נפרדנו מסתיו אלימלך

henry987

New member
נפרדנו מסתיו אלימלך

סתיו לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה. שחקן ענק וסמל בפועל ב"ש. לדעתי הוא היה מאוד חסר לקבוצה בעונה שעברה במשחקים החשובים לקראת העלייה לליגת העל. בושה וחרפה איך שהתנהגו אליו בשנים האחרונות כל קיץ בנוגע לחוזה שלו

HBSFC1

New member
פרידה הרישמית תיהיה בנובמבר...

פשוט בושה איזה השפלה זינו הביא על סתיו אלימלך. הקפטן הוותיק והמסור, חתם על חוזה ל-3 חודשים בשכר נמוך מאוד. שיא השפל אלי ז'ינו!

zuli4

New member
התייחסו מגעיל בעיקר לסתיו..

אבל לא רק אליו..עוד הרבה שחקנים הושפלו בגלל אלי ז'ינו "מנהל הקבוצות הגדול"..

דארקו

New member
כל שחקן ושחקן שעבר פה קיבל חרא יחס

ואני מתכוון לכל שחקן החל משחקן נוער ועד לשחקן זר! כל אחד שעזב את הקבוצה בתקופתו של ז'ינו ייצא בכעסים ועצבים, ואף פעם לא סיים את דרכו באווירה טובה. דוגמא טובה היא יוסי בניון או אליניב ברדה, שעד היום מתנהלים עימם מאבקים משפטים!!!!! זינו הבייתה הרסתתהההה אותנוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

zuli4

New member
אפשופו שחקני נוער..

ממש שכונה המ שהולך שם..

HBSFC1

New member
יותר משכונה הייתי אומר...

ילדים מתקבלים לקבוצות לפי קשרים ולפי הכרות עם מאמנים.. זו אחת הסיבות שעשרות ילדים מב"ש עוברים לקבוצות מהמרכז, בגלל כל הגועל נפש שמבצעים האפסים שבהנהלה ובמחלקה בראשותו של מימי חיון. למה אתם חושבים שטל חיון שוער שני בהפועל? בגלל היכולת שלו? לא. בגלל שמימי הוא אבא שלו. המצב במחלקת הנוער הוא אנוש ביותר.. רק החלפת הנהלה כוללת יכולה להביא לשיקום מחלקת הנוער שלנו שהולכת ונעלמת לה.

regbar1

New member
מסכים איתך

אין לי ספק שאתה צודק... מימי חיון ואלי ז'ינו עסקנים שאין להם בראש כדורגל. אני מקווה מאוד שהקבוצה תהיה טובה השנה ותעלה ליגה, אבל אין רוכשים לקבוצה והמצב רע. מחלקת הנוער נוראית, כל אנשי ההנהלה צריכים ללכת הביתה.

דארקו

New member
כל המערכת היא קולקציה של אפסים

וצריך להעיף אותם לנאסראללה שייקח אותם.. הפועל לא נראה לי תעשה משו השנה, הרכש הישראלי הוא לא משמעותי בכלל. יש דגש על קישור והגנה מאשר על התקפה שהיא צריכה להיות הכי חזקה.. בכל מקרה המועמדת העיקרית שלי היא עירוני קריית שמונההה שעשתה רכש מאסיבי ביותר השנה. אבל מה זה משנה אם נעלה ליגה, עם זינו אנחנו רק הולכים אחורה.

henry987

New member
לפי מה שהבנתי

דור דוידי שוער מצויין ויותר טוב מאשר טל חיון

דארקו

New member
שוער לא רע, אבל דוידי שמעת יותר טוב

ממנו ואפילו גם באימונים!!!

zuli4

New member
וגדלים בנוער שחקנים ..

וכשהם עוברים למרכז והופכים לסמלים אומרים הנה אלה גדלו בב"ש.. ממש כבוד..

למעלה