נפתח מדור "הכי הכי" של הפורום

Yo-man

New member
נפתח מדור "הכי הכי" של הפורום

הסטטיסטיקה הכי הזויה שראיתי עד היום ג'רום בטיס, הצליח השבוע להמם אותי !!! יש לו סה"כ יארד אחד כל המשחק (באנגלית, למי שחושב שהוא מפספס משהו - 1 yard), ו-3 TD על הקרקע... מוצע של 0.2 יארד לנשיאת כדור, ו-3 טאץ' דאוןS אז אני מבין שלקחו אותו אחורה להפסד של יארדים, אבל תודו שזו הסטטיסטיקה הביזארית ביותר שראיתם בזמן האחרון.

royfr

New member
מאז ה-24-6 של יוסטון

נגד פיטצבורג פיצבורג עם 480 יארד ו3 אבודים שהוחזרו ל-TD. יוסטון עם 40 יארד.

Blood

New member
הנה משהו ממש הזוי..

אין פלאפונים אחרי טאצ'דאונס!!! גם אין חתימות על כדורים! אפילו שלטים להנהלת ה-NFL אין!!!! משהו רע קורה לווייד ריסיברים..

Ilya T

New member
לדעתי באמת הגזימו עם החוק הזה

לא מבין מה רע בשטויות שהשחקנים עושים אחרי TD. מוסיף רייטינג ומוסיף עניין. כל התירוץ של לא ספורטיבי נראה לי מגוכך, יש איזה משהו שאני מפספס שעומד מאחורי החוק הזה?

Yo-man

New member
כי זה הופך את המשחק לקרקס

אני דוקא מצדד בחוק הזה. נכון שזה היה משעשע לראות את T-O חותם על כדור ומחלק לקהל, וזה נחמד שיש את ה-Lambo leap, אבל הסלולרי של הורן (זה היה הוא?) היה כבר די מגוחך, ואקט ההשתלטות של T-O על הכוכב במרכז המגרש של דלאס היה ממש מתריס. משם זה יכול רק להתדרד. אם החוק היה קובע שרק לאנשים יצירתיים מותר לחגוג כאוות נפשם באנד-זון, הייתי מקבל גם את זה. אבל קשה לקבוע מראש מי יהפוך את החגיגה לביזיון, ולכן אני מסכים עם הנטיה להחמיר. סך הכל הם עושים מה שהם התאמנו לקראתו כל השנים. זה הכל. תאר לך שכל כוכב רוק היה מתחיל להשטטות בסוף כל הופעה, או שסטנד-אפיסט היה מתחיל לעשות הקפת ניצחון אחרי כל בדיחה מוצלחת... הם שם למטרה אחת, וכשהם מצליחים להשיג אותה הם צריכים להישאר cool (לא בהכרח צנועים, אבל מאופקים) ולהתכונן להמשך המשחק.

Ilya T

New member
תראה

אני לא מבין מה רע בקטעים שציינת. אולי הקטע של אוונס והכוכב באמת היה מוגזם, ואם אני לא טועה על זה הקבוצה שלו נענשה גם כך.... לדעתי הקטע עם הסלולרי לא היה מגוחך אלה המשך ישיר לחגיגות אחרות. חוץ מזה המשחק הוא גם כך סוג של קרקס אז למה לא לקחת את זה הלאה...

Yo-man

New member
מה שרע בתופעה זה לא מה שהיה

כמו מה שיכול היה להתפתח מזה. ובכל זאת, למרות שזה שואו ביזניס, צריך לשים גבול איפהשהו. כמו שלמרות שהמשחק הוא משחק כוחני - שמים גבולות לכמה כח הגיוני להפעיל ומה לא חוקי (כמו הפלת QB מתחת לברך או בראש), הגיע הקו בו צריך להחליט מה היא חגיגה סבירה. אתה יודע שגם זריקת הכדור ריצפה מותרת רק אחרי טאץ' דאון ? למה זה ? כי פעם כל שחקן שהביא 20 יארד בריצה, או סתם שמח על תיקול שהוא שבר או מה שלא יהיה - הטיח את הכדור בריצפה, מה שהפך את האקט למתריס. ושוב - אפילו שזה לשם שעשוע, יש בזה טעם רע, ויופי שהפסיקו עם זה. לא אומרים שאסור לחגוג, רק להשאיר את זה בתחומי הפוטבול.

