נפתח בית קפה חדש - בהצלחה!!!!

cyp man

New member
נפתח בית קפה חדש - בהצלחה!!!!

הקפה של עודד - זה שמו של בית הקפה החדש. הוא נמצא בקומה ב´ בקניות לב המפרץ בצמוד לחנות עתיד מחשבים. GOOD LUCK!!!!

tygger

New member
החלקרח...

כמה שאני מתגעגע לקרח. ההחלקרח לא היה ממש מקום טוב להחליק על הקרח. הכל היה עקום וה"מדריכים", אם בכלל היה ניתן לקרוא להם כאלה, פשוט נהנו להפגין כישורי החלקה בינוניים משהו ולהעיף קרח על אנשים. יכול להיות שזה תרם לסגירתו. לא יודע, לא הייתי בארץ באותה תקופה. רק הגעתי לבקר, נכנסתי, ראיתי, העפתי המון קרח על המדריכים, הסתובבתי קצת והלכתי.

ה מ ש י ח

New member
לאו דווקא.

לי אישית הייתה מדריכה רוסייה מקצועית לחלוטין שנורא התלהבה מהכישרון שהיה לי להחלקה (כן כן... היה- עד שנקעתי משהו ואז כשחזרתי כבר סגרו) בכל מקרה- מקום טוב... ושתדעו שהוא היה האטרקציה היחידה בלב המפרץ. יש מישהו שיסתור אותי ואז נפתח דיון על לב המפרץ?

לסתור אותך לא אבל דיון.......

אני מוכנה לפתוח!!!!! בכל מקרה לב המפרץ זה מקום באמת די שומם.... פעם אהבתי להסתובב שם ובאמת החלקרח היה אחד "ה"אטרקציות שם. כיום מה שאני יודעת שהרוב שמסתובבים שם זה ערבים..... גם מאז שפתחו את קניון חיפה והגראנד...אפ´חד לא משתין (סליחה על הביטוי) על לב המפרץ.... אז באמת מישהו היה שם לאחרונה??????? LOVE ענת(שחוגגת בעוד 5 ימים יומולדת
).

GALI02

New member
אני דווקא הייתי שם לאחרונה

אבל רק בגלל התחנת רכבת

tygger

New member
אכן הייתי שם גם השבוע.

המקום מתחיל לקבל את האווירה של התחנה המרכזית בתל אביב. חיילים מסתובבים שם ממתינים לאוטובוס שלהם. אנשים מסתובבים ונראה כאילו אין להם הרבה מה לעשות. לפי דעתי יקח מעט זמן עד שנגיע למצב כמו במרכזית בתל אביב. חנויות דיסקים מזויפים, הרבה באסטות של אוכל וקשקושים מסביב. בקיצור. אם המקום הזה לא היה מת מבחינתי עד כה, אז עכשיו הוא כבר בטוח אבוד. שלא נדבר על הרעיון הדפוק הזה של התחנה המרכזית השניה בחיפה. מוזר. תל אביב מסתדרים יופי עם תחנה מרכזית גדולה אחת. אולי במקום לבנות את המקום הזה אז אולי יכלו לסדר את אגד בחיפה שנראה למען האמת כמו איזה ביב שופכין עירוני? יכול להיות שזה רק הראש שלי. לא נורא.

למעלה