נפתח פורום תמיכה חדש

zs1957

New member
נפתח פורום תמיכה חדש

לחולי טיניטוס ,סחרחורת וורטיגו.זהו פורום תמיכה שנועד לתת אינפורמציה ותמיכה לחולים ,לתת עצות ופתרונות לשאלותיהם עידוד ותמיכה ולומר שיש טיפול ואפשר להבריא. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא, ברצוני להודות לגרשון מנהל הפורום שלנו שעזר ,תמך והדריך אותי בכל נושא ניהול הפורום .יש מה ללמוד ממנו. הוא והחברים קבלו שבחים רבים מהנהלת תפוז על הפורום הנפלא שלנו.יישר כוח גרשון!!! החלום שלי שהפורום החדש יהיה תוסס כמו פורום אלצהיימר. תודה לכ החברים ששלחו ברכות לבביות. זהבה שחם מנהלת פורום טיניטוס סחרחורת וורטיגו.

ענתי44

New member
בהצלחה זהבה

שהפורום החדש ישקוק חיים ואנשים ילמדו איך לשפר את איכות החיים למרות הבעיות הרפואיות.

נירה לב

New member
ישר כח זהבה../images/Emo65.gif

כל הכבוד על היוזמה למרות כל הקשיים של היום יום שלך את עדיין נותנת כח לעוד אנשים . שיהיה לך בהצלחה!

zs1957

New member
תודה נירה

כאשר את עוזרת לאנשים יותר קל לך להתמודד עם הבעיות שלך. אני נותנת וגם מקבלת. זהבה שחם

בהצלחה, זהבה

לזהבה בוקר טוב, ראשית אני רוצה לאחל לך הצלחה בניהול הפורום החדש ובעיקר בריאות טובה וחיים מהנים לך ,לאמא ולכל המשפחה. מה שלום אמך? האם הכאבים פחתו? שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב, טובה

zs1957

New member
תודה על הברכות

היי טובה הפורום החדש שלנו מתמלא מדי יום ואני שמחה שאנשים פונים. המטרה שלי שהוא יהיה כמו פורום אלצהיימר. מחר אנחנו עם אמא בבי"ח נראה מה יחליטו הרופאים, לאור הבדיקות הנוספות שיעשו. אני מקווה לא הגיע לניתוח ומעדיפה את הטיפול השמרני. מה שלום בעלך ? יש חדש בעניין הפרישה? מאחלת לו בהצלחה ושהכל יעבור חלק. ערב טוב ושבוע טוב זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה