נפרדתי מחבר/ארוס וצריכה עזרה

Kirsten M

New member
נפרדתי מחבר/ארוס וצריכה עזרה

לפני חודש נפרדתי ממי שהיה החבר שלי במשך שנתיים וחצי. גרנו ביחד ועכשיו חזרתי לגור אצל ההורים. הוא היה האהבה של החיים שלי, והיינו אמורים להתחתן למרות שלא היה תאריך. לא חשבתי לרגע על מצב שאולי אי פעם נפרד. לא נערכתי בהתאם. את ההחלטה להפרד קיבלנו ביחד. היינו רבים כל הזמן, ולא יכולנו להישאר ביחד. עכשיו אני לא יכולה איתו ולא יכולה בלעדיו.
רב החברים שלנו היו זוגות, וגם החברות שלי הפכו להיות ידידות טובות שלו. עכשיו גם החברים והחברות שלי, לא נמצאים פה בשבילי. חשוב להבהיר שאני לא רוצה לחזור אליו. אבל איך אני מתחילה לשקם את החיים שלי?

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif אין כמו טיול לחו"ל כדי לנקות

את הראש!

magenta73

New member
לאט לאט...

החברות שלך הן עדיין דבר ראשון החברות שלך. דבר ראשון. אני בטוחה שברגע שתפני אליהן עם לב פתוח וצורך בחיזוקים וחיבוקים, הן יהיו שם בשבילך. ובכלל... לשקם? למה מה קרה? עברת תאונה? את נכה? לא... חיה את חייך. עושה את הדברים שתמיד רצית לעשות ולא היה לך זמן כי הקדשת לזוגיות... עושה דברים. עושה. נקודה. ומותק, זה יעבור. תאמיני לי.

Kirsten M

New member
עצות מועילות?

הוא היה כבר חלק ממני. הוא היה חצי ממני. אני כן מרגישה נכה, אחרי תאונה כשחצי מהגוף שלי לא מתפקד. אני לא יודעת אם זה בגלל הפרידה או צירוף מקרים אומלל אבל גם בעבודה/לימודים העניינים לא מתנהלים טוב. מי שחשבתי שהיו החברות הטובות שלי, נטשו אותי, ואני לא כ"כ קרובה למשפחה שלי, כך שלמעשה התנתקתי מכל עולמי. אם לאף אחד אין עצה טובה לחיים, אולי לפחות תמליצו לי איפה אפשר למצוא בחורים טובים בימינו? ואיך עושים את זה (כמעט שכחתי...).

הוא היה חצי וחלק מחייך אבל מה עם

החצי השני שלך .הוא היסטוריה !את צריכה להשלים עם זאת כנראה זה הגורל..כמוכן צריך צריך לעזור לגורל ולא לחכות לנסיך. וזה לצאת לבלות וליצור קשרים חדשים יביאו גם הכרויות חדשות וכן הזדמנויות להכיר בחורים "טובים" .יש הרבה מאוד בחורים טובים בימנו ברגע שאת תראי טוב פנימי וחיצוני אסטטית .עם הרבה אופטימיות קסם וחיוך הם יגלו אותך האמיני לי זה בדוק.

magenta73

New member
הוא היה חלק

משלם שיצרתם ביחד. הוא היה חצי משלם שיצרתם ביחד. שני אנשים שיוצרים משהו שלם חדש. את עדיין את. את לא חצי. הגיוני שהעיניינים בעבודה ובלימודים לא מסתדרים בגלל מצב הרוח הירוד שלך, בגלל הדיכאון. למה את חושבת שהן נטשו אותך? קצת קיצוני, לא? ומעבר לזה, שבחורים טובים נמצאים פה ושם, אבל הם לא שם, לדעתי, בשביל להוציא אותך מהמצב שאת נמצאת בו. את צריכה לצאת ממנו בזכות עצמך.

Kirsten M

New member
מקומות טובים?

מישהו מכיר מקומות טובים לפגוש בחורים טובים בת"א? איפה הם מתחבאים? אני לא מוצאת אותם!

magenta73

New member
תגידי לי...

את לא יודעת שתל אביב אוכלת בחורים טובים לארוחת בוקר? מעכלת אותם, שמה בתוכם כל מיני תבלינים ושאר רעלים ואז זורקת אותם לרחובות... ומשאירה לנו, בנות העיר, רק שאריות עם ריח של חומצה?... אכן מראות קשים

mrliran

New member
אני בשוק איזה פלשבק!!

לא יודע איך הגעתי לפה אבל אחרי שקראתי את מה שכתבת חזרתי אחורה בדיוק מלפני שנתיים.ובמקרה אני הגבר בצד הזה!! אז אני אתן לך את הצד הגברי של העניין.. קודם כל תמשיכי אלה תעסיקי את עצמך בעבודה,לימודים,תחביבים,תצאי תבלי ותעשי דברים שרציתי ולא עשית איתו.אני מתאר לעצמי שקשה לך עכשיו אך אני בטוח במאתיים אחוז שאת עוד תיצחקי אל זה. ואני הגיד לך עוד משהו היום אחרי שנתיים האקסית שלי נשואה ואפילו יש לה בדרך ילד. אז תעודדי..

למעלה