נפרדת לשלום מהפורום ומאחלת הצלחה לפעילות פה

נפרדת לשלום מהפורום ומאחלת הצלחה לפעילות פה

שלום רב, נראה לי שדרכינו נפרדות כי אני חשה אי נוחות רבה לנוכח ההתייחסות הקיימת פה לגישות שקצת חורגות מהקו הנוקשה של המנהלים. דרכי כבר מזמן איננה בגוף בלבד, אלא אני בהחלט מתייחסת לנושא האנרגטי של המטופלים שלי, מצבם האישי בכל הרמות הוא המכתיב את יכולותיהם וקשייהם. העובדה היא שלאורך השנים האלו, כל הזמן עבדתי עם רפואת תדרים ואף דיווחתי על כך בשני הפורומים. הומיאופטיה חוללה אצלנו שינויים מרשימים וכך גם טיפולים אנרגטיים נוספים. נראה לי שלעבוד בגוף הפיזי בלבד, מבלי להתייחס לתחומים המשמעותיים שלו, עושה עוול לילד. התחום הרגשי, ויכולת הילד להתגייס להצלתו, יחד עם " הכלים האישיותיים" של כל ילד, ליכולת שלו לבנות את עצמו, עצמיותו, בטחונו בעצמו ובסובבים אותו, הוא שמאפשר את ויכולותיו בכל הרמות, ויש תפקיד מאד משמעותי למצבו האנרגטי בכל הקשור ביכולת ההתפתחות שלו. לאמונה העצומה של ההורים ביכולות ההתגברות שלו על הקשיים יש משקל הרבה יותר גדול מאשר לכל תוסף מזון. העובדה היא שלמרות הסקפטיות הרבה שהיתה פה כל הזמן, ולמרות הרצון העז של המנהלים להשליט את דעתם ודעתם בלבד- הפורום הלך והידלדל ואיבד מומנטום מיום ליום. חסרה פה האמונה וחסרה פה ההתייחסות הכוללנית. הדיונים הכי ארוכים פה, הם האם לקחת מוצר שיעקב מוכר או לרכוש ממישהו אחר. לטעמי זה דל ותפל וחסר עניין. ניסיתי לשווא לכתוב פה על תחומים שנראו לי חשובים, אולם חוסר העניין וחוסר ההדדיות עייף אותי. עם כל הכבוד לנושא התזונתי, שלרגע אינני מתכוונת להתעלם ממנו, יש חשיבות להרבה תחומים נוספים שהם חיוניים לא פחות. אני כבר נמצאת בדרך שונה וחדשה ונראה לי שהגישה המיושנת המיוצגת פה, עושה עוול למטפלים ובמיוחד לילדים. אמשיך בשמחה להדריך משפחות לילדים עם צרכים מיוחדים ואשים דגש על התחומים השונים המשמעותיים לדעתי אצל הילדים. אני מאחלת הצלחה לכל ההורים ובמיוחד לילדים. מי שירצה ידע היכן למצוא אותי. בברכה, תלמה.

khisha

New member
הא. ואני חזרתי כדי לנסות להרים משהוא.

עצוב. מאוד עצוב ששחקנים החזקים הולכים ונשאר ואקום שאינו מתמלא. אני בהחלט חושב שמשהוא הפסיק לעבוד. רשמתי כמה סיבות ומחקתי. אבל זה בהחלט כבר מזמן לא הפורום שהמליצו לי להציץ בו לפני פחות משנה. אני לא האמנתי שיש בארץ אנשים שהנושא קרוב לליבם. להפתעתי גיליתי שיש וגם יש. אני לא בטוח שזו התמונה שתצטייר בעיני מי שמגיע היום. גם אני ניהלתי אתר באינטרנת שמסרתי כי קבלנו אבחנה. ואני מכיר התסיסה כאשר מישהוא בולט קם והולך. אני אף פעם לא קראתי להם לחזור.אבל ההבדל שאתר שלי פעל בתחום ובשפה הרבה יותר נפוצים. אני לא חושב שכך הדבר כאן. פחות מדי אנשים ויותר מדי אגו הם מתכון לאסון. בהיעדר דיון מעמיק הפורום מעבד מלגיטימיות שלו. לדעתי אנחנו כולנו צריכים לשים את האגו ואת האינטרסים האשיים בצד ולנסות להתאחד סביב מחנה משוטף שיש לכולנו - הילדים שלנו. ולא נורא אם תלמה תפסיק לבקר את ויטמין E של קלייר ויעקוב ימליץ על תוסף מבלי שינקוב בשם מוצר ספציפי. שום דבר לא יקרה עם רז יאפשר דיון על מבחני וגה כאלטרנטיבה לוסטרן BLOT שאמינותו מוטלת בספק גם כן. אני מצידי מבטיח לשלוט על עצמי ולהשטלת על כעס ועצלנות של אנשים ששואלים שאלות, למרות שהרצת חיפוש קטן הייתה נותנת את כל התשובות לשאלות שנשאלות כאן בפעם המיליון.

omer100b

New member
מה קורה פה, קודם צחי ועכשו תלמה????

רז אולי זה הזמן לשנות את המדיניות אם זה מה שקורה מה עם הורים המאובחנים החדשים? עד לאן אנו באים? דרוש כאן שינוי. ועכשו.

