נפרדה ממני אחרי 4 שנים

Kobkob982

New member
נפרדה ממני אחרי 4 שנים

ביום בהיר אחד אחרי 4 שנים יפות היא אמרה לי שצריך לדבר ושהיא רוצה להפרד נתתי לה הכל ממצב שלא היה לה כלום בחיים והיא לא ידעה מה זה להיות באילת עשינו הכל הראתי לה עולם מאז שנפרדנו(חודש) היא התקשרה רק פעם אחת על משהו סתמי ומאז לא התקשרה וגם אני לא מה זה אומר שהיא לא מתקשרת ולא מתעניינת לשלומי אחרי שנתתי לה את כל חיי לא מגיע לי שהיא תתקשר אליי מדי פעם לראות מה שלומי מה עובר עליי? איך אפשר לעזוב בן אדם שאתה אוהב וגר איתו 4 שנים כל כך בקלות ולא להסתכל אחורה ?

קמץ זה סימן ניקוד, לא סימן פיסוק

וחוץ מזה הוא באמת כל כך עלג, שאי אפשר להבין מה הוא רוצה (ובקושי אפשר לקרוא, כי זה מייגע מאד בלי פסיקים ונקודות).

תודה! רק 5 ימים אחרי! חיכיתי לזה כל כך.

רק תגידי לי שאת עדיין קוראת ספרים ולא באייפד או בטלפון בשירותים ויש תקווה למין האשושי.

1) זה אומר

שהיא חוששת שאם היא תתעניין בשלומך תראה בזה שביב של תקווה שאולי תחזרו - והיא רוצה להרוג לך את התקווה.
2) אתה לא יודע שהיא אוהבת אותך 4 שנים, רק שהיא גרה איתך 4 שנים.
3) אתה לא יודע שזה היה לה קל לעזוב.
4) אתה לא יודע שהיא לא מסתכלת אחורה, רק שהיא לא משתפת אותך במחשבות שלה על הקשר ביניכם.

שמע

אי אפשר לומר בודאות שאם תתחיל להפעיל עליה לחצים ולנג'ז לה היא לא תתרצה לשוב בסוף.
אבל יש פה עניין של אתיקה - מתי לכבד מילה של אדם לגבי רצונו.
אז אם אתה מחליט "לא לוותר" - אל תבקש רשות.

B L I M P

New member
מזה משנה?

היא הלכה כי היא רצתה ללכת. עכשיו תהיה עסוק בלהתגבר עליה ולהמשיך הלאה.

Kobkob982

New member
כולכם צודקים אבל אני מרגיש

כאילו המשפחה שלי (היא) נטשה אותי בבום בלי להסתכל אחורה כאילו לא היינו חברי נפש

Hermineh

New member
אולי לא הבנת מה עובר עליה? קרה משהו בשבועות

האחרונים לפני שהיא עזבה? חייב להיות משהו. ריב, ויכוח, תקופה של התקררות? בדרך כלל אין דבר כזה סתם ככה פתאום.

אני גם חושבת

שאחרי 4 שנים יחד מן הראוי שהיא תסביר לו מה קרה
אפילו שתגיד לו: זה כבר לא זה. משהו.
לעזוב ככה ללא סיבה ממשית ובלי הסברים זה פשוט לא פייר ומאוד מתסכל לצד השני.

רואה 6 6

New member
איך היא יכולה לזרוק אותי אחרי כל מה שנתתי לה?

אתה לא אבא שלה והיא לא ילדה שלך ,ולא משהו לטפח ולגדל.
אנשים עוזבים אחד את השני כי נגמרה להם האהבה או שלא פתרו בעיות כמו שצריך. אם נניח שהיא אהבה אותך,בטוח שבעיות היו שלא נפתרו ואתה לא יכול להרשות לעצמך לחשוב שהכרת תודה מצידה היתה משאירה אותה.

Kobkob982

New member
מה שאתה אומר זה נכון

אבל היא פשוט אמרה שהיא עוזבת והלכה בלי הסברים בלי תודה על כל השנים והחוויות

אייבורי

New member
למה היא צריכה לומר לך תודה ?

אתה אמרת לה תודה על הזמן שהייתה איתך ?

לא מגע לך שתתקשר אליך מידי פעם

כי זה רק יעכב אותך מלהמשיך הלאה. זו דווקא הדרך הטובה ביותר לקום על הרגליים בזמן הקצר ביותר.

אני לא יודעת למה היא נפרדה ממך

אבל אני יכולה להגיד לך שאני הייתי נפרדת ממך על סעיף "פטרונות" (פטרון - אדון, שומר, אפוטרופוס, סנדק, נותן חסות), כי זה בדיוק התאור שאתה נותן לזוגיות שלכם...
אם תשים לב, כל הפוסט שלך מדבר על עצמך, על כמה אתה נתת לה, מה אתה הראית לה וכמה בעצם מגיע לך שהיא תתקשר ותתעניין בך. שום דבר על הגעגועים אליה, על הלב השבור שלך, כמה היא חסרה לך, כמה נפלאה ונהדרת היא היתה ומה האהבה והזוגיות שלכם נתנה לך.
אז אם היא לא היתה כל כך נפלאה ונהדרת ולא נתנה לך כלום, אז באמת שההפסד לא כזה גדול... אבל אם היא היתה נהדרת ונתנה אז אתה כנראה לא הבחנת בזה וקיבלת את זה די כמובן מאליו, כי הינה, ברגע האמת אתה לא מזכיר את זה אפילו במילה אחת...
דבר נוסף שכדאי שתשים לב אליו הוא שזה קרה "יום בהיר אחד". אז יש לי חדשות בשבילך - זה קרה לה הרבה קודם, אבל אתה הבחנת בזה רק כאשר הגיעו לה מים עד נפש - אז ייתכן שהיא הצליחה להסתיר את חוסר הסיפוק שלה מהקשר בצורה מושלמת, ואז מדובר באמת בביצ'ית שפשוט רצתה לנצל אותך ואת ההטבות שאתה מעניק עד הסוף, ואז באמת שההפסד לא כל כך גדול... או שהיא ניסתה להגיד לך ואתה לא ממש הקשבת, למשל כי היית עסוק בלראות רק את עצמך...

ועוד משהו קטן

לקשר הזה כבר לא יעזור לך, אבל בקשרים עתידיים אל תיתן לבת הזוג את כל חייך, תשאיר קצת גם לעצמך...

למעלה