נפרדים ממיכאלה

SupeRonit

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

לאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

רק לא זההההההה
החיים שלי נהרסו
הטלנובלה הזאת סחפה אותי איך הם עושים לי את זה?!!!?!??!?!?!??!?!?! אהההההההההההההה הצילווווווו אנשים רעיםםםםםםםםםם

NaSty BiTcH

New member
רק רציתי להגיד

כל טלנובלה אתם שוברים לי ת'לב ומפסיקים הכול פתאום :[[[ אה ושישימו כבר שידורים חוזרים של משחק החיים

SupeRonit

New member
*בכי שלטים*

אחח ההומור שלי מרקיע שחקים היום
*רונית משעשעת את עצמה*

SupeRonit

New member
ידעתי שתקום אחת שתבין את ההומור שלי

או שעלי לומר ה-אחת והיחידה

SupeRonit

New member
ידעתי שתקום אחת שתבין את ההומור שלי

או שעלי לומר ה-אחת

SupeRonit

New member
חכי שמיקי ייבוא-לפחות אותי יש אחת

מבינה
אותי אפילו ה"חחחחחחחחח חי חה חח חו חי חי" כבר לא מצחיק-אבל זה שמיקי מתעקש להמשיך לכתוב את זה,כן מצחיק

amickyaa

New member
חחחחחחחחחחחח צחוקיה....../images/Emo66.gif

חי חי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (החי חי הוא של חן) חחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה חה חי חי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי סופטלי חחחחחחחחחחחחח חי חי חחחחחחחחחחחח חהחהחהחהחהחהחהחה חחחחחחחחחח חדש: חהחהחהחהחהח............................חי חחחחחחחחחחחחחח

cobainos

New member
גם אני הבנתי..מה הבעיה בדיוק?

האמת שגם אני רציתי להגיב בסגנון אבל את כבר כתבת את זה אז לא שווה

למעלה