נפתחה קבוצת תמיכה בגיא מצקין

BentzWatchJudo

New member

מקווה שזה יעזור.

myaron

New member
17 שעות שהקבוצה קיימת וכבר כ 2500 חברים

כל הכבוד. אני מקווה שזה יעזור.

JonJon9

New member
שאלה למביני דבר

ממה שידוע לי, הקריטריון הישראלי דורש מקומות 1-24 באליפות העולם או לחלופין 1-8 באליפות אירופה.
האם, על סמך רמת המשתתפים בתחרות הקריטריון שבה השיג את מדליית הזהב, ניתן להגדיר את התחרות כשוות ערך
לאליפות העולם ולפיכך להחשיב את המקום הראשון בתחרות כשווה ערך למקום ראשון באליפות העולם?
אם כן, אז זה נראה לי טיפשי לא לשלוח מישהו לאולימפיאדה רק כי התחרות נקראת "קריטריון אולימפי" ולא "אליפות עולם",
שבדיעבד הרמה היא אותה רמה.

yati6

New member
ממש לא, היא הייתה פחות טובה

זו הייתה תחרות העפלה אירופית .

המדינות השולטות בענף הן מאסיה. מכיוון שהן כמובן לא התחרו בתחרות האירופית התחרות לא הייתה שווה ברמתה לאליפות העולם.

אפשר להגיד שהתחרות הייתה קרובה מאוד ברמתה לאליפות אירופה.

אם אני זוכר נכון היו רק 2-3 מדינות (כולל בריטניה) שהשתתפו באליפות אירופה אבל לא בתחרות ההעפלה, ולכן מבחינה אירופאית התחרות הייתה חזקה מאוד. חוץ מזה, השתתפו בה 82 משתתפים (משהו כזה).
אם משווים את זה לתחרות ההעפלה בסייף למשל - התחרות בקשתות הייתה הרבה יותר חזקה (כי יותר מדינות באירופה השיגו את הקריטריון העולמי מאשר בקשתות, והתחרות האירופית בסייף כללה עד 16-17 מתחרים בכל כלי) , וקשה לי לראות מצב שמאור חתואל למשל היה זוכה בה ולא היו שולחים אותו.

JonJon9

New member
אז אפשר מבחינה תיאורטית להניח

שהמקום הראשון בתחרות הזו שווה למקום 1-8 באליפות אירופה?

yati6

New member
לא בטוח, תלוי איך מסתכלים על זה

4 מתוך 8 הראשונים באליפות אירופה השתתפו בתחרות ההעפלה, ביניהם אלוף אירופה (שמצקין ניצח בגמר) וסגנו (שלא העפיל), והיו עוד 3 מתחרים מתחרות ההעפלה שהקדימו אותו באליפות אירופה.

אבל מצד שני, היו יותר מ-8 שהקדימו אותו באליפות אירופה ולא השתתפו בתחרות ההעפלה.

למעלה