ענבר שחר 20
New member
נפרדת ומודה-אמיר זה בשבילך יקירי ../images/Emo23.gif
שלום לכולם.מה שלומכם? מקווה שהכל בסדר....הרבה זמן לא כתבתי פה.אני כל הזמן נכנסת לקרוא ולהיתעדכן במה שקורה ומשתדלת להגיב על הדברים החשובים לי. ועכשיו אני נפרדת מכם לקצת... יום ראשון הקרוב אני מתאשפזת בבי"ח לקראת ניתוח מאוד גדול ומשמעותי. ניתוח שיכריע את המצב שלי.או שיגמור את המחלה או שלא...ולרגע הגדול הזה הגעתי בזכות הבנאדם הנדיר,המיוחד והמדהים-שהפורום הזה מוקדש לו
לפניי שנתיים,כשהייתי בתקופה מאוד לא טובה והרצון לחיות ולהציל את עצמי לא באמת העסיק אותי,אמיר בא עם הכוח רצון שלו,השיכנועים,העזרה,הנאומים,ההטפות ועם הלב הענק שלו ודאג שאני יחזור למסלול של מלחמה על החיים. והוא צדק.והיום אחרי שנתיים לא פשוטות,אני קרובה לניצחון
וזה פשוט בזכותו. אמיר,יקירי,פשוט תודה. בלי הרצון שלך,הקשרים,התמיכה,השיחות והפגישות,אני לא חושבת שהייתי מגיעה ליום הזה. הבאת אותי לבי"ח הכי טוב וכל מה שהתגלגל מאז זה סרט ועברת איתי לא מעט בשנתיים האלה.אני חושבת שאפילו אתה לא האמנת שנגיע לרגע שבו ניתוח אחד אמור לפתור הכל. הגענו לזה ואני מאושרת על כל הדרך שעברתי,בשביל הרגע הזה.שלא וויתרתי.על כל רגע שהמילים שלך שינו המון. פשוט החזרת אותי לחיים במלוא מובן המלה.אין דרך אחרת לתאר את זה. וכל מה שאני עכשיו יכולה לתת לך בחזרה זה את הניצחון הזה שהלוואי ויגיע השבוע אמן
מתנה ליומלדת שלך
נשמה שלי,אלפי תודות.מכולם! מהמשפחה שלי,אחי ואחותי אסירי תודה ופשוט לא באמת קולטים את כל מה שהיה.אמא שלי בכלל,המעריצה הכי מבוגרת שלך ואת זה אתה כבר יודע
החברות שלי שמשבחות אותך בלי הפסקה. ואני שמשתדלת להיות איתך איפה שאני יכולה. מאמינה שעכשיו דברים השתנו לטובה ואני אצליח יותר להגיע ולראות את כל ההצגות,ההופעות ואותך בכלל,במקומות הרבה יותר טובים ושמחים
זכיתי בך,בקשר המיוחד הזה,באח נוסף! מקווה שנשמור על זה ושנשאר ככה כמו שזה עכשיו
מיום ראשון אני במרחק כמה דקות ממך...בתקווה שזה יהיה הסוף הטוב של הסיפור הזה
ואתה לא צריך אישור ממני ,לבוא להיות,לעשות,להתקשר,תרגיש חופשי. אני שם בערך עם כל העולם.מוקפת לא מעט אנשים שיחזיקו לי את היד ברגע הזה. מאושרת שאתה חלק עצום ונכבד מהחיים שלי
תודה ענקית על הכל!!!! אוהבת,מעריכה ומתגעגעת הכי בעולם! נשיקות גדולות,ענבר אילת
שלום לכולם.מה שלומכם? מקווה שהכל בסדר....הרבה זמן לא כתבתי פה.אני כל הזמן נכנסת לקרוא ולהיתעדכן במה שקורה ומשתדלת להגיב על הדברים החשובים לי. ועכשיו אני נפרדת מכם לקצת... יום ראשון הקרוב אני מתאשפזת בבי"ח לקראת ניתוח מאוד גדול ומשמעותי. ניתוח שיכריע את המצב שלי.או שיגמור את המחלה או שלא...ולרגע הגדול הזה הגעתי בזכות הבנאדם הנדיר,המיוחד והמדהים-שהפורום הזה מוקדש לו