נפרדים מסטיב .

y e t i

New member
נפרדים מסטיב .

סטיב בן ה 4 , כלב בוקסר גזעי , שייך לאחד העובדים שלנו , מטובי אנשי הצוות . עוד דבר שמייחד את המערכת שלנו הוא שכמעט כמו כל דבר , כל מה ששייך שלך ,שייך כמעט לכל החברים . היה אצלנו המון , חלק מהווי המשמרת , קשה מאוד היה שלא להתאהב בו , כלב פיקח , נאמן מאוד , וחבר מאוד של בעליו . בכל משמרת כמעט היה נוכח , הדפיס כרטיס כמו כל עובד , בזמן בדיקת הציוד היה יושב על כסא הניידת , ומפקח עלינו , אני באופן אישי הייתי מדבר אליו . לפני כחודש ימים החל סטיב לצלוע , אף אחד לא ידע להסביר למה , שום וטרינר אזורי , בסופו של דבר נלקח סטיב ללא פחות מבנו של נשיא המדינה , יוני פרס , שהוא וטרינר בעל שם בארץ . לאחר צילומי CT שנעשו הוברר כי לסטיב יש גידול מעל לרגלו קדמית ימנית , גידול שכבר שלח גרורות לראותיו ,ובזה נגמר הסיפור . הפתרון היחידי שעמד על הפרק הוא לתת לטבע שיעשה את שלו , ובסופו של דבר הוא ימות , או להרדים . סטיב הורדם , ונקבר בבית הקברות לחיות שבמושב שדמות דבורה . לאותו אח וקולגה שאמר לי היום שאיבד חלק מהלב שלו ואת חברו הטוב ביותר , אני מאמין , כולנו איבדנו משהו , ומדהים לפעמים מה עושה וכמה משנה את אורח החיים החוייה הזאת של גידול כלב. החלטה במקרה הזה , הייתה נכונה וקשה , מדהים היה לראות את טובי האנשים שלנו שלא מתרגשים משום דבר מזילים דמעה לאחר קבלת הבשורה . בתמונה , סטיב שלנו בתפקיד הפראמדיק .

כמה דברי חוכמה ../images/Emo70.gif

כשאתה מנהל את חייך - השתמש בראשך כשאתה מנהל אחרים - השתמש בליבך
"כעס" נמצא במרחק של צעד אחד "מסכנה"
אם מישהו בגד בך פעם אחת - זאת אשמתו אם מישהו בגד בך פעמיים - זאת כבר אשמתך
מוחות גדולים דנים ברעיונות מוחות בינוניים דנים באירועים מוחות קטנים דנים בבני אדם
אלוהים מספק לציפור את מזונה אבל הוא לא זורק אותו לקן שלה
מי שמאבד את כספו - הפסיד מי שמאבד את חבריו - הפסיד הרבה יותר אבל מי שמאבד את אמונתו - הפסיד את הכל
אנשים צעירים ויפים - הם מקריות של הטבע אנשים מבוגרים ויפים הם מעשה אומנות
למד מהטעויות של אחרים, אתה לא יכול לחיות חיים ארוכים מספיק בשביל לעשות את כולן בעצמך
הלשון כמעט שאינה שוקלת מאומה, אבל מעט מאוד אנשים יכולים לשמור עליה באמת
אנשים רבים יעברו בחייך, אבל רק חברי אמת ישאירו סימן בלבך

למעלה