נפתחה ההצבעה לטקס פרסי עמ"י 2007

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

זמר אריק ברמן זמרת מירי מסיקה תגלית דידי ארז חביב הקהל קרן פלס שיר השנה חוזר בחזרה להקה כנסיית השכל

אני הצבעתי ל:)

עידן יניב אפרת גוש מטרופולין מטרופולין הבנות נחמה רן דנקר ועילי בוטנר רוני ואממ זהו נראלי

מותר לי לנצל את השרשור? ../images/Emo9.gif

ובתור אדם שקרוב לרוני, אשמח אם תוכלו להקדיש דקה מזמנכם כדי לעשות לי, לה, ולכל אוהביה קצת טוב על הלב.
אני מניחה שיש פה אנשים שלא אוהבים אותה, אבל תראו בזה כמין עזרה למישהי שזה מאד חשוב לה... בכל אופן, אם מישהו פה מעוניין.. אני מצרפת תמונה שתעזור לכם להבין קצת יותר את העניין... וכמובן, הקישור למי שאין כוח להכנס להודעה של הילה... http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx תודה רבה לכולם...

לא מחבבת אותה כל כך...

והצבעתי לפני שראיתי...ההצבעות הרי לא מזיזות לי,כאילו...אם כל כך חשוב למישהו שאני יצביע לרוני אז אין לי בעיה,חבל שלא ראיתי את ההודעה קודם....

הו כמובן...

זמר השנה: יוני בלוך זמרת השנה:דנה אינטנשיונל הרכב:כנסיית השכל תגלית:רן דנקר ועילי בוטנר אלובום:של כנסיית השכל שיר השנה:כנסיית השכל-ידיים למעלה חביב הקהל: כפיר אפשטיין כמובן...הוא כל כך מתוק לא יכולתי שלא להצביע לו...

eden83

New member
../images/Emo187.gifקשה לבחור../images/Emo4.gif

זמר השנה: אריק ברמן זמרת השנה:מירי מסיקה הרכב:מטרופולין תגלית: הבנות נחמה אלבום:מטרופולין שיר השנה:זאת שבמקומי/חוזר בחזרה חביב הקהל:קרן פלס

למעלה