נפרם

orlyshka1

New member
נפרם

כל כך לא מורשם, אבל כל כך מלא ביראת כבוד כזה קדוש, אבל כל כך זונה כל כך מלא מודעות עצמית, כל כך מלא בחרא כל כך לא החלטי, כל כך נחוש אני מהרהר, חושב על חשיבה זה יתר על המידה, פשוט נשיג עוד משקה צפה בי נפרם הם מוכרים סכיני גילוח ומראות ברחוב אני מתפלל שכשאני אגיע למטה, את תישני אם אי פעם אני אפגע בך, הנקמה שלך תהיה כל כך מתוקה כי אני חלאה, ואני הבן שלך אני נפרם אני נפרם כל כך רוק אנד רול, כל כך חליפת חבר כל כך מכוער לעזאזל, כל כך ארור חמוד כל כך מאומן היטב, כל כך חייתי כל כך צריך את האהבה שלכם, אז לכו תזדיינו כולכם אני לא מפחד למות, אני פשוט לא רוצה אם אני אפסיק לשקר, אני רק אאכזב אותך נפרם הם מוכרים סכיני גילוח ומראות ברחוב נפרם אני מתפלל שכשאני אגיע למטה, את תישני נפרם אם אי פעם אני אפגע בך, הנקמה שלך תהיה כל כך מתוקה כי אני חלאה, ואני הבן שלך אני נפרם אז תכתוב עוד בלדה, תערבב אותה ביום רביעי תמכור אותה ביום חמישי תקנה יאכטה בשבת זה שיר אהבה, שיר אהבה תן עוד ראיון, תשיר חבורה של שקרים ספר על סלבריטאים, שאני מתעב וגם שירי אהבה לשיר, אנחנו שרים שירי אהבה כל כך כנים כל כך כנים נפרם הם מוכרים סכיני גילוח ומראות ברחוב נפרם אני מתפלל שכשאני אגיע למטה, את תישני נפרם הצעירה מעמידה פנים שאתה בעננים מעל הים אני נפרם אני חלאה אהבי את הבן שלך את חייבת לאהוב את הבן שלך נפרם את חייב לאהוב את בנך נפרם אהבי את הבן שלך אני חלאה אני חלאה אני חלאה אני חלאה אני חלאה אני חלאה ___________- לא, זה לא השיר החדש של אביב גפן.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול../images/Emo70.gif

את לא יודעת מה התחלת עכשיו
הגבר הנאה ביותר בעולם: שלום. התגעגעתם אליי? אני יודע שקשה לעמוד בפניי
אתם כולכם יכולים לבוא לעזור לי לבחור את sweetcorn של זה. קשה להיות צנוע כאשר אתה מזיין כל כך גדול (ופה היה שווה להשאיר את התרגום של גוגל
) האם אי פעם פגשת גבר יותר סקסי- חזיר שוביניסטי אני הולך לחלוב את זה עד שזה יהפוך לגבינה תגידו לבובות לכם מה- OAP שיבואו לקחת חתיכה ממני
(מי תסתפק רק בחתיכה??) אם תפילו אותי, אני אתפרק לכם אם אינך רואה אותי אני לא קיים היה נחמד לפגוש אותך עכשיו תני לי ללכת לשטוף את הידיים שלי כי כרגע פגשת את הגבר הנאה ביותר בעולם הגבר הנאה ביותר בעולם
אתם כולכם יודעים מי אני אני עדיין הנער השכן האם זה אתה הלורד ליצ'פילד ורוג'ר מור אז עליתי בעולם או שזה העולם שירד עליי? אני זה שהכניס את ה"בריט" ב סלבריטי תכנעו כבר ותאהבו את זה מה טעם לשנוא אותי?? אתה לא יכול להתווכח עם הפופולריות
טוב אתה יכול אבל אתה תטעה אם תפילו אותי אני אתפרק לכם אם את לא צריכה אותי אני לא קיים אתם הצבעתם עבורי עכשיו תצביעו ותרימו ידיים הנה לפניכם עומד... את יכולה להצחיק אותי ולחתום לך אפילו שזה לא בשבילי תהפכו חיוך, תנענעו משהו, תנו שם לבושה ואז אני יוצא מכאן זה לא מאוד מסובך אני פשוט צעיר ומוערך מדי בבקשה אל תפילו אותי, אני אתפרק לכם אם אינך רואה אותי אני לא קיים היה נחמד לפגוש אותך עכשיו תני לי ללכת לשטוף את הידיים שלי כי כרגע פגשת את הגבר הנאה ביותר בעולם הנה לפניכם עומד בבקשה אל תפילו אותי, אני אתפרק לכם אם אינך רואה אותי אני לא קיים היה נחמד לפגוש אותך עכשיו תני לי ללכת לשטוף את הידיים שלי כי כרגע פגשת את הגבר הנאה ביותר בעולם הגבר הנאה ביותר בעולם הגבר הנאה ביותר בעולם הגבר הנאה ביותר בעולם ולמי שחלילה וחסה שכח את השיר
http://www.youtube.com/watch?v=gLSap8Qv3gY

"עלית"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחד האהובים עליי../images/Emo99.gif

אוי זה נראה שהפסיק היום לנצח כל הלבבות הבודדים בלונדון תפסו מטוס וטסו משם וכל הנשים הטובות ביותר נשואות כל הגברים היפים הם הומואים אתה מרגיש מקופח כן האם אתה מפקפק בגודל שלך? האם יש גידול בהומור שלך? האם יש שקיות מתחת לעיניים שלך? האם אתה משאיר גומות איפה אתה יושב, האם אתה מקבל קצת? האם אתה שורד? אתה חייב לשרוד כאשר אין אהבה בעיר המאה החדשה ממשיכה לדכא אתכם כל המקומות שהייתם בהם מנסים למצוא אהבה עילאית אהבה עילאית אה, מה אתה באמת מחפש? עוד שותף לחיים שלך להתעלל בו, ולהעריץ? האם זה כל הפוצי מוצי? אתה צריך קצת גס? (באשמת הגוגל טרנסלייט
) תרד על הברכיים כן לדחות את שירי האהבה שאתה שומע כי אתה לא יכול למנוע את הרגש זה מהדהד לך באוזן אומרים שהאהבה תפסיק את הכאב אומרים שהאהבה תהרוג את הפחד האם אתה מאמין? אתה חייב להאמין? כאשר אין אהבה בעיר זו המאה החדשה ממשיכה לדכא אתכם כל המקומות שהייתם בהם מנסים למצוא אהבה עילאית אהבה עילאית אני מרגל עם העין הקטנה שלי
משהו מתחיל עם אה יש לי את הגב למעלה ועכשיו היא צורחת אז אני צריך להפוך את המסלול לשבת בחיבוק ידיים ולראות התמלוגים מחסנית (תאשימו את הגוגל טרנסלייט
) אני מכיר את הבחורה הזאת היא אוהבת להחליף קבוצות *מרימה גבה* ואני מכור, אבל אני חי על אהבה עליונה כאשר אין אהבה בעיר זו המאה החדשה ממשיכה לדכא אתכם כל המקומות שהייתם בהם מנסים למצוא אהבה עילאית אהבה עילאית בואו לחיות אהבה עילאית אל תתנו לזה לדכא אתכם כולם חיים בשביל אהבה

Hadar07

New member
חחח גדול../images/Emo6.gif

כמו שאומרים ביאליק מתהפך בקברו
טוב באמת שאני לא מתרגמת את כל השירים שאני אוהבת לעברית.

למעלה