נפתחה עונת הכלבים בסין

אMור

New member
נפתחה עונת הכלבים בסין

לא. הכוונה היא לא לזן מיוחד של כלבי מחמד, אלא למסעדות הסיניות, אשר תולות כלבים בשערי המסעדה, כאשר הלקוחות בוחרים את החלק המועדף עליהם - ואשר נחתך אל מול עיניהם ונכנס היישר לסיר הבישול... הסינים מאוד אוהבים כלבים, ממש מזכיר את המיתולוגיה הגששית: "דייג אוהב דגים?". אז למה הם אוכלים אותם? ידוע לכל שהסינים אוכלים כל מה שזז, מקרפדות שחורות ושמנות, נחשים, עכברים ואפילו סוסוני ים למרק - בטענה שכל אלו - טובים לבריאות. לשאלתי: "אם הסינים אוהבים כלבים כחיית מחמד, איך הם מסוגלים לראותם תלויים שסועים בכניסות למסעדות?", התשובות מסינים רבים ומגוונים הנן ברורות: "תבין, הכלבים שאתה רואה תלויים במסעדות אלו הם כלבי מאכל ולא כלבי מחמד. יש הבדל - וחוץ מזה, בשר של כלב ידוע כמחמם את הגוף בימי החורף הקרים". אז אם יש דגי נוי ודגי מאכל - למה שלא יהיו גם כלבים שכאלה?

gao xing

New member
אוי ווי!

אני שונאת את סין בימות הקרים ולו רק בגלל המראות של כלבים תלויים מגרונם לראוות הסועדים בכל פינת רחוב. אגב, גילו בשנים האחרונות כי בשר כלב מאוד לא בריא ואף גורם לבעיות רציניות בכבד אך זה לא עוצר מבעדם להתענג בנתח עסיסי של כלב.
אני יודעת שזה לא ישנה הרבה אבל מבחינתי מסעדה שמוכרת בשר כלב מוחרמת לעד!! לפעמים אני יוצאת לטייל עם הכלב בחצר הבניין וכל פעם שיש ילדים שרוצים לשחק איתו אני נענית בשמחה. אני תמיד צוחקת איתם ואומרת "בו צ'פן" (כבר ציינתי שאני בסין שנה וכישורי השפה שלי ממש מינימלים??).הילדים צוחקים ואומרים שבטח שזה לא אוכל ואף מספרים לי שהם ממש אוהבים כלבים והיו מאוד רוצים כלב משלהם בבית. אני תקווה כי הדור החדש של הסינים, שגדל בערים מסודרות ומתפתחות וחשוף לתרבות מערבית מבין כי יש דברים שאינם מקובלים בעולם ואחד מהם הוא אכילת כלבים. ברור שאפשר לבקר אותי ולהגיד שלא אמור להיות הבדל בין פרה, לכבש או כלב.... כאמונה אישית ודרך חיים שלי אני אענה שיש צדק בדבר ולכן אני בחרתי לחוס על החי לחלוטין אך אינני מצפה מאחרים לעשות כמוני. בתור נצר למשפחה "קניבלית" אני לא יכולה להגיד שאינני מבינה את הצורך וההנאה באכילת בשר אך בהחלט מפריעה לי דרך הצגת הכלבים (או עזים לפעמים)בחלון ראווה כאילו היו בובות חרסינה ולא ייצור מן החי...... מצמרר!

Manty

New member
../images/Emo5.gif

Reminds me of a story of my friend, who was travelling in China and came to a market that sold cats. He decided to free the poor things so asked to buy 2 and received them... headless.​

gao xing

New member
אוי ווי ווי וויי

אני ממש שמחה שזו לא הייתי אני הייתי מתעלפת במקום!

למעלה