נפרדתי ממנו היום

אייל_18

New member
נפרדתי ממנו היום

ממש במפתיע הוא מתקשר, אחרי שבועיים. את זה שהייתי חולה הוא שכח. אירוע חשוב שקשור אליי הוא גם שכח. שוב, תשובות ילדותיות ולא חכמות במיוחד. ים של תירוצים. אז אמרתי לו שנמאס לי לראות אותו רק פה ושם, ושתמיד אני מרגיש שהטלפונים ממנו הם רק בשביל להראות שהנה, הוא מתקשר והכל רגיל. כשהוא הוא כבר בכלל טורח להתקשר. אמרתי לו שנמאס לי מזה, ושאני רוצה לדעת אם משהו בכל זה הולך להשתנות. אם הוא חושב שלא, אז אולי צריך "להגיד לא על הכל". הוא התחיל לתקוף אותי פתאום, והוא אמר לי להקשיב לו ולהקשיב לו טוב. כבר לא אהבתי את הטון. אז הוא אמר שהוא לא חייב לי כלום ולא חייב כלום לאף אחד, ושהוא מתייחס אליי בדיוק כמו לשאר החברים שלו, שאם יש לו זמן ויש לו חשק, אז הוא מתקשר אליהם. הוא תיאר את הקשרים שלו כ"לשאול מה נשמע, להפגש מדיי פעם"... עניתי לו שאני לא אחד מ"שאר החברים", ואני מצפה לפחות לקבל את המינימום ממנו. אבל אני כבר ידעתי הרבה זמן שזה לא ייקרה, ושגם בעצם אני לא רוצה. אז זהו, אמרתי לו שאני לא רוצה להמשיך בזה. אז מה הוא אמר? "סבבה". בהתחלה הייתי דיי... נסער מכל זה. נרגעתי בנתיים, ואני שמח שהיה לי את האומץ להפסיק את זה. אני קצת עצוב, כי בכל זאת הייתי איתו כמה חודשים טובים, אבל כבר הגעתי להחלטה הזאת לפני הרבה זמן. אין לי על מה להתאבל. אולי אני יכול רק להצטער בשביל עצמי, שהחבר הראשון שלי לא היה בנאדם שבאמת היה איכפת לו ממני או שהתעניין בי ברצינות או שלא היה מתוסבך! מעניין איך התקופה הקרובה תהייה... לא סטוצים.

white star

New member
מתשתתף בצערך../images/Emo140.gif

אבל תדע שעשית את הדבר הנכון בשבילך חוץ מזה הבחור הבא הוא ישר מעבר לפינה ;)

ELP

New member
וואוו ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ממש כל הכבוד על האומץ להפרד ממישהו אחרי קשר זה ממש לא קל, אבל לפי מה שקראתי זה באמת עדיף, לא מגיע לאחד כזה להיות בקשר איתך, זה נשמע שמגיע לך משהו הרבה הרבה יותר טוב, ואני מקווה שבאמת תמצא את החלק השני שלך שיגרום לך לשמחה
שלך עם אהבה ו

Liroy25

New member
אייקונים של סמיילי זה לא התחום שלי

אבל אין ספק שעשית את הדבר הנכון עבורך וזה מה שחשוב! אתה בהחלט צודק כשאתה אומר שאין על מה להתאבל, גם החבר הראשון שלי היה דביל והשאיר את חותמו בדרך זו או אחרת, יחד עם זאת היתה לנו תקופה קצרה שהכל באמת היה נפלא וזה מה שאני מעדיף לזכור ממנו. יהיה בסדר!

old crow

New member
../images/Emo49.gif

גבר עם חן וחוש הומור כפי שמצטייר מהודעתך "אוי ואבוי..." בשרשור "הכי סקסי..." ממש ממש לא מגיע ל
כמוהו.

.m

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל - כלכבוד על האומץ. אני מתארת לעצמי שזה לא היה קל, אבל אין לי ספק שזה היה הדבר הנכון. עכשיו תעבור עליך תקופה קצת לא נעימה, אבל היא תעבור ואתה תכיר אנשים חדשים, ובסופו של דבר גם חבר חדש, שיתנה אליך כמו שמגיע לך - עם המון חום ואהבה ואכפתיות, שישקיע בך ויתאמץ בשבילך, בדיוק כמו שאתה עושה.
mai

shirhayam

New member
הייייייי

אולי אני יכול רק להצטער בשביל עצמי, שהחבר הראשון שלי לא היה בנאדם שבאמת היה איכפת לו ממני או שהתעניין בי ברצינות או שלא היה מתוסבך! המילים האלו לא צריכות להיות.... אין לך על מה להצטער....להיפך - יש לך בגלל מה להיות חזק יותר, חסין יותר, מבין יותר, חכם יותר.... ככה זה בחיים לומדים ממה שעוברים....ואם חכמים מספיק מסיקים את המסקנות. עצם העובדה שלא הבלגת לו, ולא המשכת את מה שהוא רוצה זה אומר שאתה בחור חזק מעבר לכך, סטוצים זו דרך חיים...אם לא תאהב את זה - זה לא יהיה... אני לא אוהבת את זה - ולא עושה את זה(גם לא מאמינה בזה) אם תשאף לזוגיות חזקה - ותאמין בעצמך ויהיה לך בטחון אתה במהרה תמצא את הבחור שיהיה איתך... אני מאחלת לך המון הצלחה יקירי..עושה רושם שאתה בחור טוב ומקסים.. שלך

למעלה