נפרדנו כך...לאחר מספר דקות...

נפרדנו כך...לאחר מספר דקות...../images/Emo88.gif

אפרופו מה גברים רוצים...סיפור שקרה לי אתמול.. במקרה שלי ..מה שרוצה שתהיה פשוט בן אדם..אז ככה..הכרנו באיזה אתר..מכאן לשם שלחה תמונה..אישה נאה לכל הדעות..רצתה תמונה סירבתי..מאסתי במדיה המתעתעת הזאת..בקיצור מדברים שיחה ועוד שיחה..יש התרשמות הדדית טובה ויפה... בקיצור מפה לשם אומר לה..בואי נעשה משהו שונה..לשם שינוי מלשבת סתם ככה בבית קפה..ולדקלם דיקלומים..בואי נלך להסתובב בשוק..ססגוני..נעשה קניות בבוקר שישי..נחזור להכין ארוחת ברנץ..בלי כל הקטע מתאים זוגיות מתאים סקס או שאר ירקות פשוט כמו שאת הולכת עם חברה..מה שייצא ייצא..בלי כוונות זדוניות או התנפלות פגישה כייפית במובן הטוב שלה.. מפה לשם..אמרה לא מתאים לה יש לה סידורים..ויותר נח לה בערב..היא גרה באזור השרון..רוצה לקבוע בשעה 10 בערב באזור שלה..אוקי אז קבענו.. וכאן התחיל הקטע המכוער..ואותי אישית זה מעצבן.. אני שונא לאחר ושונא שמאחרים לי..במיוחד שעוד התחשבתי בה מלכתחילה.. בשעה היעודה בזמן ובמקום..מגיע מספר דקות לפני הזמן מחכה בסבלנות ואז מתקשר..הפרניססה בדרך..ואם לא הייתי מתקשר מתאר לעצמי שהייתה מוצאת לנכון להתקשר יותר מאוחר.. זה פשוט הרגיז אותי והאמת שהכעס ניכר על פניי..ואמרתי לה..ראבאק את יודעת שאת מאחרת..תתקשרי ברבע לעשר ..ולא חצי שעה אחרי שאת עדיין בדרך ומאחרת..וזה הרס את הפגישה... והאמת יצאתי משם בתחושת החמצה כי היא באמת עושה רושם של בחורה הגונה ונחמדה..אבל הקטעים האלה מוציאים אותי מדעתי..ולא מוכן לקבל תירוצים כאלו של חוסר התחשבות ועוד לאחר התחשבות כזאת מצידי....כי זה מצביע על דברים אחרים ..שיצוצו בהמשך.. אז הינה לכן נשים עוד דבר להיזהר בו ... וחוץ מזה מה דעתכן על הקטע... ניצוצות ...

Savage Garden

New member
לא מנוסה כ"כ בבליינדייטים...

אבל הרעיון הזה של הקניות נשמע מדליק!!!! לא הבנתי אם כן נפגשתם בסופו של דבר?

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

אחלה רעיון בליינד דייט בשוק .. ממש אהבתי וגם אני שונאת שמאחרים לי ואולם יחד עם זאת, אם היא נראתה לך ויש עוד מקום לתיקון אז אולי תתן עוד הזדמנות? שיהיה שבוע נפלא

miss prissy

New member
אז היא אחרה קצת.... SO WHAT??

היי גברברת יקרה....הרבה זמן לא ביקרתי בפורום שלך והתגעגעתי... אז לענייננו כמו שגברברת תוכל להעיד אני מאחרת סדרתית אבל בנאדם פשוט נפלא!! :) וברצינות....לפעמים קורה שמחשבים את הזמן לא נכון, לדעתי נתת לאיחור שלה להשפיע עליך קצת מעבר לפרופורציות, זה לא אומר שהיא לא הגונה, זה אומר שהיא לא שמה לב לשעה וזה קורה לכולנו. כנראה גם היא הרגישה את התגובה המעט קיצונית שלך וזה בטח גם הוריד אותך מהעניין וחבל. אז טיפ לכם בחורים - קחו דברים בפרופורציות במיוחד בפגישות ראשונות!!!!!

גברברת

New member
אהובת ליבי... מי שמדברת

:) סליחה מראש עך תגובתי .. אבל את?? הרי את פוסלת סדרתית בגלל הדברים הכי פעוטים שיכולים להיות לא?? :) אבל.. אוהבת אותך למרות זאת ושתקנאי.. אני שזופה בטירוף להשלמת טורקיה הייתי היום בחוף דור

miss prissy

New member
אל תהיי רעה.....

