נפש אוריינטלית אם את אומרת שלטרור אין דת

אני יכול לענות??

אני אענה בכל זאת לטרור אין דת ולא עדה אבל יש שעושים אותה ממניע דתי פצצה שמתפוצצת לא יודעת אם אלה שלידה הם מוסלמים, נוצרים או יהודים גם הטילים של נסראללה שנפלו על בתים של ערבים בחיפה נסראללה כיוון אומנם ליהודים אבל הטיל שמשוגר ייפול והוא לא יודע לאן הוא ייפול בבית של ערבי או בבית של יהודי אני מקווה שעניתי טוב

מי שעושה את זם בשם דת

1. אדם לא שפוי ולא מבין בדת באף דת מותר להרוג 2. מותר להרוג אבל למען אדמה או משו אבל עדיין אסור להתאבד ולהתפוצץ זה להתאבד (הרוב זה אנשים שמפוצצים את עצמם פיגועי ירי הם מחוץ לאופנה) 3. עדיין מכוונים לאוכלוסיה מסויימת אבל לא רק האוכלוסייה המסויימת נפגעת 4. להביא את זה בקיצר אם בדת הנכונה זה אסור אז זה לא בשם הדת למרות שהוא קורא אללהו אקבר בזמן שאנשי הדת שהולכים לפי הדת הנכונה יודעים שהוא הולך לגיהנום אני פלסטיני שחיי במדינת ישראל ומקבל את מדינת ישראל כמדינתי ובינתיים אין לי ארץ אחרת אני מאמין במדינה שוויונית מדינת כל אזרחיה אבל לא בדרך הזאת מגיעים למדינה שוויונית לא דרך פיצוצים ולא דרך התפרעויות ולא דרך הפגנות אפילו הדרך צריכה להיות דמוקרטית ואם העם בוחר במפלגות ציוניות אז שתהיה זאת מדינת הציונים ואם העם בוחר ממשלות ערביות אז שתהיה זאת מדינת הערבים אבל אם העם בוחר את המפלגות בשוויון בכנסת אז זאת תהיה מדינה שוויונית אנחנו חיים עכשיו במדינת הציונים ואנחנו צריכים לקבל את זה ולקבל ממש טרוריסטים מכל סוג שהוא צריך מכל דת שהוא צריך לזרוק עמוק בצוך צינוק לעד או אפילו להרוג בוא נגיד שיש שמה אנשים שמקבלים אם אדם מבוגר נרצח או נהרג (לא אני כמובן) אבל תאר לך אם במקום ההתפוצצות היו תינוקות אני רוצה לראות אדם שמקבל את זה כמו שהפליסטינים בוכים על זה שהורגים אותם בהמונים הם צריכים לדעת שגם הם הורגים בהמונים וכמו שהציונות קוראת לפליסטינים להפסיק את הפיצוצים שלהם ואת זריקת הטילים גם ישראל צריכה להפסיק בוא נגיד שככה יש סיכוי (אולי קטן אבל עדיין יש) שנחיה בשוויון לטרור עצמו אין דת כי להגיד שלטרור יש דת זאת אומרת שרק דת אחת משתמשת בטרור אבל כל אדם יכול לאמץ את הטרור בגלל זה לטרור אין דת יותר נכון יש להגיד יש מניע דתי לטרור שקורה

