נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

זהו רגע של פרידה ../images/Emo7.gif

"קשה לי לוותר עליה, למרות שהיא כל כך רעה. היא מטריפה וגם יפה עושה בי מה שהיא רוצה"

The Abbott Girl

New member
זה ציטוט משיר ../images/Emo72.gif

נתי לוי ופיני חדד - ילדה רעה וכנראה גם שבא לו לדבר על זה.... אני לעומת זאת אומרת: ברוך שפטרנו! עוד סדרה ישראלית הגיעה לסיומה (למרות הגעגועים העזים שיהיו לי לנירו
)

ים כחול

New member
יהיה קשה בלי גרשון ......../images/Emo10.gif

באיזה כלא הוא ?? אלך לבקר אותו יחד עם עליזה
אאאאח איזה זוג מהסרטים ...(המצריים של שישי בערב...)

רק אל תרגיזי אותו

שלא ישפץ עלייך
אני כבר מתגעגע לקריזות של מיה ("תסתכלי על עצמך! את פרה! פרה! כל היום חייבת לטחון! ד"ר אריאל, תסתכל עליי... אני לא יכולה לצאת ככה לרחוב!"
) למיקי המהממת ודן המניאק, לרעננוש התחכמן סטייל מאפיונר איטלקי, איי איי איי... איך הלכו גיבורים. אבל הכי אתגעגע לאסי המאמי
איזה חרא שהיא נעלמה

ים כחול

New member
הכי שווה היה דן אקריש .......

המון זמן לא צחקתי מדמות ענקית כמו דן אקריש שחקן מעולה !!!! דמות מדליקה !!!! יהיה עצוב לא לראות אותו יותר ....
ויובל אקריש עם הציניות המדהימה שלו
איזו חמודה מלייקה
חבל שנגמר....

דן מגעיל

דן אקריש שחצן ומנייק. ויובל אקריש סתם דמות משעממת עם הצא'ט כל הזמן. לעומת זאת מלייקה מדהימה! אבל אין כמו דורין בעולם............היא לוקחת את כולם על האצבע הקטנה....

ים כחול

New member
אתה צודק מאה אחוז ../images/Emo45.gif

במציאות לא הייתי מתקרבת לאיש כזה אבל תודה שהוא שיחק באופן מבריק ומשעשע את הדמות והצחיק אותי המון עם השטויות הלא צפויות שלו , המשחק היה מושלם !!! אפשר לומר שהדמות הייתה מאד קומית . אני נהניתי
יובל חומד של בחור רגיש ועם זאת גם ציני בטירוף - ממש אהבתי

לדן בהחלט היה פלפל והצבע הצהוב הלם

אותו אבל בנאדם כזה מגעיל שזה משהו. ליסמין הגיע הרבה יותר טוב, אבל למיקי הוא מגיע. שיאמללו אחד את השני סטייל הפרק האחרון... ויובל באמת היה בחור שמנמוד. כמה פרסומות עשו בתוכנית ל"תפוז אנשים" (הרי אתר הבית של מיכאלה ב"תפוז") דחפו לוח שנה של תפוז במשרד של דיגיפן, מיה נכנסה לבלוגים של תפוז, יובל לצ'אטים של תפוז (איך עבד על מלייקה והתכתב איתה בשם בדוי, ואז בסוף נפגש איתה והסתבר שהיא ידעה שזה הוא. חמודה) את הפריג'ידית לא אהבתי כל כך. איזה תסרוקות עשו לה לפעמים, היא היתה נראית כמו דודה כזאת... ואיך נסתדר בלי צופי החתיך? (מיה: "אני נשאית" צוף: "את לא משאית! שמש את נראית מעולה אל תתחילי עם זה
)

יוווו יםים קבלי משהו טוב

לא יודע אם את יודעת אבל פרק מיוחד של שנתיים אחרי הסוף יעלה כנראה ביום חמישי ב-Ynet בתשלום. אז בינתיים שמו סרטון של מאחורי הקלעים וגם סרטון של פספוסים... זה ענק. את חייבת לראות! סי וו פליי

ים כחול

New member
../images/Emo24.gif צהובי../images/Emo24.gif

תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נהניתי מכל דקה מהסרטון
עצוב שנגמר .... חבל שלא עושים סדרה ממשיכה ..

SupeRonit

New member
תודה לך עד מאוד מאוד מאוד מאוד

בליעדך היה לי חור בהשכלה

למעלה