נפתח פורום דיג בתפוז!

מור ד

New member
נפתח פורום דיג בתפוז!

ללכת להציף, או לעשות דברים שטוטיים בפורום?, או שעדיף להלחם איתם,

גולדי2002

New member
אל תעשה שטויות!!!

קודם כל נלך לשם, נראה על מה הם מדברים, נראה מה הכיוון של הפורום ואז נראה מה עושים. אני מציע לשלוח קודם כל מסר אישי למנהל/ת הפורום, להסביר לו בקצרה למה דיג זה אכזרי (בצורה יפה ומנומסת) ולראות אם הוא מוכן לערוך דיון על כך אצלנו או בפורום שלו. אם הוא בן אדם פתוח, סבבה אבל אם הוא אחד שלא מוכן לשמוע לא כדאי להתחיל מלחמה. ובטח שלא לעשות דברים שטותיים בפורום. את הטיעונים שלנו נביא בצורה רצינית ומכובדת. גם ככה אנשים רואים אותנו כחברוה של תמהונים פנאטים אז לא כדאי שניתן להם סיבה להשתלח בנו. אז תחשוב טוב לפני שאתה פועל.

מור ד

New member
התייעצתי קודם

עוד לא עשיתי שום דבר, למרות שכבר פעם אחת הרסתי בטעות פורום, ואני עד היום מצטער על זה, למרות שזה כבר סיפור אחר וארוך

morality

New member
מור, עם הכישרון שלך... ../images/Emo79.gif

בשיר אחד אתה יכול למוסס את ליבם של כל הדייגים ולשכנעם להשאיר את הדגים במים.

מור ד

New member
הו... תודה!!!! ( אני בצ´ט)

נהייתי אדום לגמרי!!! תודה! אם היית יודעת מה עשיתי בטעות פורומים אחרים......

מור ד

New member
ההצעה שלי

אני חושב שאנחנו צריכים לתת לעצמנו להיות משולחי רסן, וכל מי שירצה שיפעל ע"פ הנוסחאה הבאה- צריך לספור אחרי שבוע את מספר המשתתפים הקבוע של פורום "דייג", אחרי זה במשך חודש אחד, נשלח מפורום זכויות בע"ח פי אחד וחצי אנשים מהמשתתפיםן הקבועים בפורום דיג (אם יש עשרה משתתפים קבועים חלילה, אנחנו נשלח חמש עשרה). במשך חודש אחד שלם, ננסה לשלוח לפחות הודעה אחת ביום, שתתן פרטים נגד דייג, הודועות כמו- "איזה דג חמוד מצאתי במים ודגתי אותו", המנהל לא ידע כבר את מי לחסום, והמשך קיום הפורום יעמוד בסכנה, ההפעלה תעשה דרך מברים פרטיים (שלא יסגרו לנו את הפורום), וככה נמותת את פורום דיג! כמה שזה אינפנטילטי זה יעבוד!

shanty.G

New member
דרכי נועם ישיגו יותר

מור, דרכים מהסוג שהצעת נדונות לכשלון, ובעיקר לחסימת הגולשים ה"סוררים". את דעתי כבר הבעתי בפני מנהל הפורום, ואף הצעתי לו לפרסם מאמרים (של אנונימוס) בנושא. בכל מקרה, לא הייתי מציעה להתנפל בשצף קצף על הפורום, זה לא ישיג דבר חוץ מאנטגוניזם. אנחנו יותר מהרבה אחרים צריכים לדעת...

lilithmm

New member
לא יעזור לכם

דייגים הוביסטים מושבעים שאי אפשר להשפיע עליהם. לדעתי קרב אבוד

אנירמי

New member
בזמנו הייתי דייג מקצועי

טעות לחשוב שאין מה לעשות. פשוט צריך להביא לאנשים את המידע הרלוונטי. שתוקעים קרס דיג בפה של דג. כואב לו בדיוק כמו לכל יצור חי ונושם באוויר ביבשה או בים. כשאתה מוציא אותו מהמים ונותן לו לפרפר מחוסר חמצן. זה דומה כאילו אחזתה בגרונו של ייצור חלש, כל שהוא ומנעתה את האוויר להכנס לראותיו. אבל הדרך הטובה ביותר לחדול מדיג, נעשית מעצמה,פשוט הדגים הולכים ופוחתים. היום רוב הדגה באה מברכות דגים אוחקלאות ימית. גם בהם יש לו מעט אכזריות, נידמה לי שהיו כתבות בפורום.אני חדש בשטח האינטרנט. אני מוכן לתת מידע נוסף לפונים אלי.

lilithmm

New member
הם יודעים טוב מאוד את הדברים הללו

הם מנקים את הדגים בעודם בחיים. משפדים את העיניים שלהם על ברזלים עד שנהייה להם גלגל. יש חוק שאוסר סוג מסויים של קרסים. אתה חושב שדייג לא יודע שהקרס נתקע בפה של הדג?

אנירמי

New member
חוקי דיג

בנוגע לקרסים אין שום חוק. חוקי הדיג אומרים שאסור להשתמש ברעל לשם דיג. אבל בו בזמן מזרימים רעלים ,לנחלים ולים ראה קישון. אסור להשתמש בחומרי נפץ. ובדיג ברשתות יש הגבלה על גודל העניים ברשתות. לא שמישהוא מתייחס לזה,וגם אין מי שיאכוף את החוק. מדינות עם מסורת דיג הנהיגו עונות שמותר לדייגים לדוג. וגם אז לא לכל הספינות מותר אלה בתורנות אבל כל זה לא מרחמים אלה נוכחו לדעת שדיג יתר, גורם להעלמות והכחדה של מיני דגים. הדרך היחידה לדעתי, שאשר להשפיע להבנה שגם דג כמו הפרה התרנגולת חש כאב ששוחטים אותו. הוא דרך מספר דרכים שהם בעצם הסברה נכונה, יחסי ציבור במימון של גורמים בעלי אינטרס כלכלי, ואומנות. צילומים כמו שאנונימוס מציגים שירים וסיפורים. מערכת החינוך קשה להאמין שתירתם לנושא שכן כל עוד עשרות אלפים איש מיתפרנסים בגידול ותעשית הבשר לא יהיה שינוי. פעם דיג וציד היה בה סממן מצ´ואיסתי היום הדיג כל כך מתוחכם לא צריךלהיות מצו´ בשביל לצאת לים.

למעלה