גידעון1

New member
לכל דת יש חכמי דת שמעצבים את הדת

חסן נסראללה למשל מוגדר כאיש דת מובהק והוא מתוקף היותו איש דת נותן בשם הדת אור ירוק לבצע מות קדושים "על מנת להקל על תפיסה זו המקדשת מוות, החיזבאללה מדגיש את החיים לאחר המוות ולפי האידיאולוגיה של הארגון המגובה בפרשנות קוראנית, מות קדושים, מוות בשירות האל, אינו אלא קיצור דרך לגן העדן. כל מה שנדרש מאדם לשם כך הנו להאץ את סיכוייו למות על ידי יציאה לג''יהאד צבאי או פוליטי כנגד האויב התורן ישראל. מות קדושים הפך עם הזמן מאמצעי לשם מטרה למטרה בפני עצמה ולערך כמעט עליון באידיאולוגיה של הארגון". נסראללה כמובן הוא רק דוגמא קטנה לכל חכמי הדת המטיפים לג'יאהד לא רק נגד ישראל אלא לג'יהאד עולמי. לא מדובר בקבוצה קטנה אלא מדובר במגיפת טרור ענקית שפועלת בשם הדת המוסלמית. גבררר אני לא יודע למה התחלת לתת את עצמך כדוגמא כי ממש לרגע לא חשבתי שאתה בעד חכמי הדת האלה ששולחים מחבלים לפיגועים. אתה יודע מה.. אפשר לקרא לזה טרור מוסלמי קיצוני אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב כי ממש אין לי כוונה להכליל את כל המוסלמים אבל אני כן מכליל את כל הטרור שמבוסס על פרשות איסלמית רחבת היקף על מות קדושים.

חחחח

טוב את הרגע הזה עדיף לשכוח אני נגד חכמי הדת בכל מה שהם עושים לא רק הטרור שלהם הטרור שלהם זה דבר שעצבן אותי

זה בדיוק אותו גילגול עיינים שאני מתכוון אליו

- הטרוריסטים שעושים ג'יהאד הם שפויים ביותר, המעשה מטורף אבל הם יודעים מעולה ובבהירות רבה ומנומקת היטב (מבחינתם) מה הם עושים ולמה הם עושים את מה שעושים, מי שפותר אותם כ"לא שפויים" בורח מלהתמודד עם התופעה/מעשה. - יש המון פאטות ע"י המון אנשי דת מוסלמים שמתירים התאבדות, לעומת זאת יש מעט מאד פאטוות נגדיות, יש הרבה מאד שקט של ה"רוב הדומם" (מושג שאני מתעב), המתונים כביכול, מקסימום יש גינוי ועם גינויים אין הרבה מה לעשות. - הם מכוונים לאוכלוסיה מסויימת וזה שאחרים נפגעים זה קורבן שהם יכולים לחיות (או למות) איתו. - מי אמר שזה אסור בשם הדת? אתה איש דת? כמה אנשים יש מאחוריך? כמה השפעה יש לך וכמה השפעה נגיד יש לאימאם הראשי של לונדון או השייח העיוור, מה, הם לא מוסלמים? הם מוסלמים בעוד איך ונראה אותך אומר להם שלא. אין לטרור האיסלמי דת משל עצמו אך הוא צומח מתוך דת מסויימת, פועל מתוך חברה מסויימת, מציאות מסויימת, אווירה ציבורית מסויימת, נורמות דתיות ותרבותיות מסויימות, טרור לא פועל בוואקום, הוא חייב תמיכה, הוא חייב סימוכין דתי ויש לו, ולא משנה כמה קטן האחוז הממשי של התומכים ולדעתי הוא לא קטן כפי שאתה היית רוצה, הוא חזק בהרבה מול השקט וגיגול העיניים של המתונים. עובדה שבמקום שהקיצונים יהיו נרדפים ובסכנת מוות, המתונים שמדברים נגד המקובל כמו וופה סולטן הם אלה שבסכנת מוות.

ינשוף4

New member
אתה משווה?

להתפוצץ על אזרחים, ולהפגע בקרב הגנה (ובמקרה זה- בתוך הבית) זה אותו דבר?

גידעון1

New member
נו באמת מוחמד איזו היתממות

אף יהודי לא פירש את המשפט הזה כאקט התאבדות נגד האויב. על פי היהדות אסור להתאבד ואף חכם דת יהודי מעולם לא אישר "מות קדושים". מות קדושים=התאבדות קיבל אישור אך ורק אצל חכמי הדת המוסלמים

הבדל מוחלט ומהותי של שמים וארץ, זה ההבדל

אתה משווה להלחמה על המדינה עד מוות, לא ע"י מחבל מתאבד אלא ע|י חיילי האויב למחבל מתאבד שמעדיף לרצוח כמה שיותר אזרחים חפים משפע על חייו שלו?, מישהו שמקדש את המוות? תופעת קידוש הרצח והמוות קיימת רק אצל הטרור האיסלמי, המורדים הטאמילים בסרי לנקה ובמלחמת העולם השניה ביפן (מאז כבר לא). אי אפשר להגיד כאן "אבל גם אתם....", לא, לא ושוב פעם לא, אנחנו לא בעיניין, אין שום דבר דומה לזה ביהדות, גם הדמגוגים שרצו לנכס את זה ליהודים דרך "תמות נפשי עם פלשתינים" של שמשון הוא לא יותר מדמגוגים שקרנים ועלובים.

