נפרדנו כך...

ציף שלי

New member
נפרדנו כך...../images/Emo7.gif

אני ו...האוטו שלי
אחרי 5 שנים טובות בהן היינו יחד מכרתי את הרכב שלי. קניתי אותו חדש מסוכנות רכב, כמה שעות עבודה עברו עליי כולל סופי שבוע כדי לחסוך כסף...?? האוטו היה מבחינתי סמל לעצמאות
ועכשיו אני תלויה ברכב של בעלי שעובד כל יום מ-9 עד 9 ואני קצת עצובה
אתמול כשהתלוננתי באזני אמא של בעלי היא אמרה לי: "טוב, לך לא יזיק ללכת ברגל קצת, את שמנה, זה רק יעזור לך..." האם זה יעזור לי גם כשאקח את הנכד שלה מהגן ברגל בגשם
סליחה על האורך אני פשוט לא מבינה את ההורים שלו לפעמים והם בטח לא מבינים אותי
מישהי מבינה אותי

sharonmx

New member
בטח שמבינה....

מי שלוקח לי ת'אוטו כאילו שלקח לי את הרגליים ואת הריאות! אין מצב, שום מצב, שבו אני אוותר על האוטו שלי.

מעיןבר

New member
סופר מבינה ../images/Emo24.gif

אמנם אצלינו הבעל מכר לפני שבוע את הרכב שלו, אבל אין ספק שזו תחושה קשה של אבדן עצמאות - כי שנינו מתפשרים ואין הרבה דברים שאני שונאת יותר מנסיעה באוטובוס (הסרחון, הצפיפות, האיטיות - שלא לדבר על הפחד מפצצות). מייחלת לרגע שאני אמצע עבודה סבירה ונוכל לקנות עוד גלגלים...

פשושולה

New member
ככה היא אמרה לך?? שאת שמנה??

בפנים?? אני בשלב זה הייתי מאבדת את הברקסים בכלל... לא משנה על מה דיברתם ולמה, איזו חוצפה זו להגיד לך שאת שמנה! רק מזה אני כבר מתפוצצת. אה, ודרך אגב, אכן אוטו מסמן עצמאות בשבילי, ובלי רכב אני מרגישה ממש מוגבלת. למה מכרת? יש דרך להשיג אחר?

ציף שלי

New member
אני כבר רגילה להערות חסרות הטקט...

בעלי הבטיח שבקרוב-קרוב נקנה רכב גדול יותר...

הדר לצ

New member
מסכנונת. גם נטולת רכב וגם עם

חמות "מלאת טאקט"... שולחת לך
ומבינה מאד. לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלי אוטו.

ה ו ב י ט

New member
אוף כמה מרגיז

גם אני בלי רכב ולא קל... תתעלמי מכל ההערות של "הנשמות הטובות"

תפי

New member
ציף ציף

אויי זה באמת עצוב למכור אוטו ובעיקר את הראשון, שמסמל כל כך הרבה ולהשאר נטולת אוטו. בקשר לחמותך הערה שלך מאוד מעליבה ופוגעת, פעם הבאה פשוט אל תשתפי אותה, כדי לא לשמוע עוד את פניני חוכמתה.

אנידס

New member
אני בהלם, איזו חירות החמות נטלה

לעצמה. מאחלת לך שתקני רכב טוב במהרה.

גלי29

New member
אנחנו גם מכרנו תרכב

לא מזמן וכן אני מוצאת את עצמי הולכת הרבה יותר ברגל/תחבורה ציבורית כי ככה זה כשמתחלקים עם רכב אחד אבל גם פוטרתי וגם הרכב כבר היה עושה כלכך הרבה בעיות שעכשיו שנפטרנו ממנו אנחנו יכולים לנשום קצת כלכלית אז כן לפעמים כשיש לי סידורים או ראיונות הרכב של בעלי אצלי ובפעמים האחרות שאני בבית עם המחשב הכביסה והספונגה הוא לוקח את הרכב ואני הולכת ברגל (קניתי אפילו טיולון קטן בשביל זה) עד הגן של מיתר (עשרים דק-חצי שעה הליכה) וחוזרת ברגל טו שלפחות יש את התירוץ "ספורט" להצדיק את זה....

meravido

New member
כשמתרגלים לרכב זה באמת קשה

כשהייתי בהריון ביותם האוטו שלי היה מקולקל והייתי צריכה ללכת ברגל עם הילדים לגן/בי"ס ומשם לעבודה (המזל שביה"ס והגן אחד מול השני והם בתחילת הרחוב בו אני גרה ואני עובדת בישוב). כל בוקר קיללתי את כל העולם מעצבים. העליה שיש לנו ברחוב עד הגן/בי"ס גרמה לי להזיע כמו סוס והייתי מגיעה לעבודה כאילו לא עשיתי מקלחת בבוקר ורצתי לריצת מרתון. ועכשיו צריך לעשות ביטוח לאוטו ואנחנו מושכים את זה קצת כדי שיהיה כסף לעשות אז אני לא יכולה לצאת מהישוב וזה מה זה מבאס. אפילו לסוע לעשות קניות של ירקות אני לא יכולה לעשות. ממש מעצבן ואין לי רשות לומר מילה. בקיצור - מבינה אותך ומשתתפת בצערך. אין דרך לקנות לך אוטו קטן וזול?

למעלה