נפש תאומה...

אדם357

New member
נפש תאומה...

עדיין לא הכרתי מישהו שישבור את חומות הבדידות שלי ויכנס למקומות הקטנים והשוממים ויתן לי הרגשה של ביחד, עדיין לא פגשתי מישהו שחושב כמוני על החיים ומדבר כמוני על כלמיני דברים, שהראש שלו עובד כמוני, עדיין לא פגשתי בנאדם שיבוא לי טוב כולם באים לי רע אני אפילו לא יודע למה, עדיין לא פגשתי בנאדם שלא מעמיד אותי תחת מבחן מסוים ומקבל אותי ממש לא משנה מה אני יעשה, עדיין לא פגשתי בנאדם שיתן לי להרגיש בטוח לנסות לפתוח את הפצעים מהעבר, כולם באים לי רע, ובפנטזיה שלי אני מרגיש שזה קיים הנפש תאומה הזאת שתבוא לי טוב.
מישהו מזדהה איתי?
האם זה קיים?
האם למצוא כזה דבר זה יותר בכיוון רומנטי?

Lady Stark

New member
הי אדם

כן, בהחלט יש דבר כזה, אנשים שמתאימים אליך. ברמה המנטלית, התרבותית והמוסרית. שחושבים על העולם כמוך ומנסים להכיר אותך ולהבין מה אתה צריך בשביל להרגיש טוב יותר.
גם ברמה הרומנטית.
מה שכן, חשוב מאוד לדעת שכדי למצוא אנשים כאלה צריכה להיות נכונות לתת כמו שאתה מקבל, להקשיב כמו שאתה רוצה שיקשיבו לך וללמוד לנהל תקשורת טובה. כי ללא תקשורת אי אפשר למצוא או לשמר יחסים.

לחלוטין מזדהה איתך, כי עד שמצאתי את האנשים שלי אני השתוקקתי גם לחברויות כאלה.

CanUGuessWhoIM

New member
היי אדם.

קודם כל חשוב לי להגיד לך- אל ייאוש.
אני בת 23 ועברתי הרבה חברויות בחיים וגם משברים בחברויות.
ותמיד עיצבן אותי האנשים האלה שהכל טוב אצלם כשאצלי הכל חרא ..אבל לא התייאשתי. והצלחתי למצוא את המקום שלי עם חברה או שתיים, שזה אמנם מעט, אבל איכותי.
אני חושבת שהנפש התאומה הזאת שאתה מדבר עליה היא דווקא לא רומנטית, אלא אתה משתוקק לסתם חבר או חברה טובים שיתנו לך כתף כשצריך ושיזרקו לך את האמת בפנים וינערו אותך לפעמים, ובינינו..האמת לפעמים מעוררת מאוד ונותנת תמריץ להמשיך.
עצה קטנה ממני..אל תגיד "כולם באים לי רע"- תן הזדמנות קצת לאנשים..לא כולם ישר באים בטוב..לפעמים צריך לקלף את השכבות כמו שמקלפים ממך.
בכל מקרה אם אתה רוצה לדבר אני פה.
סתיו.

המושיע

היי אדם. כן, יש אנשים כמוך, בין אם למטרות רומנטיות או אפלטוניות. אמרה אחת המגיבות, לפעמים זו שאלה של מוכנות, כי עקרון ההדדיות חייב להתקיים בכל מערכת יחסים.
אבל בגלל שאנחנו בפורום דיכאון, וכולנו סובלים, חשוב לי לומר שאף אדם לא יוכל לפתור את מה שאנחנו סובלים ממנו. שנים רבות קיוויתי לזה, עד שהבנתי שאין אדם כזה כי אנחנו חולים. חולים באמת. ואם יש לך כאב ראש, כל ההזדהות בעולם לא תעביר אותו. כנ"ל לגבינו. חברת אנשים היא כ"כ חשובה, ובמיוחד כזו שתוכל להזדהות איתך ולהבין אותך, אבל היא אף פעם לא תפתור את מצבך. וכולם באים לך רע בגלל מצבך. כי איש לא יכול באמת להרגיע את הבור הזה בפנים, להגליד את הפצעים.

למעלה