נפקד מילואים

McBrownie

New member
נפקד מילואים

שלום,
אתמול הגיע מישהו לביתי ונתן לי דף שאומר שאני נפקד ממילואים ליום אחד [שלא קיבלתי עליהם שום הודעה].
הוא אמר לי שהייתי צריך להתייצב אתמול באיזה מקום, והאם אני לא יודע- אמרתי לו שלא, ושפעם אחרונה ששמעתי על מילואים אמרו לי שאני צריך להתייצב ברמת גן. הוא היה נראה מבולבל ואמר שאולי יש טעות, אז ביקשתי טלפון לסדר את העניין הזה. הוא גמגם ואמר שהם כבר יצרו איתי קשר.
בינתיים לא התקשרו אליי, ובדף כתוב שאני אמור להתייצב ביחידה שלי- הקטע הוא שאני לא יודע מה היחידה שלי. אני לא עושה מילואים איפה ששירתתי, ואיפה שעשיתי מילואים פעם שעברה זה, מסתבר, לא המקום שהייתי אמור להגיע אליו.
כתוב בדף שככל שאקדים להתייצב ביחידה שלי יגדל הסיכוי להקלה בעונשי- אבל אני אפילו לא יודע איפה אני אמור להתייצב ומה היחידה שלי. אין שם מספר טלפון או שום דרך ליצור איתם קשר, חוץ מהחתימה של איזה רע"ן אחד.

איך אני יכול לסדר את זה?
תודה מראש.

guya72

New member
נפקד מילואים

תפנה לקצין העיר, הם יכולים לתת לך את פרטי היחידה / טלפון.

McBrownie

New member
פניתי לקצין העיר,

[רק ירושלים פעיל עכשיו]
הם נתנו לי מספר טלפון של מישהי שאמרה שאני לא קשור אליהם. הם לא שלחו לי את הצו ואין לה מושג איך לעזור לי.
חזרתי לקצין העיר והיא הביאה לי עוד מספר שלא עונים שם, כנראה לא עובדים אחרי חמש וחצי.

במוקד פניות ולת"ם אמרו לי לפנות לקמל"ר- אבל גם שם לא עונים.
מה בעצם אני אמור לעשות?? -מבולבל-

McBrownie

New member
ועוד שאלה-

האיש שהגיע אתמול אמר שהייתי אמור להיות במילואים האלה יום אחד. איך זה הולך עכשיו, ימי ה'נפקדות' עדיין נספרים? [זה לא שאני אמור להיות שם למשך חודש]

guya72

New member
המשך

1. ימי הנפקדות ממשיכים להצטבר, למרות שהית אמור להיות רק יום אחד במילואים - וזה עד שתפתור את הבעיה (תוך שבועיים - עריקות).

2. עם כל אי הנוחות שבדבר - תצטרך להשקיע מזמנך לנושא כעת, לפני שהמצב יחמיר. תתקשר מחר לקמל"ר בשעה סבירה (מציע לך לעשות את זה דבר ראשון בבוקר).
כמו כן, תתקשר למספר הטלפון השני שקיבלת. אולי זה המספר הנכון.

למעלה