נפרדת מכם בצער וביגון ררבב

נפרדת מכם בצער וביגון ררבב

דיברתתי עכשיוו עם מיתר באיסי כדי לשאול אותה עם היה מפגש ואיך היה היא אמרה שלא היה אז אמרתי לה שאני ימשיך לפעול עם המידע הזה ואז היא ישרר יצאהה עליי ב"את לא מארגנת כלום את הורסת את הפורום את מקללת " ואני אף פעם לא קיללתי פה אף אחד ולא הרסתי פה כלוםםם וזה היה מאוד מעליבב היא אפילו לא ידעה מה רציתי לעשותת רציתי בכלל לדבר עם יפית על משהו שיהיה מגניב למפגש משהו נחממדד שראיתי בפורוום אחרר ושבטטח כולם יבואוו מניסיוןן אבל היא ישרר באהה עליי בהאאשמוותת מייתתר שתדעיי שגםם אניי בןן אדםם וגםם לי יש רגשותת ואחרי כול הדבריים שאמרתתת לליי לא באא לי לעשותת לכם שוםם דבררר זהה לא סתם משוו או משוו שאי אפשר ביכלל לעשות זה משהוו קלל ונחמדד שאני יודעת מניסיוןן שכמעט כולם יבואו אבל עזבוווו הייהה לי דיי נחמדד פפה אני רוצה להיפרד יפפהה אז על תרדו עליי בתגובותת בבקקששה

Meytar 888

New member
את כזאת צומי!! מה את כותבת את הדברים האלו

כאילו את לא יודעת שאני אקרא אטת זה. מצטערת,יגידו שאני מגעילה אבל מי שמכיר אותי מכיר אותי. את מעצבנתתתתת
ביי.

זה באמת קצת צומי S:

אני לא לרעתך ואני בכלל לא מכירה אותך.. אבל אם יש לך בעייה עם אחת הבנות תיפתרי את זה איתה.. וחוץ מזה [שזה ממש עצבן] אף אחד לא אמר לך להפעיל את הפורום ולארגן את המפגש!! אף אחד לא מצווה אלייך להיות בפורום! את לא חייבת לעזוב בגלל משהו שהיה ב-י-נ-ך ובין אחת ה-ב-נ-ו-ת- בלבד! אולי מיתר אמרה לך משהו שנעלבת אבל אני בטוחה שהיא לא אמרה לך לעזוב!! אבל זאת זכותך.. אז ביי..

nofarosh11

New member
תעשי מה שאת רוצה, אבל הצומי שבעניין זה

שהוצאת את מיתר ממש ממש מגעילה, וממה שהכרתי אותה, היא ממש לא כזאת.. וזה שרבץ עם אחת הבנות בפורום אני חושבת שזה לא מצריך שתעזבי אותו, אל איך שאת רוצה.. בהצלחה בהמשך(
), ביי.

כמה דברים,

בתור אחד שבא מבחוץ זה נראה ככה: כאילו עשית זאת בשביל צומי ובאמת אני לא בא בהאשמות כי אני לא מכיר אותך ולא יודע מה היה בדיוק אבל אני לא מאמין שמיתר באה כדי להציק לך או משהו כזה בסה"כ וזה ממש לא יפה לצאת נגד מישהו על גבי הפורום

מאמי, את לא חייבת לשתף אותנו בהכל../images/Emo70.gif

את חשבת שפה מיתר תצא המגעילה אבל את יצאת פה..
תפתרי את הכל עם מיתר ולא איתנו.. אנחנו יודעות מי זו מיתר
אבל לאחרים שבאים לפורום אין מושג
אז את חייבת למיתר התנצלות ענקית על כל מה שעשית לה.. ביי

שירה 94

New member
יאללה בנות, היא ביקשה לא לרדת..

היא גם ככה לא תקרא את זה, אז עזבו. מה הקטע? שאני קראתי את זה, זה לא היה נראה לי לצומי, זה היה נראה לי שהיא באמת נפגעה. אני לא בעדה, ואני גם לא בעד מיתר. אני רק אומרת שהיא ביקשה לא לרדת אז פשוט אל תגיבו ותנו לזה לעבור לעמודים אחרים.

אניי ככןן קוראת את זהה-----------כנסו כתבתי ע

קראתי את כול ההודעות וזה תגובותת מעצבנותת בכול זאת תודדה רבהה שאת מגנהה עליי את ממש נחמדהה ועוד דבר החלטתי להישאר ביגלל שאני לא פה בגלל האנשים שיש פה אני פה בגלל נושאא של הפורוםםם ואני אוהבתת מאודד את הנושאא אז טאניי ישאאר כדי לקראו עדכונים ולהגיד על כול מיני דברים שתגידו על רןן ולא כדיי להיות חברה שלכם והייתי מאוד רוצה כן להיות חברה שלכם אבל אתםם לא רוצותת אבל אני יהיה חברה של שירהה כי היא ממש נחמדה למרותת שבכלל לא ראיתי אותה פה אף פם מאז שאני פהה זהו זה מה שהיה לי להגידד עכשיוו

../images/Emo4.gif

מבחינתי תשארי לא ממש אכפת לי...
ואת לא אמורה להגיד את ההודעה שכתבת לכולם! את יכולה לחשוב מה שאת רוצה! אני לא יודעת מה קרה בינך לבית מיתר אבל תעשי מה שבא לך.... ותחשבי מה זה להיות בפורום בלי חברות זה לא נעים... אז תחשבי על זה עוד פעם.. אולי אם תהיי יותר נחמדה לאנשים הם יתחברו איתך! וההודעה שלך באמת הייתה צומי! יותר מידי צומי!

gal255

New member
את מוזמנת להישאר.

רק תשתדלי לא להציף, ולנסות להשתלב
תהני.

למעלה