אני לא פוסלת סדרתית (למרות שאהבתי ת'מונח) אני פוסלת על מה שבאמת מצדיק פסילה (קמצנים,שקרנים ,נודניקים ודומיהם לא מתקבלים אצלי במיקרוקוסמוס) אבל אפילו אני מכירה בעובדה שבפגישה ראשונה לא צריך לשפוט בחומרה ואם יש מצב של "אולי" אז מנסים פגישה שניה ואז מחליטים. עוד נדבר על זה שלא קראת לי לים...

seeyou

New member
את לא יודעת כמה שאת צודקת!../images/Emo140.gif

שבפגישה ראשונה לא צריך לשפוט בחומרה ... איך שראיתי אותה אמרתי: ה' רק לא היא.... בגלל שפסלתי אותה בפגישה הראשונה.... גיליתי בה את הסיפור עם הברבור ואותה בחורה הפכה עם הזמן לבחירת ליבי- והיא אישתי עד אצם היום הזה! ובאמת עם הרבה בנות שיצאתי כאשר היה "פיצוץ" בפגישה הראשונה נשאר למחרת רק העשן יוסי

אז ככה...../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכן ולכם .. העניין הוא מיס פריסי שלא תפסת את הפואנטה... כשמישהי מקבעת אותך בהתאם לנוחות שלה בהיבט מישור הזמן והמקום.. ומן הסתם נעתרתי לבקשתה..למרות שלא רצתה לטייל עימי בשוק כי לא התאים לה..ואני לא התאים לי ללכת כך סתם לבית קפה לבליינד דייט..אבל משהו בה הרגיש שונה ..אז כן נעתרתי.. ובכל זאת זה לא העניין של האיחור של 20 דקות..שהוציא אותי מכליי.. זה העניין שידעה שהיא מאחרת עוד נניח ברבע לעשר ושלא תספיק להגיע בזמן.. ולא טרחה להרים פלאפון..מבחינתי זה זלזול בי ..ומי שתתנהג כך שלא תצפה שתקבל ממני יחס אוהד נקודה.. לעצם העניין ראבק את קובעת פגישה תעמדי בה..לא אז לא צריך..אין פה עניין של טובה..הדדיות היא שם המשחק נקודה..ואם כבר קרה משהו אז מן הנימוס שתתקשרי לומר שאת מאחרת..האמיני לי אם הייתה נוהגת כך זה היה משנה את כל פני הפגישה..כי זה מצביע על התחשבות.. אז לפני שאומרת לי לקחת הכל בפרופוציה..זוהי הפרופוציה שלי.. מעבר לכך..מי פנויה באלנבי...אפשר גם ברחוב אחר...ובעיר אחרת.. שיהיה לכולם יום נפלא ניצוצות..

גברברת

New member
ניצוצות יקר, אני מסכימה איתך זה ללא

ספק מראה על זלזול. אני בשונה ממיס פריצי (שחוץ מזה שהיא פוסלת סידרתית , היא גם מאחרת סידרתית
) אחרי עשר דקות של המתנה הייתי עושה אחורה פנה ושבה לביתי. ולשאלתך מי פנויה באלנבי.. הגזמנו לא?
מילא בליינד דייט בשוק, אבל רוצה למצוא אותה קל"ב?? שיהיה בהצלחה יום נפלא

אדם 777

New member
אתה צודק אבל תנסה לדון אותה יציאה

ראשונה ולא נעים לאחר וחשבה עוד שתי דקות אני שם וודאי שלא אתקשר וכו`

Vdrums

New member
אתה ממש over reacting

טוב אז היא איחרה, טוב אז אין לה חוש זמן כלומר היא הניחה שעוד 3 דקות היא תהיה וזה לקח 20 דקות. אתה הרסת את הפגישה וחבל. זאת רק פגישה ראשונה מה אתה מתנשא ככה? לא מתאים לי לא תירוצים חוסר התחשבות, כאילו שעמדת בגשם. עם גישה כזאת אתה תישאר לבד. תהיה יותר קליל. טייק איט איזי.

2X2

New member
היי ניצוצות

ניצוצות יקר! כל הכבוד על הרעיון המקורי(בליינדייט בשוק)אהבתי! בקשר לאיחור: אם הבחורה מוצאת חן-בעינייך-תן לה צ'אנס...אפילו לא בדקת אם האיחור הוא דרך קבע אצלה, או חד-פעמי האם סיימת את ה"קשר" רק בגלל האיחור? אם-כן זה מעיד גם משהו אודותייך... אני מבינה שזה מעצבן, ועוד יותר כי באת בהרגשה שאתה משקיע יותר וזה בעצם תרם לעוצמת ה"התעצבנות" שלך. בכל-אופן שתהיה לך הצלחה בהמשך לילה טוב וחלומות נעימים

ערסlight

New member
מה שהיה...הוא שיהיה...

כל אחד והשריטה שלו. יש מצב שזו בחורה נפלאה...בדיוק כמו שכנראה אתה. אבל... אם היא לא עושה עניין מאיחור...ואתה פריק של דיוק זה לא אומר שמישהו פה צודק או לא...זה רק...שאתם לא מתאימים

למעלה