור במעבדת חשמל... אני בטוח שכבר לבד ניחשתם על סמך התאונה האחרונה שלי והמיקום של הראשונה מה קראה לי.

למעלה