גידעון1

New member
אפילו במקרה של שמשון זה לא תקף

שמשון ידע שממילא הוא עומד למות אז הוא החליט שאם ממילא יהרגו אותו אז עדיף שהוא כבר יקח כמה שיותר פלישתים איתו. בשורה התחתונה-יהודים לא מתאבדים בשם האל ואילו טרוריסטים בעלי זיקה דתית מוסלמית כן מתאבדים בשם האל

יש יהודים אנטישמיים אנטי ציונים שמשתמשים

בדוגמת שימשון כדי לסתום את הפה לציונים שמזדעזעים מפיגועי התאבדות של טרוריסטים מוסלמים. יעני כדי "לאזן".

די פתאטי לעשות את זה....

שמשון, בהנחה שהסיפור שלו אמיתי, חי בתקופת התנ"ך. הייתי המאושר באדם אם המתאבד הפלסטיני הראשון והאחרון היה מתפוצץ לפני 5000 שנה.....

חחחח ההבדל הוא שאנחנו מגנים על אדמתנו

מפני זבלות שרוצים לחסל אותנו אנחנו לא יוזמים את ההתקפה אלא אם כן זה עקב פעולת טרור ערבית הבנת מוחמד?

מה הקשר לזה שטרור פוגע בכולם?

דבר ראשון הטרור הוא לא אקראי, הטרוריסטים לא מתפוצצים/מפוצצים סתם, יש להם מטרה, הם לא מחפשים לפגוע ב"כולם" הם מחפשים לפגוע בקבוצה מסויימת. כאשר אומרים שיש קשר בין טרור לדת מתכוונים למי שעושה את הטרור, מי ששולח את הטרור, בשם מי נעשה הטרור ולשם מה הוא נעשה. היום רוב הטרור בעולם וזו עובדה ככה שאין שום סיבה להעלב, מקסימום להתבייש, ע"י מוסלמים, מי שמזין אותם הם אנשי דת מוסלמים בעזרת פאטוות, הטרור נעשה בשם האל והנביא והוא נעשה כדי ליצור תמורות לטובת אותו עולם דתי. שיהיה ברור, אני לא חושב שרוב המוסלמים הטרוריסטים או תומכי טרור אבל אני כן חושב שיש בהרבה מקומות אווירה ציבורית שנוצרת בעזרתו האדיבה של הרוב הדומם/מגלגל העיינים ע"י שתיקתו ומאפשר לטרוריסטים לפעול כרצונם ולהכתים את שמם של המתונים. אני הייתי מצפה מהמתונים להפסיק לפחד ולקחת יוזמה נגד הטרור, ליצור אוירה ציבורית שלילית, בלי תנאים נגד קיצוניות וטרור, כן זה כולל הלשנות, כולל קריאות שאינן חלק מהמקובל בנוגע לישראל/ציונות/מערב.

חחח הצלחת להצחיק אותי המחבלים יודעים מצויין א

הצלחת להצחיק אותי עם השקרים שלך המחבלים יודעים מצויין לאן ללכת והיכן לעשות את הפיגועים אני רואה מאבטחים בבתי קפה מסעדות וקניונים בערים יהודיות יצא לי להיות מידי פעם בכפרים ערבים לא ראיתי מאבטח אחד שם מדוע???? להזכיר לך את הפיגוע בצומת מירון איך המחבל אמר לשני נשים ערביות לרדת מהאוטובוס בצומת 7 למרות שהם היו רגילו לרדת בצפת מעניין למה אז חלאס עם השקרים

ואתם אומרים שערבים לוקחים מה שהם

רוצים מהמשפט גם אני חשבתי ככה לא אמרתי שהמכבל לא יודע אמרתי הפצצה והטיל לא יודעים תקרא את שאר התגובות שלי

למעלה