Ilya T

New member
תשמע

ההשוואה לחוקים נגד כח מיותר לא מתאימה. בזמן שתיקול מאוחר על QB או תיקול נגד החוקים עלול לפצוע אותו ולגרום נזק חמור לקבוצה, חגיגה מטורפת אחרי TD יכולה מקסימום לעצבן את הקבוצה היריבה. זה שאסור לזרוק את הכדור לרצפה לא אחרי TD נועד כדי לשמור על קצב המשחק ולמנוע חגיגות מיותרות תוך כדי. בכל חגיגה יש טעם רע, והיריבה פשוט צריכה להתמודד עם זה. כמובן שיש חגיגות שעוברות את הגבול, כמו הסימן על הגרון של צ'אד ג'ונסון לאוהדים או אפילו הספייק של TO על הכוכב של דאלאס אבל השטויות האחרות רק מוסיפות צבע לעניין.

JakeTheSnake16

New member
Taunting

תראו, אני מבין את ההיגיון שמאחורי החוק הזה, ז"א הספייק על הכוכב של דאלאס היה יכול להוביל שם לקטטה המונית וזה מה שהליגה רוצה למנוע, אבל בשביל זה יש את החוקים נגד taunting , 15 יארד נראה לי מספיק, אני לא מבין למה צריך גן לתת כנסות כספיים וכאלה. ולגבי הנושא של מקוריות, אני חושב שהיום אין אחד שמשתווה לשאנון שארפ.כשהוא היה יורד על הקבוצה השניה זה גם היה בסטייל וגם היה מצחיק, אף אחד לא רצה להרוג אותו כמו שחצי ליגה הייתה עושה ל T.O אם היו יכולים. אני חושב שההברקה הכי גדולה שלו הייתה במשחק נגד ניו אינגלנד. תופס את הטלפון של הקוים וצועק : "Mr. president, I think u better send the national guard, we're killing the patriots" "someone call the national guard" אחחח גאון, גאון. איך אני מתגעגע אליו.

dbroncos

New member
זאת אולי היתה ההברקה הכי גדולה שלו

אבל במשחק ההוא דנבר באמת שחטה את ניו אינגלנד. אבל במשחק אחר, הוא הבטיח את הנצחון. זה היה בקנזס, כשהוא פשוט הוציא מהכלים את דריק תומאס (מסתבר שתומאס יצא עם מישהי ששארפ היה איתה קודם). בשלב מסויים זה הפך למה שמכונה : Monday Night Meltdown - אחד הנצחונות הגדולים של דנבר באיצטדיון השנוא הזה. אח, מלך אמיתי, היום נגד הג'גוואדס הוא יחסר.

gadotmi

New member
עוד משהו לגבי נתונים סטטיסטיים

שמתם לב שאונטריו סמית (שמתפקד כ RB) קיבל השבוע מסירה ל 63 יארד ול-TD, כאשר כל התפוקה שלו על הקרקע באותו משחק היתה 76 יארד ב 15 נסיונות? ה RB האחר, מו ויליאמס, רץ 6 פעמים ל 27 יארד וגם תפס פעם אחת ל 8 יארד. כמובן שהקבוצה שלהם לא חסרה WR – יש להם לא פחות מאשר את רנדי מוס. בואו נבדוק את האיזון במינסוטה בין משחק האויר ומשחק הקרקע בעונת 2003: אונטריו סמית רץ יפה בכל השנה ל 579 יארד, אבל תשימו לב כי למרות שהיה רק בעונה ראשונה שלו בליגה, היתה לו גם תפיסה אחת בממוצע לכל משחק שהוא שיחק (15 משחקים, 15 תפיסות כדור...) וסה"כ 129 יארד באויר. מו ויליאמס הותיק רץ ל 745 יארד כל העונה (מקום 18 בלבד בין כל ה RB בליגה), אבל הוא גם קיבל מסירות 65 פעם והשיג סה"כ 644 יארד באויר. וזה עוד נקרא אצלם ראנינג באק. שמישהו ישכנע אותנו שלמינסוטה משחק התקפה מאוזן... ולמרות כל זאת, ראו את הנתון הבא: למרות שהמספרים על הקרקע נראים (לכאורה) לא מי יודע מה, הרי שבדרוג הכללי מינסוטה השיגו דרוג של קבוצה מספר 1 בליגה בtotal offence בעונה הסדירה ! (עכשיו משיהו מתפלא מדוע אני "שם עליהם את הכסף" במשחק מול פילי?)

למעלה