נפרד מפאלם בכאב, אבל התחליף מצויין

• פותח הנושא y_g
  • פורסם בתאריך

y_g

New member
נפרד מפאלם בכאב, אבל התחליף מצויין

זהו, פאלם לא עמדו בציפיות, לא עמדו במבחן התוצאה ובכלל נראה שהם החליטו לסגור את החנות על מערכת ההפעלה הטובה ביותר שידעו מחשבי כף היד לפני שנתיים-שלוש. מאז שאפילו פאלם החליטו שמכשיר הדגל שלהם יריץ WM, ואמנם עושה זאת טוב אך הוא לא יפה, לא מוצלח במיוחד מבחינת המפרט ובוודאות אינו מעלה את הרף אל מול התחרות מכל החברות האחרות שבניגוד לפאלם לא ישבו בחיבוק ידיים 3 שנים. החלטתי לנטוש פעמיים. 1. מערכת ההפעלה פאלם לטובת WM5. 2. החומרה - TRINITY. אני בחו"ל, בחופש. ארוך (לא ממש חופש אבל לא חשוב, כיף). יש לי הרבה זמן לשרוף בגלל מזג האוויר הגרוע כאן בוושינגטון. אין כמו זמן מת כדי ללמוד מערכת חדשה. עד כה אני מופתע לטובה מ WM5. נכון, יותר איטית, יותר מסורבלת אבל ממש ממש לא רעה. המכשיר ללא השוואה כלל למה שפאלם מציעים, למי שבחו"ל, רק SKYPE ע"ג המכשיר (ש WIFI מובנה בו) שווה את הקנייה, ואז יש גם: 1. סוללה חזקה 2. BT 3. GPS מובנה, באיכות מצויינת. התקנתי תוכנות ניווט מהרשת (חינמיות) ואני פשוט מלא התפעלות. בקיצור, עד כה אני מרוצה, ולא רואה איך פאלם מתאוששים הפעם, ולהגיד את האמת כבר לא ממש אכפת לי...כמו שאומרים באנגלית You snooze - you lose . ופאלם נכנסו ל Hynernation. יריב

boren

New member
מעניין. אפשר לשאול מה שם הדגם?

אני מתלבט לגבי שדרוג מכשיר (מ-T|E), ודי חשובים לי פיצ'רים גמו GPS ו-WiFi.

למעלה