"נפרדנו כך, הייתה דממה..."

שום דבר בחיים הוא לא החלטי..

ושום דבר לא ודאי אף פעם, אחרת היינו מתים משעמום. אין צורך להסתיר,אם הנושא עולה בשיחה, אבל כשמישהו דואג כל הזמן להזכיר לך שהוא כבר התגבר על האקסית, ואין לו רגשות וכו, כו, וכו, .... אז יש פה משהו. אם הוא באמת התגבר אליה, לא יהיה לו כל כך צורך להזכיר אותה.

"נפרדנו כך, הייתה דממה..." ../images/Emo79.gif

[עכשיו שאלת היום מוקדמת, לעומת קודמתה אמש, אבל זה לא פותר אתכם מלהגיב על סוגיית ההפלות
] ועכשיו, פרידות. כאשר אתן יוצאות עם גבר שמצהיר על האקסית
"גמרנו סופית!". זה אומר ש: הם מתחתנים תוך חודשיים-שלושה גג. הוא שבור לב
ומלא רחמים עצמיים.
הוא פנוי לקשר
. ולא סתם, הוא אף למד מטעויות הקשר הקודם והוא מודל משופר...
בנים, מה אומרת לכם סיטואציה זהה הנאמרת מפי בחורה [או גבר, כל אחד וסטיותיו הוא
]

Vdrums

New member
המממממ.... חלילה וחס ../images/Emo3.gif

שועשעתי מצורת הכתיבה שהעלתה חיוך על שפתי בשעה שאני בעבודה מת משיעמום...

"נשבר תגלה גלה באפ שו באפ..."|תו../images/Emo41.gif

הייתי מהמרת עם כל הלב על אופציה שתיים. מניסיון שבור לב ומלא רחמים עצמיים.... והפרס שלי הוא...

../images/Emo124.gif

שבוע נופש אצלי בבית, הכולל מרק עוף שאת מכינה לי], אנטיביוטיקה שלוש פעמים ביום [שאת נותנת לי עם כוס מים], מקלחות [כשיהיה לי כוח שתסחבי אותי לאמבטיה]. אירוח ביתי

סקארלט אל תגזימי...../images/Emo41.gif

זה יותר מדיי.... קשה לקבל את זה.... נו, לא היית צריכה... טוב נו, מתי?!?!?

voguemaster

New member
אני אגיב אחד אחד

1. "מתחתנת עוד חודשיים שלושה" - הזוי משו.. 2. אפשרי. 3. אין דבר כזה מודל משופר.

אז אני מבינה שאני לא היחידה

שבטוחה שכשגבר אומר שהפרידה היא סופית, זה משפט מסווה ל'אני סובל, אני מכוער ואף אחת לא רוצה אותי, ועדיף לי למות מאשר לחיות עוד יום בלעדיה'. אז זהו, שלא
לפחות לא האקס שלי. חשבתי שהוא שבור ופצוע [וככה יהיה יותר קל לדפוק לו את החיים בגדול
], והפלא ופלא, הם מתחתנים אוטוטו...

ו...

גם לי יש אקס שלא היה מי יודע מה שבור אחרי, והוא עדיין נמצא עם הריבאונד מאז (נפרדנו לפני שנה וקצת, והם ביחד... שנה וקצת
) אבל איכשהו כשאני מתחילה לצאת עם מישהו שבדיוק נפרד ממישהי, זה לא עובד ככה! ועוד פעם
הייתי הולכת על אופציה 2.

"לא היה אז מה לומר.."...:)

אממ...זו שאלה מוזרה.. אי אפשר להחליט ככה ולהכליל... נראה לי ששלושת האפשרויות נכונות.. הראשונה..ממ...אקס שלי פנטז על זה אחרי.. למרות שלא התחתנו לבסוף..חח..:) השנייה...וואי...קורה המון..גם לאקסים שהיו איתי... וגם לכמה שיצאו איתי..ואני הייתי צריכה לאחות את השברים שלהם.. אבל..ממ..עשיתי את זה מהלב..:) לגבי השלישית..חושבת..חושבת... אממ...כן..גם כזה בחור הכרתי.. שלמד מטעויות של הקשר הקודם.. וזה היה דווקא מעולה..(:)...זה היה נכון..

אם יש לו צורך להכריז קבל עם ועדה

שהוא סיים סופית את הקר... אז כנראה שמשהו דפוק שם! 1 או 2 או אופציה שלישית.... מעולם לא היה בקשר ולא רוצה שיחשדו

למעלה