JacobSk

New member
חבל שזה קורה

אבל אני חושב שזה תהליך טבי.ברגע שמסגרת מתחילה להיות לא כ"כ מאטימה עז אחד מהפיתרונות לארגן משהו משלו בלבד. רק שאותו בן אדם רוצה בלי צורך להוכיח משהו למישהו.זה מה שבחר צחי וזה משבחרה עכשיו תלמה.אני מניעך שבעתיד הקרוב אנו נירה עוד קמונה חדשה אחד.אבל מה שמעניין שגם צחי וגם תלמה בחרו בי כמטרה לעקיצות במסרים פרדה שלהם כנירה פעילות שלי כאן נתן תרוץ לא רע להסביר לפחות סיבה אחת לעזיבה שלהם

תלמה אני מאוד מאוד עצובה

על לכתך. כל מי שעזב את הפורום מאוד חסר לי ובוודאי שאת תחסרי מאוד מבחינה מקצועית ואישית. ממש קשה לי לדמיין שלא תהיי כאן!... אני מאוד מקווה שתחזרי, אנא השאירי את הדלת פתוחה לאפשרות הזאת. הייתי מאוד רוצה שאנשים יוכלו להיות חלק גם מדברים שהם אינם במאת האחוזים מתאימים ומושלמים בעיניהם - אלב כנראה שזה לא אפשרי. בהמשך לדבריו האישיים של KHISHA אני יכולה להגיד על עצמי שאשאר תמיד בשני הפורומים, לא אעזוב אותם גם אם יפגעו בי אישית וכשהם משנים קצת או הרבה את סגנון התנהלותם אני משנה את הדרך שבה אני משתתפת כך שתתאים לי - עזיבה היא לא אופציה. התרומה שלך לפורום תלמה אינה ניתנת לתיאור ואני מאוד מקווה שהיא תימשך. ענת.

טל 0 0 0

New member
חבל ועצוב לי לקרוא את זה.

הייתי מאוד רוצה ושמחה אם היית נשארת וממשיכה לתרום לנו כל כך הרבה. מבחינתי הידע שלך הוא מכרה זהב ופעמים רבות אני מדפדפת אחרוה לקרוא שוב את הודעותייך וללמוד עוד משהו מהן. מקווה שתחזרי בך. טל

גם אני מרגישה ככה

את בעלת ידע רב והודעותייך תרמו לי באופן אישי רבות. תודה על התשובות לאורך הדרך.

שריתה 2 1

New member
חבל מאד שאת הולכת. הידע שלך היה מדהים, ולמדתי

ממך רבות. מקווה שתחזרי.

תודה רבה על הפירגון ../images/Emo140.gif ולהתראות, תלמה.

תודה על המילים החמות ועל הפירגון, אני מאחלת הצלחה בתחום הביו רפואי ומקווה להסתכל ולעזור לאנשים נוספים להסתכל על כך בצורה כוללנית יותר. הערה ליעקב. לא ניסיתי להתנגח בך דווקא
אלא לציין שאין מספיק שרשורים פעילים פה, על נושאים החשובים לכולנו. היו לי מספיק פעמים שכתבתי הודעות ארוכות ומפורטות, עם מידע וקישורים ולא זכיתי לשום תגובה. זה מרפה ידיים ולא נותן מוטיבציה להמשיך. מאד יתכן שכך חש גם הביוכימאי, אך אינני רוצה לכתוב בשמו. אני בהחלט חושבת שהפורום פה היה יכול להתרומם הרבה יותר ולהוביל תהליך קדימה. תהליך של מודעות והסתכלות על הפן הפיזיולוגי- מטבולי הכל כך חשוב בילדינו. חבל שזה לא קרה. זה פספוס גדול לצערי. מאחלת ימים טובים של התקדמות והצלחה בכל המאמצים שאנחנו ההורים עושים למען קידום ילדינו. שולחת לכולם ברכת הצלחה והרבה אור ואהבה, מכל הלב. תלמה.

vered73

New member
ואני (שמכירה אותך גם לא כאן), לא מבינה עד

עכשיו איך הדברים סותרים זה את זה? אם הפורום מתיחס לפן מסוים שהוא דאן, הרי זה לא סותר עבודה אנרגטית או כל צורת טיפול אחרת במקביל. כך שגם אם את תומכת ב"תקיפת הבעיה" מכמה אספקטים, מדוע לא להשאר? הרי לא תמצאי מקום שמאגד את שלל הטיפולים (ע"ע פורומך הmother ship שנותר הזוי וגם מפוצל, שגם שם אי אפשר להביא כל גישה, דווקא בגלל העליהום של החברים בפורום עצמם!). אבל במקביל תלמה יקירתי, הן מהי חברות טובה אם לא זו המכילה את בחירותיהם של החברים (כל עוד את לא נעלמת לנו בכלל מהקהילה, את שומעת?!?!?!?!!? אחרת יהיה לך ענין עם ג'ינג'ית [אמיתית, לא צבועה] זועמת!) ועל כן אני מאחלת לך שתהיי תמיד שלמה עם בחירותיך, אף אם אנחנו לא שותפים להן תמיד. ו-* קטנה אחת - אף אני תמהה כיצד הודעה על טיפול בצמחים ננזפה כאן, ואילו הודעה על "לכו תפתחו כרטיס בפייסבוק" לא ננזפה ואף הוקפצה. אבל מנגד, חברים בפורום יכולים להמליץ, אבל מישהו חייב לקבל את ההחלטה מה לגיטימי ומה לא. וחשוב שגם אנחנו כחברים נקבל את שיקולי המנהלים בהבנה. כמו שנאמר, תלמה, עלי והצליחי

למעלה