נפתח פורום חדש לדוקטור הו!

morany20

New member
נפתח פורום חדש לדוקטור הו!

בדקתי ומצאתי שזה הפורום היחיד בארץ לדוקטור הו, אז החלטתי לפתוח פורום נוסף, שבשיתוף עם הפורום הזה יעסוק בסדרה המדהימה הזו. אני ממש אוהבת את התוכנית ואני רוצה לשתף את שאר המעריצים בכך. ההבדל הוא שאני רואה את הסדרה מהצד הדרמטי שבה יותר מהצד הבדיוני (בינינו, בובות פלסטיק קטלניות? בחייכם...) הצד הבדיוני רק עוזר להדגיש את הצד הדרמטי שלה. אז אתם מוזמנים להיכנס, לשתף, לדבר ולגרום לעוד אנשים להכיר אותה. בברכת חג שמח, מורן http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18809

TheSegal

New member
פה בדיוק התבלבלת..

אין סדרה שהיא מדע בדיוני בלבד, לכל סדרה יש צד נוסף אליו היא שייכת. לדוגא סרט/סדרה רומנטים הם לא רק רומנטים הם גם קומדים או דרמטיים. והאמת? אני חושבת שמה שיפה בדוקטור הו זה שהסדרה נוגעת בכולם, יש קומדיה, יש דרמה, יש מתח וכמובן כל הבדיוני מסביב. אבל אין מה לעשות, זה הראש הבריטי...

Zygon

New member
דוקטור הו הוא לא ממש מד"ב

הגדרה יותר מדויקת לז'אנר שלו היא Slipstram ,אבל גם זה נתון לויכוח. בכל אופן מדובר על משהו פסאודו-מד"ב (שלא נשען יותר מידי על מדעים) אלא נשמע משהו כמו מדעי.

morany20

New member
תודה על המידע..

האמת, אף פעם לא ידעתי שקיים ז'אנר כזה..

GrEeNgIrL3

New member
נצל"ששששש

אנשים.. נכשלתי בתיאוריהה! איזו סתומה אני אני צריכה עידוד

TheSegal

New member
../images/Emo24.gif לא נורא בכלל !!!

זאת רק תאוריה
מסתבר שגם אבא שלי שהוא בערך הנהג הכי טוב וצייתן בעולם נכשל תאוריה ראשונה... את לא סתומה, זה יכול לקרות לכל אחד... לפעמים יש שם שאלות שאין לי מושג מאיפה הם מוציאים...

GrEeNgIrL3

New member
צודקת!

הלכתי לחפש אח"כ את התשובות בספר ומסתבר שגם שם הן לא מופיעות...

faina s

New member
אל תדאגי בדרך כלל הנהגים הכי

טובים נכשלים בראשון...הכי חשוב לא ליפול על שאלות מטומטמות של הרכב המכונית הן הכי מעצבנות

TheSegal

New member
למי עוד חוץ ממני הייתה את השאלה

על השמן והכביש וזה שצריך לשפוך חול ??? ויותר מידי שאלות מנוע... לי במיוחד היה מזל בתאוריה כי אני ומבחנים אמריקאים לא הולכים ביחד...

GrEeNgIrL3

New member
אני אוהבת את החלק של המנוע!

ואת השאלה עם החול אני יודעת... פשוט הביאו לי 4 שאלות על התמרורים עם הכביש עם הדרך הצדדית שאני לא מבדילה טוב בינהם חח.. היו לי מלא שאלות על דיני תעבורה ולא היה על מנוע בכלל!!

TheSegal

New member
זאת הבעיה, תמרורים אסור לטעות אפילו

באחד... למרות שאני כבר לא יודעת בשביל מה עושים את המבחנים האלה, גם ככה אף אחד לא מציית לחוק.... אחרי שעוברים את הטסט כל אחד מתחיל לנהוג כמו בהמה....

למעלה