נפרדים משרונה שפירא בערב מיוחד

נפרדים משרונה שפירא בערב מיוחד

חברות, חברים יקרים שרי (שרונה שפירא) נפרדה מאתנו באפריל האחרון. כעת תורנו להפרד ממנה, באופן שיפיח רוח חיים ויעודד שמחת-יצירה. ערב לזכרה יתקיים ב-26.7.11 במסגרת הפסטיבל הבינלאומי ה-14 לתיאטרון ולסרטי בובות במרכז לתיאטרון בובות חולון. הערב ייפתח במצגת שתציג את עבודתה של שרי, לאחר מכן יועלו קטעים קצרים בביצוע בובנאים ואמנים מתחומים נוספים. הכוונה היא לקטעים קצרצרים, משהו כמו 3-4-5 דקות, באורך של שיר. הכותרת "וגם זה אולי זמני" היא ציטוט ממייל ששרי שלחה. ניתן להתייחס אליה בכמה אופנים: - הרהור, או אמירה על הזמן - זמני, במובן בר-חלוף - זמני, במובן הזמן שלי, של שרי. אלו שהכירו את שרי, שהעריכו את עבודתה, שעבדו יחד אתה או במקביל אליה, ,שליוו אותה או לוו על ידה מוזמנים לקחת חלק בערב זה. אתם מוזמנים ליצור קשר במייל: [email protected] או בטלפון: 03-9220825 050- 7969365 איקי גלעד - מרכזת הערב

אני עדיין לא מאמין... ../images/Emo10.gif

אני מסתכל בפרוספקט המצורף והראש והלב עדיין לא מעכלים,לא מבינים ו לא מאמינים ששרונה הלכה לעולמה ושכל האירוע הזה הוא לזיכרה ולפרידה ממנה ולא איזו חגיגה\טקס לפועלה שגם היא תקח בו חלק. כל הכבוד לכם על היוזמה!!!!!!!!! האמת שגם אני רציתי לעשות בפורום משהו דומה במלואת חודש לפטירתה שחשבתי לקרוא לו: זוכרים את שרונה שפירא אבל לא הספקתי להתארגן לזה בזמן ( קשה לפעול בכ"כ הרבה נושאים בעת ובעונה אחת ) אולי עוד נעשה זאת בהמשך ונוכל אפילו לשלב חומרים מתוך הערב שלכם שברור לי שיהיה מיוחד, מרגש ויחד עם זאת מלא שמחת חיים כפי שכתוב במסמך המצורף. שרק נהיה בריאים תמיד - אמן ואמן

היוזמה לערב היתה של... שרונה עצמה.

בהיותה חברת הועדה האמנותית של הפסטיבל היא הביעה בישיבות רצון רב שיהיה בפסטיבל ערב בו בובנאים ותיקים יעלו קטעים קצרים חדשים. הכותרת ששרונה נתנה לערב היתה "מנערים את אבק". אבל הגורל התערב וטרף את הקלפים. החלטנו לכבד את בקשתה האחרונה מאיתנו ולקיים את הערב במתכונת שרצתה שרונה ולהקדיש אותה ולזכרה.

זה רק הופך את הערב למצמרר יותר

ואת לכתה של שרונה מאיתנו ברור עוד פחות. לא ידעתי שהיא היתה חברת הועדה איך כתבת?! " הגורל התערב וטרף את הקלפים " ועם מצב כזה כבר אי אפשר להתווכח ובטח לא לנצח רק לכבד, להוקיר, לזכור ולהזכיר כל הכבוד לכם על ההחלטה.

למעלה