נפתחה גלריה עם תמונות של המפגש

unagy

New member
נפתחה גלריה עם תמונות של המפגש

של מאמ"ה עם הדורבנים
תהנו

חחח...

אייל לבש את הבגד הזה רק בשביל ההדרן נכון? אני לא מאמינה שפספסתי את זה..

TaKe Me DuDi

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif אנשים מי בא לצוותא ../images/Emo35.gif

מי שבא שישרשר לפה ומי שלא בא שיסביר למה

אההההההההה

סעמק...לא פיירי! אני הכי רוצה בעולם!! אוף אפחד לא רוצה לבוא איתי...יקר מדי לסתומים כאן
אני רוצה לבוא! אני רוצה לבוא!!!

Peach 16

New member
ל strawberry וחן

דבר ראשון לחן- אפשר להפגש שם כולם אבל צריך לקנות לדעתי כרטיסים מראש כי האולם לא כזהההה גדול ולכל אחד צריך להיות את ה1-2 אנשים שיבואו איתו ( במקרה שלי חברים שלי לא ממש אוהבים את הדורבנים אז אני אמורה ללכת עם דנה - פקצה אבל היא לא בטוח באה) ול-strawberry-( סורי, אני לא יודעת את השם שלך..) אני בעיקרון אמורה ללכת עם דנה.. אבל אפשר לקנות כרטיסים ביחד( למקרה שתיהיה בעיה אם זה שאנחנו עומדים) ולבוא יחד.. ואני גרה בת"א..

איזה כיף לך:((

הייתי מתה עכשיו לגור בתל-אביב.. אני חושבת שאני אנסה לסחוט כמה ילדים לבוא איתי..אצלנו כולם אוהבים אותם אבל קמצנים אחד אחד, למרות שזה באמת טיפה יקר...אבל אני לא חסכתי לכלום! אני אצליח לבוא!..החלטתי וזייהו!! אבל יהיה שוווה לפגוש אותכם שמה!..וזה בעמידה-בררתי
אההה...עוט שאלה, מי זאת חן? ראיתי פול תמונות שלה...אני לא יודעת מי זו..

יש לך תמונה עם אייל...

ביצ'!.. סתם...לא לקחת אישי...אני צריכה להרגיל אותכם לקללות/מחמאות שלי.. לא מצ'נה, את צילמת את כל התמונות? שיווו התמונות האלה רק עושות לי חשק להיות שמההה:((

TaKe Me DuDi

New member
אני באה עם חברה שלי

מי שבא לשמה שיביא לי תפלאפון שלו שנראה אותו ונצטלם

little bony

New member
איפה כל התמונות

של אייל בעיקר ששמתי אתמול? הם פשוט נעלמו??

unagy

New member
את הוספת אותם לגלריה של

המפגש, את היית אמורה להעלות אותםלגלריה של תמונות מהופעות.. ואין ביכלתי להעביר תמונות.. אז את יכולה להעלות אותם שוב, רק לגלריה הנכונה. נא להקפיד

למעלה